- Konu Sahibi cerenunited
-
Çok teşekkür ederim yarın zaten kontrolümçok normal benimde ilk zamanlar öyle ağrılarım oldu doktor normal olarak değerlendirdi ama tedbir için progestan fitil kullandırmıştı. doktorunuza danışabilirsiniz kontrolünüzde
Merhabalar Lekelenmeniz oluyor mu acaba sadece ağrı miArkadaşlar merhaba hazır konu varken siz tecrübelilere danışmak istedim gebeliğimi yemi öğrendim değerim 200 lerde ama sürekli adet olucakmış gibi sancılar hissediyorum ara ara normal mi acaba
34 le öğrendimKIZLAR SELAM HAMİLE OLDUĞUNUZU BETA KAÇ OLARAK ÖĞRENDİNİZ?
HADİ KÜÇÜK DEĞERLER İLE ÖĞRENENLERE UMUT OLUN LÜTFEN:)
Sadece ağrı ama bugün 4 defa felan hissettim azaldı gibiMerhabalar Lekelenmeniz oluyor mu acaba sadece ağrı mi
Kontrolün bugündü galiba gidebildin mi canım?Sadece ağrı ama bugün 4 defa felan hissettim azaldı gibi
Evet canım gittim bugün görünmediKontrolün bugündü galiba gidebildin mi canım?
Cmtsi 200 lerdeydiKontrolün bugündü galiba gidebildin mi canım?
Oh maşallah çok iyi valla. Bende dün sağlık ocağına verdim bakalım benim ki kaç oldu bugün çıkacak sonuçlarım :)Evet canım gittim bugün görünmeditekrar kan verdim 750 çıktı
Evet kesinlikle öyle o yüzden değerim yüksek değerim düşük diye çokta takmamalıyızHerkesin çok farklı ya gerçekten
sonraki beta degerleriniz kacti acabaregl tarihime 1 gün kala 15 ile öğrendim :)
22 mart 15sonraki beta degerleriniz kacti acaba
fikir oluyor sag olun kese kacta gozuktu22 mart 15
24 mart 53
27 mart 251
29 mart 693
31 mart 1862
değerlerim bu şekildeydi :)
rica ederim ne demek :)fikir oluyor sag olun kese kacta gozuktu
merhaba kalp atisi icin gittiniz mi benim de kese gorundu sukurrica ederim ne demek :)
1 nisanda göründü kese (1862 sonucumun ertesi günü yani )
hafta olarak da tam 5+0 dı son adet tarihime göre.
cumartesi günü gideceğiz umarım kalp atışını duyabiliriz :)merhaba kalp atisi icin gittiniz mi benim de kese gorundu sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?