- 6 Eylül 2016
- 487
- 849
- 18
- 31
- Konu Sahibi Canimbenim1
-
Bende yarın ilkkez kan vericem merak edıyorum ne kadar yüksek diye inş keseyi de görürüm
amin cnm inşallah ben 8 gün bekledim çok heyecanlıydıkızlar merhaba hamişlere hayırlı olsun isteyenlere de Rabbim tez zamanda nasip etsin.
Regl tarihinden kaç gün sonra test yapmak daha saglıklı sonuc verir? Sizler kaç gün beklediniz?
Teşekkürler canım bebeğini sağlıcakla kucagına alırsın inş. Ya gecen ay 3 gün geciktim test yaptım sonuc negatif ve 4. ün geldi reglim şimdi bu ayda 3 gün gecikmem var korkuyorum yine sonuc aynı olur diye. yarın da gelmezse bi test yapacam sanırımamin cnm inşallah ben 8 gün bekledim çok heyecanlıydı3 gün beklesen yeter bence
sağol Can'ım inşallah hamilesindir , belirtiler varmı hamile olduğuna dairTeşekkürler canım bebeğini sağlıcakla kucagına alırsın inş. Ya gecen ay 3 gün geciktim test yaptım sonuc negatif ve 4. ün geldi reglim şimdi bu ayda 3 gün gecikmem var korkuyorum yine sonuc aynı olur diye. yarın da gelmezse bi test yapacam sanırım
Tatlım sadece gögüslerimde çok fazla ağrı ve ayıptır söylemesi yoğun bi şekilde akıntım var. genel olarak uykuya düşkünlüğüm var ama bu hafta biraz daha arttı gibi. Çok da ümitlenmek istemiyorum ama. Sende nasıl belirtiler oluyodu canımsağol Can'ım inşallah hamilesindir , belirtiler varmı hamile olduğuna dair
inşallah gebelik vardır canımTatlım sadece gögüslerimde çok fazla ağrı ve ayıptır söylemesi yoğun bi şekilde akıntım var. genel olarak uykuya düşkünlüğüm var ama bu hafta biraz daha arttı gibi. Çok da ümitlenmek istemiyorum ama. Sende nasıl belirtiler oluyodu canım
ay inşallah canım ya çok istiyoruminşallah gebelik vardır canımbende de göğüs Ağrısı çok oldu bi de kokulara karşı hassasiyetim oldu sucuk kokusuna balık kokusuna filan
inşallaah canm dua et , bol bol dinlen ağır kaldırmaay inşallah canım ya çok istiyorumbenim şimdilik koku hassasiyetim yok. bakalım bi iki gün falan bekleyeyim reglim gelmezse (ki inşallah gelmez) test yaparım. beklemekte çok zor
Destegin için teşekkürler tatlıminşallaah canm dua et , bol bol dinlen ağır kaldırma
Ne olur ne olmaz bi test yap derim ben. Ben de 8 gün kala öğrendim çünkü. Olabilir öncesinde. Baya silik çıktı çizgi ilk , sonraki günler giderek koyulaştı benimherkese merhaba hanımlar hamile olanları kutluyor sağlıkla bebklerini kucaklarına almalarını diliyorum.bende yaklaşık 15 aydır deniyoruz ama henüz kalamadım her ay belirti arayıp durdum 2 ay öbce kimyasal gebelik geçirdim.bu yüzden kendimi dinlememe kararı aldım elimden geldiğince tabi.sabah göğüs uçlarımım çamaşırımı giyerken acıdığını farkettim bata 6 gün var daha.adetten önce olmuş olabilir mi?sanırım yine belirti arıyorum napalım umut kapısı işte.dokununca falan acıyor uçları başına gelen var mı ? ya da tavsiyesi olan?
canım çok sağol yazın için bu aralar kafamdan atmıştım hastalıklar falan girdi araya ama sabah acıyı hissedince ne oluyor acaba mı demeden edemedim.bakalım olmazsa bugün bir test alıp sabah yaparım ne olacak.elime de vuruyor ara ara sancı sağ koluma.göğüslerim acıyorNe olur ne olmaz bi test yap derim ben. Ben de 8 gün kala öğrendim çünkü. Olabilir öncesinde. Baya silik çıktı çizgi ilk , sonraki günler giderek koyulaştı benim
İnşallah güzel haberi alırsın testi yaptığındacanım çok sağol yazın için bu aralar kafamdan atmıştım hastalıklar falan girdi araya ama sabah acıyı hissedince ne oluyor acaba mı demeden edemedim.bakalım olmazsa bugün bir test alıp sabah yaparım ne olacak.elime de vuruyor ara ara sancı sağ koluma.göğüslerim acıyor
çok teşekkür ederim canım hamilelerin duaları kabul olurmuş derler :) inşlalah bende burda hamileyim yazabilirim.Allah sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin.İnşallah güzel haberi alırsın testi yaptığındadualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?