- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi ceylin0033cte
Erken testlerden al. İliskiden 3 gun sonra bile cikar demisti eczaci.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu resmi hemen test yapinca cektiysen pozitif bu, silik cizgi var. Ama testi yapmanin ustunden 5-10 dakikadan fazla zaman geçince testler bozulmaya basliyor.Eki Görüntüle 2100274 bu dünkü testim kızlar
ağzınızdan bal damlıyor inş. bir gün geçti üstünden ama muhtemelen dünde böyleydi ben net bir çizgi bekledimbu resmi hemen test yapinca cektiysen pozitif bu, silik cizgi var. Ama testi yapmanin ustunden 5-10 dakikadan fazla zaman geçince testler bozulmaya basliyor.
Bugun erken gebelik testi alip yapsana
hayir canim tam net cizgi olmayabilir =) hcg baslarda dusuk olur, cizgi de silik olur. Mesela 3 gun sonra yaparsin cizgi koyulasmis olur hcg ikiye katlandigi icin.ağzınızdan bal damlıyor inş. bir gün geçti üstünden ama muhtemelen dünde böyleydi ben net bir çizgi bekledim
Gereksiz ümitlendirmek istemem ama bana da pozitif geldi bu. Siz en iyisi bir tane erken hamilelik testi alip yapin onlar adet gününden bir hafta önceye kadar sonuc veriyor. Insalahha güzel haberlerinizi aliriz :)Eki Görüntüle 2100274 bu dünkü testim kızlar
Ikinci cizgi silikte olsa var.Hakkinizda hayirlisi olsun .Benimde boyle silikti hamileydim.Eki Görüntüle 2100274 bu dünkü testim kızlar
Sanki ikinci bi çizgi var onda benimde ilk yaptığıma benziyo.Eki Görüntüle 2100274 bu dünkü testim kızlar
bu resmi hemen test yapinca cektiysen pozitif bu, silik cizgi var. Ama testi yapmanin ustunden 5-10 dakikadan fazla zaman geçince testler bozulmaya basliyor.
Bugun erken gebelik testi alip yapsana
Cizgi belirginlesmis hamilesiniz hayirli olsunn.kızlaaaaar testin yanılma ihtimali varmı yeni yaptm erken hamilelik testi
gerçektenmi test yanılırmıCizgi belirginlesmis hamilesiniz hayirli olsunn.
Ben de silik bir ikinci çizgi gördüm sankigerçektenmi test yanılırmı