- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Canım sen taaa geçen hafta demiştin birden başladı diye bende de soğuma var yemeklerden kusma yok çok şükür acikinca soğuma falan hicbirsey kalmıyorOgrendigim ilk 1 hafta ayaklarm yere basmiyordu sevincten sonra keseyi sonra kalp atisini beklemek derken bi turlu rahatlayamadim. Tam kalp atislarini duydgmz gunlerde cok siddetli mide bulantilari basladi. Hamileligmden hc bisey anlayamiyorm 2 haftadr
Hemen her gun mide agrilarmdan gozyasi dokuyorum. 4.aya kadar devam eder diyorlar ne yapacagmi sasrdm
evet canm dogru. Tak diye basladi. Rahimde kramplar oluyodu o kramplarin gectgi gun mide bulantisi basladi. İstahim da yok. Bas donmesi tansiyon carpinti ooo benim durum kotu.Canım sen taaa geçen hafta demiştin birden başladı diye bende de soğuma var yemeklerden kusma yok çok şükür acikinca soğuma falan hicbirsey kalmıyor
Amin canım. İnşallah...kaç haftaliksin?Tarif edilemez bu duygu. Herseyi unutup bi anda dunyaniz o oluyor. Ve işin garibi öğrendiğim andan itibaren kendimi anne adayi deilde direk anne hissetmem oldu. Allah isteyene nasip etsin bunu
Bende canım öyle. Kaç haftaliksin canım?2 kilo aldımsevincten .
Gerçekten ondan gelen herşey seni çok mutlu ediyor. Çokkkkkk...kaç haftaliksin canım.?Midem bulanip kussanda basım dönüp bayılma derecesine gelsende o iyi ya daha ne isterim demek ve inanın bunlar oldukça gülüp mutlu olmak
Geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun benim.bulantim yok.daha çok şükür. Bulantilarin ne zaman başladı? Şu an kaç haftaliksin?Ogrendigim ilk 1 hafta ayaklarm yere basmiyordu sevincten sonra keseyi sonra kalp atisini beklemek derken bi turlu rahatlayamadim. Tam kalp atislarini duydgmz gunlerde cok siddetli mide bulantilari basladi. Hamileligmden hc bisey anlayamiyorm 2 haftadr
Hemen her gun mide agrilarmdan gozyasi dokuyorum. 4.aya kadar devam eder diyorlar ne yapacagmi sasrdm
Hayırlı uğurlu olsun canım..allah bebislerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin.kac haftaliksin?İlk öğrendiğim de eşime bile söylememiştim ki doktor a gitmeden ümitlenmesin diye. Canımda can oldugunu öğrendik sonrası zaten büyük bi mutluluk ben hiç bir kışı bu kadar korkuyla atlatmadım :) düşerim bi şey olur diye yürüyüşüm değişti artık penguen gibi yürüyorum :) Elim hep karnım da dua ettiğim de üzüldüğüm de mutlu oldugum da onun beni duydugunu bana güç verdiğini düşünüyorum Rabbimin emaneti işte
Amiiin canım insallah 16+4 nasipse :) sen kaç haftalıksınHayırlı uğurlu olsun canım..allah bebislerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin.kac haftaliksin?
Amin canım. İnşallah...kaç haftaliksin?
Maşallah allahım. Esirgesin...ben daha 6 haftalığım canım.hangi doğumu düşünüyorsun canım?28+3um canm. Sen.
Ben daha 6 haftalığım canım.habgi doğumu düşünüyorsun?Amiiin canım insallah 16+4 nasipse :) sen kaç haftalıksın
Amin canım Benim.allah kısmet ederse ben normal doğum istiyorum.Allah hayirlisiyla saglikli bebekler kucagimiza almayi nasip etsin canim. Ben epidural sezeryan dusunuyorum canim. Sen ne düşünüyorsun
Amin canım Benim.allah kısmet ederse ben normal doğum istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?