Sordum ama hamilelik yok dedi of ya.kagitdada 15 den asagi hamilelik yok yaziliyor nedenki acabaÜzülme sakın daha çok çokk yeni ondan düşük biraz belki doktora sormalısın bunu canım
O hiçç belli olmaz burda 15 20 30 değerleri ile bebeğine kavuşan anneler var yarın birdaha kan ver lütfen.Sordum ama hamilelik yok dedi of ya.kagitdada 15 den asagi hamilelik yok yaziliyor nedenki acaba
Hayır yanlış anlaşılmaya falan müsait değil, çünkü doktorlar tarafından hesaplama bu şekilde ve bilimsel olarak metodu bu,yani herzaman böyle hesaplanır.
InsAllah canim cok tesekkur ederim yardimin icin Allah ne muradin varsa versin insAllab.ya cok kotuyum neden yok diyolorki anlamadom.internetde kagitlara 5usdu gebelik yazilmis ama bendekinde 15 usdu yazilmis anlamadimO hiçç belli olmaz burda 15 20 30 değerleri ile bebeğine kavuşan anneler var yarın birdaha kan ver lütfen.
Değer iyice düşerse ozaman yok dersin. Ve üzülme bebeğinin geleceği bi zaman vardır.
Adet günün ne zaman?InsAllah canim cok tesekkur ederim yardimin icin Allah ne muradin varsa versin insAllab.ya cok kotuyum neden yok diyolorki anlamadom.internetde kagitlara 5usdu gebelik yazilmis ama bendekinde 15 usdu yazilmis anlamadim
Çok sağolun bilgileriniz içinPoison Women
Bebeklerimizi olusturan, anneden gelen yumurta hücresi adetin ilk günü gelişmeye başlıyor.
Dolayısıyla gebelik o yumurta hücresinin büyüme süreci baz alınarak 40 hafta kabul ediliyor.
Bu minik yumurta yaklasik 14 gün sonra dollenecek olgunluğa erisiyor. Dollenmeden sonra da yaklaşık 38hafta sonra minis bebeklerimizle kucaklasiyoruz :)
Dr.Kaan kocatepe hafta hafta gebelik paylasimlarindan daha detayli bilgiler bulabilirsiniz.
Sağlıkla kavusun kuzucuklariniza.
Benim adetim 6si olmusdu canimAdet günün ne zaman?
anim benim bakdim hamileymissin telasdan gorememisim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insAllah.eminim cok guzel bir duyqudurBenim adetim 6si olmusdu canim
anim benim bakdim hamileymissin telasdan gorememisim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insAllah.eminim cok guzel bir duyqudurAdet günün ne zaman?
14 gün gecikti mi adetin??? Tam yazsana canım ne zaman olman gerekiyorduuanim benim bakdim hamileymissin telasdan gorememisim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insAllah.eminim cok guzel bir duyqudursenin kan testinde en dusuk deyer kac olmali yaziliyor peki?5mi?
O deger olusum tarihine gore degisecekmis benim son adet donemime yakin oldugu icin 1hafta bile tam olmamisti adet gecikmem 1064cikmisti degerim.merhaba kızlar :)) ben henüz doktora gitmedim Salı günü gideceğim kısmetse.. 3 gün geciktim test sonucum 5,5 çıktı acil doktoru gebelik yok dedi ama içime hiiç sinmedi.. bekledim bekledim stres yapmamaya çalıştım ve 3 gün sonra yeni bir kan testi yaptırdım sonuç 68 oldu. bunu gören doktor gebelik var dedi.. 68i gördüğümde yaklaşık 1 haftalık gecikme yaşamıştım.. 1 hafta geçince bazıları bakıyorum 1000lerden falan bahsediyor. benimki biraz düşük ama canımı sıkmayacağım.. bireysel farklılıklar oluyordur eminim kii.. geç döllenme olabilir gibi geldi bana.. çünkü salı 16:00da idrar yaptım negatif.. çarşamba sabahı 08:00de çokkk silik hayal mi görüyorum demiştim. çarşamba sabahı 10:00da yaptım ikia saat sonrası direkt çift çizgiyi gördüm yani tüm değerler o ara arttı. çizgiyi gördüğüm gibi kan verdim 68 çıkmıştı.. sizinle de paylaşmak istedim. şimdi heyecanla Salı gününü bekliyorum hayırlı haberlerle dönerim inşallah sizlere.