Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac yasindasiniz,bu kacinci gebeliiiniz,bu donemlerinizi nasil geciriyorsunuz bu tarz konular da konusabiliriz.7. Haftada malp atislarini duyabilecekmiyim cok heyecanliyim.sizler ne zama duydunuz?bekliyorum kislar sohbete
Merhaba arkadaslar.29 martta 5+1 hamile oldugumu ogrendim suan tahminimce6+5 im.ikinci kontrol bu cumartesi.kalp atislari icin gidicem.doguma kadar olan sureci beraber konusalimmi?![]()
Bende bugün 6+3 um dün gittim doktora kalp atışını duyduk çok şükür.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy canım çok sevindimm yaa tebrik ederimm.. senin rumuzunu hatırlıyorum konuşmuşluğumuz var. bu senin 2 ya da 3. çocuğun olcak galiba dimi? ben de 2 nisanda hamile olduğumu öğrendim. şu an 5+3 üm. kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorumm nasıl geçer ki bir haftaa![]()
Bende seni hatirliyorum cok guzel ya ben de sevindim senin adina.bu foruma girmeyi birakip hamileligi erteledim dedim kendi kendime.daha dogrusu stresten uzak kalinca hsmile kaldim.senin nasil oldu ilk gebelikti degilmi senin.kader arkadasiyiz ha.
evet canım ilk gebeliğimben de pek giremedim geçen ay foruma. çok hastalanmıştım hatta. üst solunum enfeksiyonu mu dersin, ishal mi dersin baya sürdü. neyse sonra yumurtlama dönemimde bi kere ilişkimiz oldu Allahımmm ol demiş oldu. ocak ayında soğan kürü yapmıştım ve gün aşırı ilişkimiz olmuştu bir ay boyunca. ama stresten demekki olmamıştı. geçen ay da demiştim ki "amaaann bu ay da hastalıkla geçti görüyo musun neyse artık bi dahaki aya" demiştim. amaa bebişim inatçı çıktı teyzesii tutunuvermişşş...
evet canım ilk gebeliğimben de pek giremedim geçen ay foruma. çok hastalanmıştım hatta. üst solunum enfeksiyonu mu dersin, ishal mi dersin baya sürdü. neyse sonra yumurtlama dönemimde bi kere ilişkimiz oldu Allahımmm ol demiş oldu. ocak ayında soğan kürü yapmıştım ve gün aşırı ilişkimiz olmuştu bir ay boyunca. ama stresten demekki olmamıştı. geçen ay da demiştim ki "amaaann bu ay da hastalıkla geçti görüyo musun neyse artık bi dahaki aya" demiştim. amaa bebişim inatçı çıktı teyzesii tutunuvermişşş...
Allahin isine bak.o ol derse olur evet.gecen aylarda iyiki hamile kalmamisim anemi varmis ben de hemde ileri.serum taktilar 1 ay oyle duzeldim.Allah eger vermiyorsa bir hayir vardir demeli.anemi oldugumu tesadufen ogrenmistim.hemsire bana bu degerlerle nasil yasadin dedi hatta.tedavimi oldum sonra hamile kaldim.neden allah vermiyor diye uzulenler bu yazdigimi okursa eger her iste bir hayir vardir ornek benim.insallah bundan sonrasida guzel olur hepimiz icin.
5+1 iken dr 2 hafta sonra gel demisti.sana 1 hafta sonra demis.ins.yolunda guder hersey haber ver mutlaka olur mu
çok geçmiş olsun yaa çok haklısın.. ben de düşündüm durdum bu güzel duyguyu neden bir buçuk sene erteledim diye.. ama sonra dedim ki hayırlı zaman buymuş..
canım valla bilmiyorum ki kişiden kişiye değişiyo galiba.. bana dr demedi. ben yarın gidicem ona göre hareket edicem. tabiki haber veririmdua et bana tatlım.
Dualarim seninle canim...
Ne guzel canim insallah ku agina da alirsin