Hamile Olduğunuzu Nasıl Öğrendiniz?

testi bu sabah yaptım,pozitif çıktı.cns22 arkadaşım Allahım sana da nasip etsin inş.

yaaaaaaaaaa :lepi: çok sevindim işte bu Allahım nasip etti hemdekorunduğu halde....okadar sevindimki canım gözlerim doldu inşallah benimde olur canım Allah tamamını erdirsin çk sevindim yaaa:teytey::teytey:

17ay bekledim sadece 2 kere test yaptım negatifti sonuçlar birdaha asla test falan yapmam demiştim 5gün 6gün geçiyo hevesleniyosun negatif çıkıyo
bu ay çok farklıydı bütün belirtiler vardı ister inanın ister inanmayın şüpheli ilişkiden 3gün sora galiba tutundun dedim feci üşütmüştüm ve ben üşütünce kanlı akıntı gelir yıllardır alakası olabilirmiki dedim ama oluyomuş adete 1hafta kala ateş basması şişkinlik kabızlık sağ kasığım batıyodu hep sürekli uyukluyodum
ablam bendeydi ve hamilesin sen dedi abla lütfen yapma mümkün olmayan bişey heveslendirme insanı dedim ve çok kızdım
arkadaşım da içime doğuyo bu ay hamilesin demişti onada bisürü yazdım yarın eşim test yaptırcak bakıcaz normal mümkün değil ya tüp ya aşılama dedim
ogün yani 5şubatta adet günümde eşim tahlil yaptırcaktı toplantısı vardı gidemedi ctesi gidicekti
ben cuma günü adet olmadım hep yattım annemdeydim kuzene gitmiştik eşim oraya geldi çıktık ordan ve eczaneye gitsekmi acaba dedim kendi kendime,eşim neden geçtimiki dedi bende hayır bugün olması gerekiyodu dedim,neyse aldık geldik testi elimde test lavaboya giderken eşime sadece merak çok stresliyim oyüzden yapıyorum dedim çünkü 2kere hayal kırıklığı yaşadım asla 10gün geçmeden test yapmam diyen ben adet günümde istedim,neyse ayıptır sölemesi ben testi unuttum ve idrarın hepsini yaptım :kedi: sora testi farkettim ve allahta yapıp gene moralimin bozulmasını istemiyo işte dedim onu derken bitmediğini hissettim zorda olsa yaptım :kedi: çigilerin çıkması gereken yer pembe oluyoya ikinci çizginin çıkacağı yer beyaz gibi oldu diğer yerler daha pembe oldu ilk diğer yerler beyazlaştıkça 2.çizgi koyulaşmaya başladı o görüntü aklımdan gitmiyo
aldım eşimin yanına gittim ve ''bu ne dedim ellerim titreyerek eşim çıktımı ki diyip aldı elimden testi bilmiyorumki var galiba dedim inanamadık korktuk ya yanlışsa diye bidaha alalımmı dedi hayır dedim ya çıkmassa die =) gece gece bhcg yapan hastane aradık enson kadındoğum hast. gittik
sonuç 201.8 yazıyodu fakat karşısında gebe olmayan yazıyodu alttada 1haftanın değeri 2haftanın değeri falan ben 50ve üzeri pozitif die biliyodum ama öle korktumki eşim bak yokmuş neden böle yazıyoki dedi doktorun yanına çıktık içeri giremedim ağır çekime girdim o esnada dünya dönüyo fakat ben sabit doktor daha çok yeni 3haftalık demesini net duyamadım bayılcaktım orda eşimin bana sarılmasıyla kendime geldim ve bulduğum ilk banka oturdum ve bu duyguyu burdaki isteyen bütün arkadaşlarıma yaşatması için dua ettim

işte böle ilk anlayışım ilk hissedişim öğrenince neler yaşadığım gözümden gitmeyen gitmeyen kareler bunlar
baya uzun oldu ama kusura bakmayın
düşük tehlikem var ilaç kullandım 15gün yarın sabah büyümüşmü bebeğim öğrenicez çok stresliyim ve korkuyorum çok

Canım yazdıklarını bir solukta okudum. Dilerim Allah'tan bebeğin sana sımsıkı tutunur ve 9 ayın sonunda alırsın kucağına mucizeni.

Benim başımdan 3 gebelik kaybı geçti.ilk ikisi erken düşüktü ama 3. bebeğimi 25 haftalıkken kaybettim ne yazıkki çok zor günlerdi normal doğumla doğurdum bebeğimi ve ondan sonra tövbe ettim bir daha asla bebek istemiyorum diye. 2 yıl boyunca eşimle bebek lafı geçmedi bile aramızda... 2 yılın sonunda tekrar denemeye çok zorda olsa korkarak karar verdik...Ve doktor arayışlarına başladık çapa'da çok iyi bir profla tanıştık..bir yığın testler istendi onlar için koşturuyoduk eşimle..doktorum benden rahim filmi istedi ama önce regl olmalısın dedi. bende biran önce regl olayımda çektireyim diye dualar ediyordum.ama yok bir türlü olamıyordum... yaklaşık 12 gün geçmişti ama ihtimal bile vermiyordum hamile olduğuma. baktım olmuyor eşimede haber vermeden test yaptım ve çıkan çift çizgiyi görünce şok oldum çünkü korunmasız ilk ilişkide hamile kalmıştım...O an sadece ağlayabildim ama sevinçten değil korkudan Allah'ım ben şimdi ne yapacağım??? dedim kendi kendime...Gene hastaneler, gene göz yaşı demekti artık benim için hamilelik .
çok şükür doktorumun önerdiği tedavi şekliyle ve 9 ay evde istirahat ederek geçti günler ve 38. haftada bebeğimi sezeryanla aldım kucağıma:) Son haftaya kadar bebeğime birşey almaya korktum...Kollarıma alıncaya kadar inanamadım sağlıcakla kollarıma alacağıma Çok şükür Allah kısmet etti yavrumuzu bize...ınşallahta bize bağışlar ve herkesin yavrusunu annesine babasına bağışlasın...
Allah isteyen herkese nasip etsin bu eşsiz duyguyu...

