- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Ne güzel anlatmışsın :)Kizlar hamile oldugumu öğrendiğimde bir an da büyüdüğümü hissettim.inanılmaz bir endişe...korku...ona zarar vermismiyimdir?allahım ona birşey olmasın!bu bir mucizeeee.sevdiğin adamın ve senin özü bu çocuk.yerlere göklere sıgamadim.hareketli bir yapım var hemen kendimi durdurdum.sigara içen biriydim.bebişi öğrendiğim anda bitti herşey...hiç içmedim. Ama tabi kavgilar hiç bitmek bilmedi.anne adayıyım anne bile değilim ama annelik ne yüce bir duyguymuş dedım. Her doktora gittigimde beni bırakın o iyi mi ?demekmiş.her iyi olduğunu duyduğunda daha da mutlu olmakmış.ilk olarak dış belikten korktum.çok şükür değilmiş. Sonra kese görün sun diye dua ettim.şükür göründü. Şimdide kalp atışları....haftaYa inşallah kalp atışlarını duyacaz..anne olmak hep bir tedirginlikmis.kucağıma aldıktan sonra ki duygumu düşünemiyorum. Hep ona kavuşacağım günü hayal ediyorum...ewet kızlar sizin duygularınızı alalım?
Nasip olursa normal tabiki canım sezeryan sonradan çok sıkıntı çıkarıyor çok örneklerini tanıyorum saglıklı kolaylıkla dogumlar nasip olsun insallahBen daha 6 haftalığım canım.habgi doğumu düşünüyorsun?
Amin canım. İnşallahNasip olursa normal tabiki canım sezeryan sonradan çok sıkıntı çıkarıyor çok örneklerini tanıyorum saglıklı kolaylıkla dogumlar nasip olsun insallah
Allah saglikli sihhatli salih bir evlat eylesin hamilelik belirtilerini yazarmisinizKizlar hamile oldugumu öğrendiğimde bir an da büyüdüğümü hissettim.inanılmaz bir endişe...korku...ona zarar vermismiyimdir?allahım ona birşey olmasın!bu bir mucizeeee.sevdiğin adamın ve senin özü bu çocuk.yerlere göklere sıgamadim.hareketli bir yapım var hemen kendimi durdurdum.sigara içen biriydim.bebişi öğrendiğim anda bitti herşey...hiç içmedim. Ama tabi kavgilar hiç bitmek bilmedi.anne adayıyım anne bile değilim ama annelik ne yüce bir duyguymuş dedım. Her doktora gittigimde beni bırakın o iyi mi ?demekmiş.her iyi olduğunu duyduğunda daha da mutlu olmakmış.ilk olarak dış belikten korktum.çok şükür değilmiş. Sonra kese görün sun diye dua ettim.şükür göründü. Şimdide kalp atışları....haftaYa inşallah kalp atışlarını duyacaz..anne olmak hep bir tedirginlikmis.kucağıma aldıktan sonra ki duygumu düşünemiyorum. Hep ona kavuşacağım günü hayal ediyorum...ewet kızlar sizin duygularınızı alalım?
İnsan bütün belirtilerim adet belirtilero yle aynıydı. Her ay çıkan sivilcem bile çıkmıştı.sadece adete uc gun kala çok şiddetli bir karın ve kasık ağrısıyla uyandım sabah onun üzerine test yaptım.Allah saglikli sihhatli salih bir evlat eylesin hamilelik belirtilerini yazarmisiniz
6+3 bugün canım sen ?Bende canım öyle. Kaç haftaliksin canım?
6+1 canım kalp atışları için ne zaman gideceksin doktora?6+3 bugün canım sen ?
Normalde sağlıklı beslenmeye dikkat eden biri olduğum için bu konuda bi değişklik yapmadım. Hamile oldğumu öğrendm ve sonrasında bulantılar başladı zaten ilk olark onlarla uğraştım 2,5 aylıkken anneliği hisstmeye başladım. Özellikle babalara oranla açık ara farkla fazla hissediyoruz bence. Ben idrar testyle öğrendm sonrada eşime söyledm zaten. Öyle ilk çocuk olmasına rağmen çok bi heyecan yok tabi. Sadece korku var doktora gidince kötü bişy duymaktan gerçekten korkuyorum mesela[/QUOTE bende tırsıyorum. Her doktora gidişimde heyecandan ölüyorum resmen
Aynen yarın 24 haftalık olacağız inşallah canım Rabbime binlerce şükür herşeyiyle güzel onlar birer mucize değilde ne ki bunlar :)) senin ki kaç haftalık canımGerçekten ondan gelen herşey seni çok mutlu ediyor. Çokkkkkk...kaç haftaliksin canım.?
Hiç deme canım.allahin bize en büyük emaneti ve hediyesi.ben daha 6+1 hamileyim canım.haftaya inşallah kalp atışını duyacaz.gunler geçmek. Bilmiyor duymak için sabırsızlanıyorum.bir an önce duyup.iyi olduğunu öğrenip rahatlamak istiyorum.Aynen yarın 24 haftalık olacağız inşallah canım Rabbime binlerce şükür herşeyiyle güzel onlar birer mucize değilde ne ki bunlar :)) senin ki kaç haftalık canım
Amin canım. İnşallah.tebrikler.Eşimde bede kilolu insanlarız kalamam sanıyordum, sonra adetim geçti ve çift çizgi.. Çok garip oldum inanamadım, sevindimmi üzüldümmü bilemedim yalan yok, sonra kese kalp atışı derken 7 haftalık oldu, bulantılar başladı hala devam eden ve her gün ağlama ve kusma krizleriyle geçen bir gebelik, başka derdimiz yok çok şükür, fakat baştaki o donukluğum 10-12. haftalar civarı artık iyice annelik duyguları aman ona bişey olmasınlar başladı, evet biraz geç duygulandım farkındayım ama herkezin enerjisi başka sanırım, şimdi ise bir kızım olacağını öğrendim ve hayalini kurduğumda bile mutluluktan gözlerim doluyor, umarım sağlıklıca kucağıma alırım, alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?