hamile oldugunuzu eşinize soyledıgınızde nasıl tepki aldınız ?

ilk ben yazayım bız esımle bırlıkte gıttık hastaneye izinliydi esım ve aılesının yanına zıyarete gıtmıstık adetım gecıkp bulantılarım baslayınca esım hastaneye goturdu benı kan tahlılı yapıldı sonuc ıcın paztsi gunu gıdecektık. pzts gunu tam evden cıkacakken kv tutturdu bende gelcem bende tahmın edıyodum kv de dıyıp duruyodu hamılemısın yoksa dıye ve esımden o anda cok farklı seyler beklıyordum en azından sarılmasını opmesını vs. ama annesı oldugunda boyle bısey yapmayacagını bılıyodum ıstemedım o yuzden sen yorulma bız ogrenır gelırız falan dedım tabı hemen yok bende tansıyonumu olctururum kendımı ıyı hıssetmıyorum dıye takıldı pesımıze turp gıbıydı ben gelmesını ıstemıyorum dıye tanssıyonu fırladı neyse gıttık sonucları aldık doktorun odasına gırdık tabı oda pesımızden doktor hamılesınız dedı ılac falan yazdı ben gevsedım tabı gulumsemeye basladım esıme baktım hıc tepkı yok sankı grıp olmussunuz dedı doktor baktım tepkı yok hamıleymısım hayatım hıc sevınmedın mı dedım ben mı yanlıs anladım grıpmıymısım dedım yok sevındım hamıleymıssın dedı konu kapandı. çıktık hastaneden suruklenıyoruz eve esıme yaklastım bıraz gezelım mı eve gıtmeyelım dedım kabul ettı annesıne bız bıraz gezelım dedı tabı annesı ben nasıl gıdeyım eve benı bırakın gıdın falan dedı sonuc eve gıttık ve oturup kaldık hayallerım suya dustu bı dahada konusu acılmadı zaten kendı evımıze gectıgımızde üzerınden 10 gun gecmıstı ve alısılmıstı hıc bı sey degısmedı gunluk yasantımıza devam ettık bır ay kaldı doguma bakalım neler olacak umıtlenmekte ıstemıyorum cunku yıne yanımıda olacaklar.
hep mi bahtsızız mutlaka cok guzel seyler yasayanlarımız vardır paylasırsanız sevınırım :3:

Aylardır bebek istiyorduk her ay tüm belirtiler vardı ama sonuç hep negatifti.
Yİne o ay tüm belirtiler var ama umudum yok, dudağım uçuklamıştı eczaneye gittim gayri ihtiyari gebelik testi istemişim.
İstemişken alayım bari dedim işe geldim testi yaptım aa pozitif, elim ayağıma dolaştı
Eşimi aradım ben kötüyüm eve geçiyorum sende gel hastaneye gidelim dedim, giderken emzik aldım.
test kasetinin üstüne babacığım ben geldim yazdım ve emzikle beraber şifoniyerin üstüne koydum.
Eşim gelidi ne oldu derken anahtarını telefonlarını şifoniyerin üstüne koyacakken testi gördü ve annaaaa diye sarıldı.
Sonra birlikte kan tahlili vermeye gittik, herkese duyurduk ama sevincimiz çok sürmedi bebeğimizi kaybettik.
İkinci hamileliğim yine aylar sonra oldu yine aynı şeyleri yaşadım her ay belirti geciken adet ve test yaptıktan sonra ki hüsran.
Eşimle karar verdik bebek konusunda konuşmayacağız diye her şeyi sildim kafamdan bir sabah uyandım ben hamileyim dedim
eşim test mi yaptın dedi hayır ama biliyorum hamileyim dedim bırak test falan yapma hani konuşmayacaktık dedi.
İşe gelirken yine test aldım ve sonuçtan emindim, yanılmadım pozitif çıktı.
Bu kez akşama kadar sabrettim, eşim beni işten almaya geldi yolda çantamdan bir şey çıkarmaya çalışırken eline test kasetini tutuşturuverdim ve yine aynı tepki annaaaa, bir süre kimseye söylememe kararı aldık 3 aylık olduktan sonra yavaş yavaş duyurmaya başladık.
çok şükür yavrumuz şimdi 21 aylık ver çok mutluyuz.

maşallah Allah bağışlasın bebişinizi okurken hem cok uzuldum hemde sonunda cok mutlu oldum Rabbim huzurlu mutlu omurler versın hayırlı evlat olsun ınsallah:1: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X