cnm benm allah sanada tez zmnda nasip etsin inş aminn bedne ilk evlendigimiz zmnlarda patik almıstım pembe ama hala duruyo cinsiyeti belli olsun ona göre düsüncem napcagımıben cidden cocuk isteyen herkese okadar cok dua ediyorumki allah kucaklarınızı bos bırakmasın bebiş öslemi cektirmesin allah hepinize hayırlı saglıklı sıhatli bebekelr nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet cnm ben 17 haftalık hamileyim :) ama bebiş daha göstermedi kendini :)
herzmn cnm merak etmeyn siz5 yıldır cocukalrı olmayan bi ablam vardı okadr cok üsüüyodumki cok dua ettm onlara bi müddet önce hamile oldugunu sölediler varya sanki ben hamileymişim gibi sevnmiştim hatta benle bir oda 17 haftalık hamile ama o hamileoldugunu ögrendgnde ben daha hamile oldugumu bilmiyodum kaydirigubbakcemile3 bak ezanda okunuyodu inş allah dualarımızı redetmez kabul eder bütün isteyen anneleri en kısa zmnda bebeklerine kavusturur :Saruboceq: benmde bi an önce 9 ayım biterde bebişimi hayırlısıyla saglıklı sıhatli kucagıma alırım inşşşşşş :Saruboceq:
Geçen hafta salı günü kasık ağrılarım ve de adet gecikmesi yüzünden doktora gittim hamile olma ihtimalimi düşünmemiştim. Çok istememe rağmen evde yaptığım gebelik testlerinde bu ay 3 kez yapmama rağmen negatif çıkmıştı. ultrasonla bakıldı doktor endometriumun kalınlaştığını söyledi gebelilk belirtisi olabileceğini söyledi kanda beta HCG yapıldı ve o müthiş haber hamileyim çok mutluyum anlatamam. 3 ay önce bebeğiminm kalp atışları duyulmadığı için krtaj olmak zorunda kalmıştım. şimdiyse çok endişeliyim. Allahım inşallah hayırlısıyla bebişimi ve isteyen herkesin bebişini kucağına almayı nasip etsin
ayy canım inşallah bu sefer bebişini kucağına alırsın...
kürtaj bir kadın için gerçekten fazlasıyla dramatik bir durum ...
umarım bir daha hiç yaşamayız...
arkadaşlar ben de doğum kontrol hapı kullanıyordum.Yaza kadar da bebek düşünmüyordum.ama bu ay adetim 4 gün gecikti.korkudan test de yaptıramıyorum.idrar testi yapsam çıkar mı acaba?inş hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?