Hamile Olduğunuzu Nasıl Öğrendiniz?

benimki çatlatma iğnesiyle olduğu için testi yapacağım gün belliydi..adet günümde yaptırmıştım ve 42.55..hamileydim..inanmadım.cünkü uzun seneler beklemiştim bunun için.birsürü sorun yaşadık..ama benim minik kızım tutundu annesine...şimdi 18 haftalık olduk..minik kızımı cok seviyorum..

çok sağol canım, amin..
senin bebeğin var mı? ya da istiyo musun

herzmn cnm merak etmeyn siz 5 yıldır cocukalrı olmayan bi ablam vardı okadr cok üsüüyodumki cok dua ettm onlara bi müddet önce hamile oldugunu sölediler varya sanki ben hamileymişim gibi sevnmiştim hatta benle bir oda 17 haftalık hamile ama o hamileoldugunu ögrendgnde ben daha hamile oldugumu bilmiyodum kaydirigubbakcemile3 bak ezanda okunuyodu inş allah dualarımızı redetmez kabul eder bütün isteyen anneleri en kısa zmnda bebeklerine kavusturur :Saruboceq: benmde bi an önce 9 ayım biterde bebişimi hayırlısıyla saglıklı sıhatli kucagıma alırım inşşşşşş :Saruboceq:

amin...

Geçen hafta salı günü kasık ağrılarım ve de adet gecikmesi yüzünden doktora gittim hamile olma ihtimalimi düşünmemiştim. Çok istememe rağmen evde yaptığım gebelik testlerinde bu ay 3 kez yapmama rağmen negatif çıkmıştı. ultrasonla bakıldı doktor endometriumun kalınlaştığını söyledi gebelilk belirtisi olabileceğini söyledi kanda beta HCG yapıldı ve o müthiş haber hamileyim çok mutluyum anlatamam. 3 ay önce bebeğiminm kalp atışları duyulmadığı için krtaj olmak zorunda kalmıştım. şimdiyse çok endişeliyim. Allahım inşallah hayırlısıyla bebişimi ve isteyen herkesin bebişini kucağına almayı nasip etsin

ayy canım inşallah bu sefer bebişini kucağına alırsın...

kürtaj bir kadın için gerçekten fazlasıyla dramatik bir durum ...

umarım bir daha hiç yaşamayız...

ayy canım inşallah bu sefer bebişini kucağına alırsın...

kürtaj bir kadın için gerçekten fazlasıyla dramatik bir durum ...

umarım bir daha hiç yaşamayız...

İnşallah canım bu bebeği çok istiyorum ama korkuyorum aynı zamanda çok mutlu olursam bebeği kaybedecekmişim gibi geliyor 1 hafta daha geçmesini bekliyorum bebeğimin kalp atışlarını duyarsam işte o zaman rahatlayacağım

inşallah bu sefer duyacaksın o kalp atışlarını..

sana kendimden bir örnek vereyim o zaman..

bir önceki hamileliğim de bunun gibi sürpriz idi o zamanlar ilk yıllarımız dı tabii ..

bebeğimizin kalp atışlarını bizde duyamamıştık malesef ve aslında olayın ciddiyetinin farkında bile değildik ..

eşimle bu sefer doktora gidip kalp atışlarını görünce kahkahayla gülmeye başladık doktor da ne oldu diye sordu hatta ..

çünkü o kalp atışını görmek bizim için sıradışı bir mucize gibiydi ..

bende bazen korkuyorum kaybetmekten

ama önce inanalım tamam mıı...opuyorumnanaktan

Benzer şeyler yaşamışız bende 9 haftalıkken kaybettim. kalp atışlarını duymak için doktora gitmiştim ki yıkıldım. henz bir yıllık evliyim ama yaşta ilerleyince ister istemez tedirgin oluyorsun vede bebişi çok istiyorsun şu anda 6 haftalık 3 ayı atlatabilmek için dua ediyorum inşallah arkadaşım sende bende biz gibilerde bu acıları bir daha yaşamaz SAMSUNDASIN GALİBA belli bir doktorun var mı memnun musun ben hala doktor arayışındayım

benı adetım 6 gun gecıyodu dıyodum ben aman benım cocugum olucaktan bende gorucem dıye sureklı gıttım bı eczane vardı 5 kere belkı test aldım ordan artık almaya utanıyodum neyse aldım testı gece saat 12 esım dedı kalk yapalım testı dedım tamam yaptım anaaaa bıde ne gorum cıft cızgı ınanamadım napcamı sasırdım 9 aydır bekledgım gundu cok heyecanladnım basladım aglamaya butun gece ınanamadım kalktım durdum acaba ruyamı dıye sabah dr gıttıgımde dedı dr belkı gozukmez kan testı yaparız dıye anaaaaa bıde ne gorum benım sekerım gozukuyo karnımda tutamdım kendımı aglamaya başladım utrason resmıne bakıp bakıp cok agladım allah olmayan herkese nasıp etsın inş.kardeşlerım

benimde bebeğim kalp atışları olmadığı için alındı.2 aydır korunmuyorum ama hamilede kalamıyorum.yarın kandil çok dua edicem isteyen allah olmayana nasip etsin olanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

slm hanımlarr...bende adetime 4gün varken öğrendim evde idrar testti yaptım...
ekim ayında...malesf 12 haftama gelince bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.
2ay oluyo kürtaj olalı...

Allahım hepinize nasip etsin çok duygulandım kardeşlerim neolur üzülmeyin vardır herşeyde bir hayır bende 3 aydır istiyorum bakalım inş bide olduktan sonra kaybetmek zor inş sizlerde birdha kaybetmezsnz sizlere dua ediyorum inş hepimizin olur bu ay

3 gün geçtikten sonra yaptığımda çıkmadı,13.günde yaptığımda çift çizgi belirgindi,Allah isteyen herkese nasip etsin.

arkadaşlar ben de doğum kontrol hapı kullanıyordum.Yaza kadar da bebek düşünmüyordum.ama bu ay adetim 4 gün gecikti.korkudan test de yaptıramıyorum.idrar testi yapsam çıkar mı acaba?inş hayırlısı olur.

yerinde olsam korkmak yerine sevinirdim.canım sana benden bir tavsiye korunmayı bırak bizde 7 ay korunduk şimdide 3 aydır istiyoruz olmuyor ve ben 7 aydır korunduğuma kahroluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…