hamıle oldugunu yenı ogrenenler gelın mutlulugumuzu beraber paylasalım

boyle olumsuz dusunecegıne doktora gorun bırsey var mı
Dıye ıcın rahat eder hem

Şöyle şöyle yapacağına şunu şunu yap dersen kardeşim, olumlu bişey düşünemem.Hele hele cümlenin başında, ortasında sonunda mrb, iyi akşamlar, iyi günler, cnm.... vs. gibi bi nezaket ifadesi kullanmadan emir cümleleriyle talimat verirsen yanlış anlarım şahsen.Benim soruma cevap vermek istemeyebilirsin.Ama hamileliğini yeni öğrenen birisi olarak bu başlığa kendimi yakın gördüm ve girdim.Umarım hamileliğin iyi geçer, hep olumlu şeyler yaşarsın, buraya da olumlu şeyler yazarsın.

bence fazla sıtreslısınız hamılelıkte hepımızın yasadıgı seyler bunlar ben kımseyle tartısayım dıye gırmıyorum bu sıteye sızın ıcınde aynısı gecerlı nıyetım emır vermek veya sıze karsı yapılan bı nezaketsızlık degıl asla sadece bı samımıyet olması ıcın bıras konusup bıseyler paylasılmalı.. Sızınlede bunu yapmak ıstemıstım mesajlarınıza yardımcı olmak amacıyla cevap attım. Sıze olumsuz bırsey yansıttıysam k. Bakmayın hepımız bırcok sorun yasıyoruz yasayacagızda tabıkıde yazısarak cozum onerı alıcaz aklımızdakı sorulara. Neyse uzatmayayım yıne olumsuz bırsey soylerım mazallah kımsenın moralını bozmak ıstemıyorum. Umarım sızde hamılelıgınızı sorunsuz gecırıp saglıkla cocugunuzu kucagınıza alırsınız. IYI GUNLER

Merhaba hanimlar 4 hafta 5 günlük hamileyim doktorumu arayip gelmek istediğimi söyledim şuanda gelme çok kucuktur göremeyiz dedi hemen folik asit baslatti sizler ki ne kadarlikken görüldü aceba yazarmisiniz..:44:

Merhaba hanimlar 4 hafta 5 günlük hamileyim doktorumu arayip gelmek istediğimi söyledim şuanda gelme çok kucuktur göremeyiz dedi hemen folik asit baslatti sizler ki ne kadarlikken görüldü aceba yazarmisiniz..:44:

Mrb cnm.Öncelikle hayırlı olsun.Ben de hamileyim 4 haftalık.Ama 3 gün sonraya randevu aldım.Doktorun küçüktür göremeyiz deme sebebi bence göbeğinden bakacatır.O yüzden öyle demiştir.Göbeğinden bakınca en az 6-7 hafta olması gerekiyor sanırım.Fakat vajinal ultrason yapılırsa görülür heralde kese.Benim muhtemelen vajinal ultrasonra bakılacak.

Kızlar ben de hamile olduğumu 15 gün önce öğrendim. Dünyanın en güzel hissi sanirim :) fakat ben size bir sey danışmak istiyorum. Son adet tarihim 03.11.13. Biz keseyi geçenhafta gördük. Doktor bana 4haftalık hamile olduğumu söyledi. Sonra başka bir doktora daha gittik 6 haftalık olduğunu söyledi. Sizce hangisi doğru nasıl bilebilirim

Çok ilginç gerçekten arada 15 gün oynuyor az değil çünküotomatikhesaplayicidan hesaplat istersen birde ama bence 2. Doktor hakli gibi

Ben yeni öğrenmedim baya bi oldu ama çok güzel heyecanlar kızlaar şimdi kalp atışları ve minicik fasülyenizi göreceksiniz sonra her seferinde doktora gitmek için can atacaksınız Sonra arada yapılan testler ikili üçlü taramalar falan biraz stresli olacak ama riskli bir sonuç çıkarsada panik olmayın,bunu yaşamış biri olarak iyi bilirim o üzüntüyü ama sonuçta bu testler çoğu zaman hatalı çıkabiliyor,vee son olarak bebeğinizi hissetmek inananın en güzeli bu,sabahları minik tekmeleriyle sizi uyandırması her sabah sizin gülümseyerek güne başlamanıza sebep olacak Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah kendinize ve minik mercimeklerinize iyi bakın

slm kızlar

bende 17 ocakta öğrendim gebe olduğumu :):)
18 inde hastanede keseyi gördük ,allah nasip ederse 1 şubatta kalp atısını duyucaz, günlerdir aklıma geldikçe ağlıyorum sevincimden,allahım tüm ısteyenlere bu duyguyu tattırsın inş.

benimde çok fazla bulantım yok ama uykum çok fazla sürekli uyum ahalindeyim,bide çalışıyorum akşam eve gider gitmez uyuyorum ,3 ay sonunda geçer sanıyorum ,allahım sağlıklı sihhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

1 çocuğum var 22 aylık martta 2 yaşına girecek eşimle korunuyorduk. Adetim gecikti doktora (benim hep gecikir) doktorda bhcg yi görmeden ilaç vermez. bende gitmeden testi yaptırayımda öle gidim dedim önce evde yaptım 2 çizgi çıktı yok yanlıştır dedik eşimle sonra hastanede test yaptırdık 2037 çıktı. şoklardayımmm...kalp atışlarını duymadık bu ay sonunda randevum var... hala inanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…