Canm ilaci brakr brakmaz mi hamile kaldn. Ben de yazz kullaniyordum braktm bu ay bekliyrm sonucu insallah hamileymdr :)

Adetim 5 gün gecikmişti ve göğüslerim sancıyodu normalde hiç bi sızlama olmazdı ve bazı belirtiler de vardı okula gidicektim yolumun üstünde eczane yoktu sınıf arkadaşıma gebelik testi sipariş ettim ve elime alır almaz lavobaya koştum çantamdaki bardakla birlikte test yaptım ve çift çizgi yani pozitif çıktı elim ayağım titriyodu testi tutarken çok iyi hatırlıyorum sonra sınıftan kızlar geldiler ilk onlarla paylaştım ertesi gün kan verdim ve 1350 çıktı Elhamdülillah hamileyim

Grip oldum ve ateşlendim ilaç almadan test yapayım dedim o da ne iki çizgi.
Uzun süre inanamadım ben teste test bana baktık.
Eşim okuldaydı hemen onu aradım, doktora git hemen belki test yanlıştır dedi, hastaneyi nasıl buldum bilemiyorum. Kan testi için saatler bitmek bilmedi.

Doktor bes haftalık hamilesin güle güle büyütün deyinceye kadar eşim inanamamıştı.
Allah gönülden dileyen herkese nasip etsin. Bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

2014 temmuzda bir kimyasal gebelik geçirmiştim ve sonraki Ay adetim ongun geçmeden doktora gitmeyeceğim test yapmayacağım diye söz vermiştim kendime. Adetim 11 gün geçince doktora koştum ve evet meleğimin kesesi oluşmuştu üç haftalıkti :) mutluluktan ağlayarak çıktım hastaneden ve çıkar çıkmaz bebeğimizin ismini kararlaştırdık eşimle :))) çok şükür Allah ima minik farem 10,5 aylık oldu bile

Selam arkadaşlar bende bugün ögrendim bormalde adetim düzensizdir ama bu ay 10 gün geçti ve 10 gündür sancı bel agrısı gaz çekiyorum adetim geldi gelecek beklerken gidip bi test aldım bu kadar sancı olupta gelmemesi normal degil diye ve çift çizgiyi gördüm rabbim her isteyene nasip etsin inşallah hep dua ediyorum :)

ben 19 yaşındayım evli değilim. sevgilimi seviyorum ve bugün saat 5 de hamile olduğumu öğrendim çok garip hissetmiyorum birşey
tahminen 1 aylık falan aldırmak istemiyorum ASLA ama annemi kirmak üzmek istemiyorum nasıl söylicem bilmiyorum sevgilim evlenmeye hazır sadece aile onayı lazim bilmiyorum cok garip bi his nasil söylerim fikir vermek isteyen var mi yargilamadan?

Canım annen nası biri rahatça herşeyi konuşabiliyormusun karşına al egerki sevgilin istiyorsa anne bi hata yaptım de tepkisini ölç henüz çocuktan bahsetme kız birlikte olduk evlenmek istiyor de

ya annem beni cok seviyo ama herkesin benden beklentisi fazla olduğu için ben biraz çekiniyorum yoksa annem sevgilimide biliyo bu zamana kadar cok aşırı seyler yapıp konusmak zorunda kalmadım ama nasil derim bilmiyorum çarşamba günü gidicem kadin doğuma. ama onada ne dicem bilmiyorum testi gösterip hamileyim mi desem

Bir hata yapmışsın bunu yargıLamak bize düşmez eminim anne adaylarımızda böyle düşünüyodur insan olarak herkezin başına böyle bi iş gelebilir ama aldırma yaşın çok genç herşey olabilir kürtaj kolay bişe degil ve gerçekten çok pişman olursun vijdan azabı sonuçta içinde bi can var onun suçu günahı yok yicek ekmegi varmış ki nasip olmuş burda senelerdir bebek isteyip olmayan çok kişi var hayırlısı olsun hakkında karar sizin tabi canım

Kız olmadıgını biliyor mu annen biliyorsa direk hamileyim de sonuçta evladısın bi gün 2 gün kızar annedir affeder tabiki atacak degil

Kız olmadıgını biliyor mu annen biliyorsa direk hamileyim de sonuçta evladısın bi gün 2 gün kızar annedir affeder tabiki atacak degil
ha hayir annem hani birlikde olduğumuzu bilmiyo tabiki ama yani haklisiniz olamayanlae varken benim aldirmam sacmalik bende istemiyorum ama evleneyim desem o kadar para hazirda yok beklesem karnim siser falan ya çok sey var cikmazda kaldim bisy bulamazsam aldirmak zorunsayim ama eminim onu.görünce dunyalari.karsima alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…