hamile olduğunuzu adetinizin kaçıncı günü ve hangi testle öğrendiniz

Hakkinizda hayirlisi olsun demeye geldim sadece.

Testlerle ilgili bilgim yok malesef. Kendim reglim gecikince aile saglik merkezine gittim. Kan testi yapildi oyle ogrendim.

bu resmi hemen test yapinca cektiysen pozitif bu, silik cizgi var. Ama testi yapmanin ustunden 5-10 dakikadan fazla zaman geçince testler bozulmaya basliyor.

Bugun erken gebelik testi alip yapsana
ağzınızdan bal damlıyor inş. bir gün geçti üstünden ama muhtemelen dünde böyleydi ben net bir çizgi bekledim

ağzınızdan bal damlıyor inş. bir gün geçti üstünden ama muhtemelen dünde böyleydi ben net bir çizgi bekledim
hayir canim tam net cizgi olmayabilir =) hcg baslarda dusuk olur, cizgi de silik olur. Mesela 3 gun sonra yaparsin cizgi koyulasmis olur hcg ikiye katlandigi icin.

Tekrar test yapinca beni de etiketlersen cok sevinirim heyecan yaptim :KK73:

Adet günüme 4 gün vardı evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.Tam gününde tekrar yaptım bu sefer çizgi netti.

bu resmi hemen test yapinca cektiysen pozitif bu, silik cizgi var. Ama testi yapmanin ustunden 5-10 dakikadan fazla zaman geçince testler bozulmaya basliyor.

Bugun erken gebelik testi alip yapsana

Eklentiler

• P_20180125_123628.webp
    P_20180125_123628.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 1.578
hamilesin canım tebrikler idrarda çıkınca yanılma olmaz diye düşünüyorum çünkü bu değer önce kanda belli oluyor sonra idrarla atılıyormuş

Marka yazmak yasak mı bilmiyorum yine de yazacam :KK53:

Adetime 4 gün kala early predictor sayesinde öğrendim. Biraz pahalı ama değer bence. 20-30 lira arası bi şeydi sanırım. Hemen akabinde şu 5 liralık yerli testi yaptığımda sonuç negatifti. Early predictor sağolsun :KK51:

Back
X