Hamile olduğunu yeni öğrenenler gelin beraber bekleyelim

Kızlar merhaba ben de dün öğrendim bata 4 gün kala 27.05 cıktı sonucum myarın yine kan vericez bir de carsambaya kendi doktoruma gidicem kese ne zaman görünür suanda 3 hafta 5 günlük telefondaki programıma göre

kızlar merhaba hamişlere hayırlı olsun isteyenlere de Rabbim tez zamanda nasip etsin.
Regl tarihinden kaç gün sonra test yapmak daha saglıklı sonuc verir? Sizler kaç gün beklediniz?

kızlar merhaba hamişlere hayırlı olsun isteyenlere de Rabbim tez zamanda nasip etsin.
Regl tarihinden kaç gün sonra test yapmak daha saglıklı sonuc verir? Sizler kaç gün beklediniz?
amin cnm inşallah ben 8 gün bekledim çok heyecanlıydı 3 gün beklesen yeter bence

Kızlar bende aranıza yeni katıldım adetim bugünle birlikte 5 gün geçikti cumartesi ve bugün normal test yaptım pozitif çıktı dün de kan verdim 44.24 çıktı nöbetçi pratisyen bi doktora sordum var gibi ama çok düşük değer bi hafta sonra tekrarla tahlili dedi aranızda değeri böyle az çıkan varmı

amin cnm inşallah ben 8 gün bekledim çok heyecanlıydı 3 gün beklesen yeter bence
Teşekkürler canım bebeğini sağlıcakla kucagına alırsın inş. Ya gecen ay 3 gün geciktim test yaptım sonuc negatif ve 4. ün geldi reglim şimdi bu ayda 3 gün gecikmem var korkuyorum yine sonuc aynı olur diye. yarın da gelmezse bi test yapacam sanırım

sağol Can'ım inşallah hamilesindir , belirtiler varmı hamile olduğuna dair

sağol Can'ım inşallah hamilesindir , belirtiler varmı hamile olduğuna dair
Tatlım sadece gögüslerimde çok fazla ağrı ve ayıptır söylemesi yoğun bi şekilde akıntım var. genel olarak uykuya düşkünlüğüm var ama bu hafta biraz daha arttı gibi. Çok da ümitlenmek istemiyorum ama. Sende nasıl belirtiler oluyodu canım

inşallah gebelik vardır canım bende de göğüs Ağrısı çok oldu bi de kokulara karşı hassasiyetim oldu sucuk kokusuna balık kokusuna filan

inşallah gebelik vardır canım bende de göğüs Ağrısı çok oldu bi de kokulara karşı hassasiyetim oldu sucuk kokusuna balık kokusuna filan
ay inşallah canım ya çok istiyorum benim şimdilik koku hassasiyetim yok. bakalım bi iki gün falan bekleyeyim reglim gelmezse (ki inşallah gelmez) test yaparım. beklemekte çok zor

kızlar merhaba. adete 3 gun kala değerim 420.12 cikti 18 ekimdi. Bugün tekrar aldırdım yarin alicam sonucu inşallah yükselmiştir dua edin. doktor cuma çağırdı keseyi gormek icin kac olunca ultrasonda görünür acaba

Ben çok fazla uyumamdan şüphelenip bat a 8 gün kala test yaptım baya silik çıktı. Her geçen gün biraz daha koyulaştı. İlk idrar tsstinden 4 gün sonra yaptırdığım kan testinde 291 çıktı ve 4 haftalık dedi dr. 6.haftanda tekrar gel dedi. Onu bekliyorum şimdi. Dua edin keseyi görelim

herkese merhaba hanımlar hamile olanları kutluyor sağlıkla bebklerini kucaklarına almalarını diliyorum.bende yaklaşık 15 aydır deniyoruz ama henüz kalamadım her ay belirti arayıp durdum 2 ay öbce kimyasal gebelik geçirdim.bu yüzden kendimi dinlememe kararı aldım elimden geldiğince tabi.sabah göğüs uçlarımım çamaşırımı giyerken acıdığını farkettim bata 6 gün var daha.adetten önce olmuş olabilir mi?sanırım yine belirti arıyorum napalım umut kapısı işte.dokununca falan acıyor uçları başına gelen var mı ? ya da tavsiyesi olan?

Ne olur ne olmaz bi test yap derim ben. Ben de 8 gün kala öğrendim çünkü. Olabilir öncesinde. Baya silik çıktı çizgi ilk , sonraki günler giderek koyulaştı benim

Ne olur ne olmaz bi test yap derim ben. Ben de 8 gün kala öğrendim çünkü. Olabilir öncesinde. Baya silik çıktı çizgi ilk , sonraki günler giderek koyulaştı benim
canım çok sağol yazın için bu aralar kafamdan atmıştım hastalıklar falan girdi araya ama sabah acıyı hissedince ne oluyor acaba mı demeden edemedim.bakalım olmazsa bugün bir test alıp sabah yaparım ne olacak.elime de vuruyor ara ara sancı sağ koluma.göğüslerim acıyor

İnşallah güzel haberi alırsın testi yaptığında dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…