Hamile oldugunuzu öğrendikten sonra neler oldu?

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Kizlar hamile oldugumu öğrendiğimde bir an da büyüdüğümü hissettim.inanılmaz bir endişe...korku...ona zarar vermismiyimdir?allahım ona birşey olmasın!bu bir mucizeeee.sevdiğin adamın ve senin özü bu çocuk.yerlere göklere sıgamadim.hareketli bir yapım var hemen kendimi durdurdum.sigara içen biriydim.bebişi öğrendiğim anda bitti herşey...hiç içmedim. Ama tabi kavgilar hiç bitmek bilmedi.anne adayıyım anne bile değilim ama annelik ne yüce bir duyguymuş dedım. Her doktora gittigimde beni bırakın o iyi mi ?demekmiş.her iyi olduğunu duyduğunda daha da mutlu olmakmış.ilk olarak dış belikten korktum.çok şükür değilmiş. Sonra kese görün sun diye dua ettim.şükür göründü. Şimdide kalp atışları....haftaYa inşallah kalp atışlarını duyacaz..anne olmak hep bir tedirginlikmis.kucağıma aldıktan sonra ki duygumu düşünemiyorum. Hep ona kavuşacağım günü hayal ediyorum...ewet kızlar sizin duygularınızı alalım?

Tarif edilemez bu duygu. Herseyi unutup bi anda dunyaniz o oluyor. Ve işin garibi öğrendiğim andan itibaren kendimi anne adayi deilde direk anne hissetmem oldu. Allah isteyene nasip etsin bunu

Midem bulanip kussanda basım dönüp bayılma derecesine gelsende o iyi ya daha ne isterim demek ve inanın bunlar oldukça gülüp mutlu olmak

Ogrendigim ilk 1 hafta ayaklarm yere basmiyordu sevincten sonra keseyi sonra kalp atisini beklemek derken bi turlu rahatlayamadim. Tam kalp atislarini duydgmz gunlerde cok siddetli mide bulantilari basladi. Hamileligmden hc bisey anlayamiyorm 2 haftadr
Hemen her gun mide agrilarmdan gozyasi dokuyorum. 4.aya kadar devam eder diyorlar ne yapacagmi sasrdm

Canım sen taaa geçen hafta demiştin birden başladı diye bende de soğuma var yemeklerden kusma yok çok şükür acikinca soğuma falan hicbirsey kalmıyor

Canım sen taaa geçen hafta demiştin birden başladı diye bende de soğuma var yemeklerden kusma yok çok şükür acikinca soğuma falan hicbirsey kalmıyor
evet canm dogru. Tak diye basladi. Rahimde kramplar oluyodu o kramplarin gectgi gun mide bulantisi basladi. İstahim da yok. Bas donmesi tansiyon carpinti ooo benim durum kotu.
İnsallah kalirsn boyle valla zor ya

Geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun benim.bulantim yok.daha çok şükür. Bulantilarin ne zaman başladı? Şu an kaç haftaliksin?

İlk öğrendiğim de eşime bile söylememiştim ki doktor a gitmeden ümitlenmesin diye. Canımda can oldugunu öğrendik sonrası zaten büyük bi mutluluk ben hiç bir kışı bu kadar korkuyla atlatmadım :) düşerim bi şey olur diye yürüyüşüm değişti artık penguen gibi yürüyorum :) Elim hep karnım da dua ettiğim de üzüldüğüm de mutlu oldugum da onun beni duydugunu bana güç verdiğini düşünüyorum Rabbimin emaneti işte

Hayırlı uğurlu olsun canım..allah bebislerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin.kac haftaliksin?

Allah hayirlisiyla saglikli bebekler kucagimiza almayi nasip etsin canim. Ben epidural sezeryan dusunuyorum canim. Sen ne düşünüyorsun

Amin canım Benim.allah kısmet ederse ben normal doğum istiyorum.

Allah yardimcimiz olsun canm. Benim bide bobrek tasim var. Ondan cok zorlanmamam gerekiyor. Cok sukur su 28 haftayi atlattim ama atlatana kadar korkudan odum koptu. Tasi dusurmemem lazim. Su 9 haftayi da gecirirsem cok ii olacak. Doktor 38 de alırız dedi bebisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…