- 28 Şubat 2022
- 38
- 16
- 18
- Konu Sahibi cerenunited
-
28 :)KIZLAR SELAM HAMİLE OLDUĞUNUZU BETA KAÇ OLARAK ÖĞRENDİNİZ?
HADİ KÜÇÜK DEĞERLER İLE ÖĞRENENLERE UMUT OLUN LÜTFEN:)
23.8 ile öğrendim ben :)KIZLAR SELAM HAMİLE OLDUĞUNUZU BETA KAÇ OLARAK ÖĞRENDİNİZ?
Maşallah canımm. Allah kucağına almayı nasip etsinBen sabırla bekledim ki öncesi negatif görmüştüm..Artık farklı sancılar mı hissettim,kalbim mi hissetti bilmiyorum..Pozitif görene kadar beklicem dedim1045
Gecikmenin 5. Günü 34 ile öğrendim şimdi 28. HaftadayimKIZLAR SELAM HAMİLE OLDUĞUNUZU BETA KAÇ OLARAK ÖĞRENDİNİZ?
Ayyy işte bende bundan istiyoruuuummGecikmenin 5. Günü 34 ile öğrendim şimdi 28. Haftadayim
Dün 488.4 le öğrendimBen sabırla bekledim ki öncesi negatif görmüştüm..Artık farklı sancılar mı hissettim,kalbim mi hissetti bilmiyorum..Pozitif görene kadar beklicem dedim1045
Olur olur siz içinizi ferah kafanızı rahat tutun yeterAyyy işte bende bundan istiyoruuuummMaşallaaah
Oyy geliyor minik kuş :)Dün 488.4 le öğrendim
Şimdi ne kadarlık oldu :)Regle 3 gun kala 114 le öğrenmiştim
33 haftalık canımŞimdi ne kadarlık oldu :)
Kuzum bende yeni öğrendim ki senden çok çok düşük bir değerle öğrendim normal bence sonuçta içimizde minik bir şey gelişip yerleşip büyümeye çalışıyor ben her ağrım olduğunda bu şekilde düşünüp rahatlatıyorum kendimi :)Arkadaşlar merhaba hazır konu varken siz tecrübelilere danışmak istedim gebeliğimi yemi öğrendim değerim 200 lerde ama sürekli adet olucakmış gibi sancılar hissediyorum ara ara normal mi acaba
çok normal benimde ilk zamanlar öyle ağrılarım oldu doktor normal olarak değerlendirdi ama tedbir için progestan fitil kullandırmıştı. doktorunuza danışabilirsiniz kontrolünüzdeArkadaşlar merhaba hazır konu varken siz tecrübelilere danışmak istedim gebeliğimi yemi öğrendim değerim 200 lerde ama sürekli adet olucakmış gibi sancılar hissediyorum ara ara normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?