Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Senin belirtilerin bendede vardı ilk zamanlar bende adetim yaklaşıyo ondan sanıyodum adetten 10 gün geçtikten sonra test yaptım hemen çift çizgi çıktı biraz bekle istersen sende

Rabbim inş gönlüne göre verir cnm senden iyi haberler bekliyoruz

Benimde 28 çıkmıştı ama ka c haftalık olduğuna dair bile bir bilgi vermedi galiba bu doktorlar bizi prof. Sanıyor belirtilerim kasık ağrısı arada karin agrisi baş dönmesi başka da belirtim yok

Benimde 28 çıkmıştı ama ka c haftalık olduğuna dair bile bir bilgi vermedi galiba bu doktorlar bizi prof. Sanıyor belirtilerim kasık ağrısı arada karin agrisi baş dönmesi başka da belirtim yok
Canim benim gecikmenin 8. Gunu adetim geldi yarin doktora gidecem bakalim belki bir mucize olur

Rabbim bu mübarek günler hürmetine hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben de yeni öğrendim inşaallah şubat 2018 de evladımı kacağıma alacağim :)
Ben de şubatta alacam inşaallah,hayırlı olsun arkadaşım,sağ sağlim doğumlarımız olsun:)

Hiiç stres yapma,çok rahat ol,inşaallah salı günü değerlerin olması getektiği gibi çıkar haberlerini bekliyorum.Amin cümlemize nasip etsin...

Biraz bekle arkadaşım,adet gecikmesi devam ederse yine test yaparsın,ancak,idrar testi ilişkiden en az onbeş gün sonra yapılıyo diye biliyorum.Çok idrar testi yapmadım.
Kan testleri kesin ve kısa sürede sonuç verdiği için kan testinden yanayım...

Hakkaten fazla bilgi vermiyorlar,e biz acemiyiz çoğu konuda

Cnm senin beta hcg değerin neydi ve ne zaman baktırdın

Cnm senin beta hcg değerin neydi ve ne zaman baktırdın
Hamileliğimi ilk öğrendiğim gün beta hcg 484 çıktı,iki gün sonra doktor tekrar çağırdı,bu kez de 1024 çıktı canım,sonrasında kontrollere çağırdı sürekli ama beta hcg istemedi,ultrosona girdim keseyi gördük,bikaçgün sonra tekrar ultrosana girdim,herşey olması gerektiği gibi ilerliyo dedi.
Bayramdan sonra kontrolüm var yine...

Ayyyyy bebişimi gördüm çok mutlu oldum herşey çok iyi gidiyor dedi doktor

Ve ben 9 haftalık hamileymişim en son adet olduğum tarihten itibaren hesaplanıyormuş tuhaf doğrusu

İnş cnm dualarım seninle çok sağol rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Ayyyyy bebişimi gördüm çok mutlu oldum herşey çok iyi gidiyor dedi doktor
Gözünaydın canım sen ilk kez mi girdin ultrasona,ben girdin diye hatırlıyordum,bir de en son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor evet ama,doktorumun ultrasona bakıp söylediği tarih ile en son adet tarihimle yaptığım hesaplama birbirini tutmuyor,anlayamadım,tekrar gittiğimde soracam

Evet ilkkez geç kalmıştım ya geçen cuma gircektim ama ben en son adetimde bekardım 10 gün sonra evlendim bunu doktora söledim saçmalık bu son adet tàrihime göre hesaplanırsa 30 nisanda evlendim 20 nisanda adet gördüm imkansız bu yani benim hesaplamama göre 7+4 doktora göre 20 nisandan bu yana 9 haftalık çok şaşırdım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…