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Ben adet sancisi ya da adet olacakmisim gibi seyler yasamadim sadece adet oldum galiba dedigimde akintim cok olmustuArkadaslar 17 mayıs son adetim 8 haziranda gelmesi gerekiyordu gelmedi 9 haziranda kan da gebelik negatifti hala adetm gelmedi göğüslerim şiş ayrıca sağ alt karnmda batma oluyo oturup kalkarken batıyo ara ara idrr testi yaptm onlarda negatif ve karnm sanki adet olacakmşm gbi ağrıyo birde oruçtan mj bilmem çok tükürük salgılıyorum aranızda hiç gebelk öncesi adet sancısı çeken oldu mu yardım please
Hayir canim 6si oldu adetim.bu gun adetimin 15 gunu.neden peki bende 15 usdu yaziyor anlamadim14 gün gecikti mi adetin??? Tam yazsana canım ne zaman olman gerekiyorduu
Sağol kuzuumm Allah razı olsun 0-5 arası gebelik yok yazar canım bütün hastane testlerinde benim 193 tü buna bile az dedi doktor ama dediğim gibi 25 30 ile anne olan arkadaş çok burda
Benim adetim 4 gun surdu sonra bi sanci oldu sonra doktora gitdim ve doktor bende rahimde sıvi birikmis dedi bende belki yanlis anlamisdir bebekdir diye dusundum bende gebelikden supheleniyorum oyuzden test yapdirdim.14 gün gecikti mi adetin??? Tam yazsana canım ne zaman olman gerekiyorduu
Sağol kuzuumm Allah razı olsun 0-5 arası gebelik yok yazar canım bütün hastane testlerinde benim 193 tü buna bile az dedi doktor ama dediğim gibi 25 30 ile anne olan arkadaş çok burda
Adetinin ilk gunu kullanildigi icin sure 40haftada dogum olacak dermisiz.doktor oyle demisti bu adetin ilk gunu olustu demek degilmisVe ben 9 haftalık hamileymişim en son adet olduğum tarihten itibaren hesaplanıyormuş tuhaf doğrusu
Cnm uyusmazlik ddin dikkatini cekti esimle bnde de var fakat hamilelikte her ay igne olundugunu hic duymamistim rica etsem anlatrmisinBu cuma hastaneye gitcem ultrasona bakalım kalbini dinlicez inşben ilk uykularımın kaçması ve sık sık idrardan anlamıştım ama emin değildim adetim gecikince test yaptım öle çıktı yine tam emin olamadım sağlık ocağında kan ve idrar testi yaptık artk eminim ama canım bizde kan uyuşmazlığı çıktı bu yüzden her ay iğne yaptırcakmışım şimdilik tek sorunum bulantım çok mutfağa yaklaşamıyorum artk hastaneye gidip geldikten sonra yine yazıcam haberleşiriz
Canım çok yeni bir bebek olabilir kanda çok önceden çıkabilir yumurtlama zamanların şuanda ama bilemiyorum yeniden kan ver değer yükselecekmi zaten adet olmuşsun geçen ay varsa bu çok yenidirHayir canim 6si oldu adetim.bu gun adetimin 15 gunu.neden peki bende 15 usdu yaziyor anlamadim
Dogru soyluyirsun.ama doktor hap yazmisdi.simdi ben onu kullanmadimki hamile olurum diye.ama diyoki test negatif hamile diyilsin kullan antibiyotiki.oyuzden kafam cok karisikCanım çok yeni bir bebek olabilir kanda çok önceden çıkabilir yumurtlama zamanların şuanda ama bilemiyorum yeniden kan ver değer yükselecekmi zaten adet olmuşsun geçen ay varsa bu çok yenidir
Ne umutsuzluğa kapıl ne de çok umutlan akışına bırak bekle canım..
Doktora söledim bana doğumdan sonra vurulcak dedi ilk gebelikte sıkıntı olmaz sonrakiler için tedbir amaçlı vuruluyormuş hiç korma ben çok korkuyordumCnm uyusmazlik ddin dikkatini cekti esimle bnde de var fakat hamilelikte her ay igne olundugunu hic duymamistim rica etsem anlatrmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?