Hamile Olduğunuzu Nasıl Öğrendiniz?

İlk önce birlikte oldugunu anlat direk hamile oldugunu söylersen şok yaşar ben bile 1 aylık ama şuan karnım çok şiş yani 3 4 aylık gibiyim belirtiler başladı yakında senin de başlar anlaşılır yani biran önce yavaş yavaş anlat

hadi ya siz evli misiniz ben sıla bu arada.ya cok garip onum varligini bilmiyorum ama ne biliyim ya

Ya ben şunu merak ediyorum. Aranızda ben ilişkiden sonra hemen ayağa kalktım tuvalete gıttım dus aldım yıne de hamıle kaldım dıyenınız var mı? vajınal dus demıyorum. normal duş... ya nebılıyım merak ettım? ben gecen ay ayağa kalkmadım 1 saat hatta sabaha kadar yattım ama hamıle kalamadım tabı nasıp herseyden önce. Ama merak ettım var mı aranızda boyle hamıle kalanlar? neler yaptınız hamıle kalmak ıcın?

hadi ya siz evli misiniz ben sıla bu arada.ya cok garip onum varligini bilmiyorum ama ne biliyim ya
Bende kübr
Ben duş ve vajinal duşu çok yaparım yoksa içim rahat etmez duramam ama doktorların bile olmaz dedigi bebiş şuan 6 haftalık yani nasip dedigin gibi belki ymurtlama olmamış olabilir muayne oldun mu hiç aslında yatmakla bi alakası yok çabucak gidiyorlar onlar zaten kalksan bile sperm dökülmez dökülen menidir spermler kaçmış olur hareketli yapıda oldukları için ama stres den uzak dur tabi

teşekkurler cevabınız ıcın. her ay düzenlı yumurtlamam oluyor adetım falan düzenlı. ılgınc bu ay agrım olmadı. antıbıyotık kullandım ben adetten 1 hafta önce adetım 2-3 gün gecıktı adet oldum. ama yumurtlamam gecıktı. antıbıyotıkten mıdır? bırde siz ılıskıden sonra hemen dusa gırdınız yanı oylemı lavoboya vs.

Benim adetim çok düzensiz pco hastasıyım tüp bebege yönlendirdiler o yüzden umursamıyordum yani duşa girerdim vajnl duşu çok yaparım .. antibiyotik geciktirebilir evet yumurtlama da gecikmiş olabilir bazen agrı olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…