Hamile oldugunuzu öğrendikten sonra neler oldu?

Allah yardımcın olsun korkma bebişinle konuş.dua et merak etme en kısa zamanda kavuşursun.gecmis olsun canım az kalmış sabret.

Amin canm cok saol. Ilk zamanlar takiyordumda cok sukur Allah yardim ettide tasi hareket bile ettirmedim. Her ay duzenli kontrole gittim. Normalde her sene tas dusururum hemde cok kisa surede. Allah dualarimi kabul etti. Hatta ilk tas ciktigi zaman kadin dogum doktorum en azindan 28. Haftaya kadar disini sıksan dusurmesen cok iyi olur dedi. Allahin izniyle doguma kadar dusurmicem insallah

Aşık oldugum sevdiğim adamın canını kendi canında taşımak hissetmek kadar özel bir duygu yokmuş .. sevgili eşim canım kanım herşeyim ve bize bu mucizeyi veren Yüce Rabbim sana ne kadar şükretsem azdır dileyen herkese nasip eylersin inşallah .. kese kalp atısı ve bugun kendisini gördüm arkası dönük yatıyordu nasıl doldum nasıl içim içime sığmadı hangimize benzeyecek elleri parmakları nasıl olacak avuç içlerini nasıl koklasam evladımın Allahım kucagımıza almayı nasip eylesin tarifi yok bunun ..

Ne güzel anlatmışsın :)
Benim ağrım sızı hiç bitmediği için bunları düşünecek pek vaktim olmuyor. Sadece gün sayıyorum.

Testi gördüğüm an şok oldum.hem çok mutlu oldum hem hüzün gibi oldu anlık.ağladım.Allah bize nasip etti naparız.nasıl bişey dedim.şükrettim çok.eşimi aradım o da ayrı bi şok oldu inanamadı.koştura koştura kan vermeye gittim.eşim geldi beklerken.doktor bakınırken bi adam gelip kağıdı aldı elimden.doktor olduğunu bile anlayamamıştım.gebelik var deyince gene bi şaşkınlık.o gün bütün gün elim ayağım titredi

Allah isteyen herkese nasip etsin.Bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ahh annelik diye başlayayim soze guzel heyecanli devamli aksiyonlu.

Bebekken ayrı büyurken ayri güzel gözünün onünde bir hayat ve sen o hayatın içinde

Bende bir ergen olma yolunda bir çocuk birde bebek var her gün evde ayri bir film oynuyor sanki

Ben onlarla hem anne hem cocuk hem ogretmen hem hemmm... ben onlarla herseyim onlar benimle hersey

Onlar üzulmesin ben uzuleyim,onlar hasta olmasin ben olayım,onlar hep iyi olsun...

Hepimizin evlatlari hep iyi saglikli mutlu ve huzurlu olsun

Bütün hayatım herşeyim o oldu ilk öğrendiğimden buyana mide bulantilarima bile seviniyorum kuzumun benimle olduğunu iyi olduğunu hissediyorum o zaman
Rabbim isteyen herkese nasib etsin bu güzel duyguyu inşallah

Allah saglikli sihhatli salih bir evlat eylesin hamilelik belirtilerini yazarmisiniz

Amin canım inşallah...canım. be
Allah saglikli sihhatli salih bir evlat eylesin hamilelik belirtilerini yazarmisiniz
İnsan bütün belirtilerim adet belirtilero yle aynıydı. Her ay çıkan sivilcem bile çıkmıştı.sadece adete uc gun kala çok şiddetli bir karın ve kasık ağrısıyla uyandım sabah onun üzerine test yaptım.

Normalde sağlıklı beslenmeye dikkat eden biri olduğum için bu konuda bi değişklik yapmadım. Hamile oldğumu öğrendm ve sonrasında bulantılar başladı zaten ilk olark onlarla uğraştım 2,5 aylıkken anneliği hisstmeye başladım. Özellikle babalara oranla açık ara farkla fazla hissediyoruz bence. Ben idrar testyle öğrendm sonrada eşime söyledm zaten. Öyle ilk çocuk olmasına rağmen çok bi heyecan yok tabi. Sadece korku var doktora gidince kötü bişy duymaktan gerçekten korkuyorum mesela

Bende tırsıyorum ya.ger

Aynen yarın 24 haftalık olacağız inşallah canım Rabbime binlerce şükür herşeyiyle güzel onlar birer mucize değilde ne ki bunlar :)) senin ki kaç haftalık canım
Hiç deme canım.allahin bize en büyük emaneti ve hediyesi.ben daha 6+1 hamileyim canım.haftaya inşallah kalp atışını duyacaz.gunler geçmek. Bilmiyor duymak için sabırsızlanıyorum.bir an önce duyup.iyi olduğunu öğrenip rahatlamak istiyorum.

Eşimde bede kilolu insanlarız kalamam sanıyordum, sonra adetim geçti ve çift çizgi.. Çok garip oldum inanamadım, sevindimmi üzüldümmü bilemedim yalan yok, sonra kese kalp atışı derken 7 haftalık oldu, bulantılar başladı hala devam eden ve her gün ağlama ve kusma krizleriyle geçen bir gebelik, başka derdimiz yok çok şükür, fakat baştaki o donukluğum 10-12. haftalar civarı artık iyice annelik duyguları aman ona bişey olmasınlar başladı, evet biraz geç duygulandım farkındayım ama herkezin enerjisi başka sanırım, şimdi ise bir kızım olacağını öğrendim ve hayalini kurduğumda bile mutluluktan gözlerim doluyor, umarım sağlıklıca kucağıma alırım, alırız..

Amin canım. İnşallah.tebrikler.

Kızlar öle dediniz ki içim gitti ins bende sizin gibi tadarım bir gün o duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…