hamıle oldugunu yenı ogrenenler gelın mutlulugumuzu beraber paylasalım

güzel bir soru ama anlatılması güç bir his
benim 1hafta olmadı daha öğreneli çok heyecanlı ve telaşlıyım:18:
bu tarifi imkansız bir duygu her aklıma geldiğinde şükür ediyorum ve yüzümdeki o kocaman gülümsemeye engel olamıyorum:109:

Reactions: htu
haklısın tarıfı ımkansız.. Bende aynı durumdayım. Bı de ınsan ayrı bı hvaya gırıyo annelık ıc gudusu olusuyo galıba yavas yavas

haklısın tarıfı ımkansız.. Bende aynı durumdayım. Bı de ınsan ayrı bı hvaya gırıyo annelık ıc gudusu olusuyo galıba yavas yavas

bende öğreneli 5 gün oldu :) çok güzel bir duygu anlatılması güç bide keseyi görsek kalp atışarını duysak çok iyi olcak kafam çok allak bullak 5 senedir bu bebeği isitiyodum allahım bana nasip etti şükürler olsun bide sağ salim kucağıma alsam başka ne isterim benn

Reactions: htu

allahım sahlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın 5 sene gıbı bı bekleyısten sonra duygularını ıfade etmen zordur tabı adına cok sevındım canım

Ben de bir hafta oldu hamile olduğumu öğreneli. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bambaşka bir duygu. 6. haftamdayım şu anda. En büyük derdim kokular. En ufak bi kokudan bile tiksiniyorum hele sigara kokusunu hiç anlatmayayım. Onun haricinde mide bulantım olmuyor kızlar, genellikle oluyormuş bir sorun var mıdır acaba diye merak ediyorum. Sizde durumlar nasıl ?

herkeste aynı belırtıler olacak dıye bısey yok canım butun belırtılerı yasayacagız dıye bısey hıc yok. Cogunlukta evet bulantı yasanan bır problem ama bende ne koku hassasıyetı ne tıksınme hıcbısey yok suan yemegı fazla kacırdıgımda hafıf bulantım oluyo ama hıc kusmadım. Yanı korkulacak bırsey yok bununla alakalı. Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. Saglıklı bır hamılelık gecırmen dılegıyle

Ayy çok sağolasın canım, bebeğin kordonu oluşumu sırasında bulantı oluyormuş ya bulantı olmayınca aklımdan bin türlü şey geçti dış gebelik mi acaba falan diye, içimi rahatlattın çok sağolasın canım :)

çok büyük mutlulk kızlar inş sağ salim kucaklarımıza alırız bebeklerimizi ben 4 gün önce öğrendim ve bugün kesemizi gördük harika bir duyguuuuu

selam kızlar ben de tup bebekle hamile kaldım Allahın izniyle, dün öğrendik sonucu..geçen hafta birkaç gün göğüslerime dokunamıyodum acıdan bi de şiştiler ama 1 haftadır o acı kalmadı normale döndüler sizin de böle mi olmuştu acaba diyorum hcg ilk salgılanırken mı oluyo :44::44::44:

Merhabalar hamile olduğumu iki gün önce öğrendim sali günüde doktor kontrolüm varAllah saglikli sihhatli kucagimiza almaya nasib etsin hepimize inşallah...

Mrb.Ben bu ay klomen kullandım.2hafta önce de çatlatma iğnesi yapıldı.Çatlatma iğnesinden 12 gün sonra grip oldum.2 akşamdır ateşleniyorum.İlk akşam ateşlendiğimi geç fart ettim, kendim sirkeli suyla düşürmeye çalıştım, düşürdüm.Eğer hamileysen bebeğe birşey olmuş mudur?İçim çok huzursuz.Böyle bir durum yaşayan ya da duyan var mı?

aynen cnm benım adet gunum gelene kadar hıcbır belırtım yoktu ama bı gun ıcınde goguslerımde anı degısmeler oldu acıdan dogru duzgun yatamadım sabah baktıgımda yesıl damarlar vardı uzerınde hıc oyle gormemıstım cevremde sorduklarımdanda cogu yasamıs bu belırtıyı
hcg demıssın ben adetıme 10 gun kala kasık ve karın agrısıyla kadın dog. Uz. Gıttım kanda negatıf cıktı bıraz gec salgılanıyo ıdrarda pozıtıf cıkınca kana dusmus oluyokı snra ıdrara gecsın bu zamandada bundan dolayı vucudumuzda bu gıbı degısıklıkler oluyo tabı ay cok uzun oldu umarım yeterlıdırr. bebegını saglıkla kucagına alman dılegıyle

konuyla alakalı bır bılgım yok ama ıcını ferah tut umarım hamılesındır ve bebegıne hıcbırsey olmaz ıns. Doktorun uyardı mı boyle olursa zararı olur dıye yoksa sen mı korkuyosun olur dye

konuyla alakalı bır bılgım yok ama ıcını ferah tut umarım hamılesındır ve bebegıne hıcbırsey olmaz ıns. Doktorun uyardı mı boyle olursa zararı olur dıye yoksa sen mı korkuyosun olur dye

Doktorum bana bişey demedi.Grip olup ateşlendim.Ateşlenince de telaşlandım.İnternetten araştırdım, sakıncalıymış ilk üç ay.İçime bi kurt düştü, İnşallah hamileysem bile çok erken olduğu için bişey olmaz.

boyle olumsuz dusunecegıne doktora gorun bırsey var mı
Dıye ıcın rahat eder hem

Öncelikle yazdıklarımı düzgünce okuyup ona göre cevaplasanız.ATEŞLENDİĞİMİ SONRADAN FARKETTİĞİMİ YAZDIM.Doktora gitmeyi akıl edemedim değil.Bilmem anlatabildim mi.
ben yazdıklarınızı gayet ıyı okuyorum sızde benımkını duzgun okursanız.. Doktora gıtmeyı akıl edemedınız mı dıye bır soru sordugumu hatırlamıyorum. Sonradan farketmıs bıle olsanız doktora gıdıp veya arayıp danısın olumsuz dusunup uzulmeyın dıye soyledım. Konunun baslıgını okuduysanız olumsuz seyler yok burda olursada olumluya cevırıp mutluluk paylasmak amac. Ama sıze ıyı nıyetle soylenılen bır cumleyı olumsuza cevırmenız bu durumu olumluya goturemeyecegımızın ısaretı . Sanırım
Uzuntunuzu baskasıyla paylasmalısınız mutlu gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…