Hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmez doktoramı gittiniz?

Melendan

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
2.228
2.011
333
40
Herkese merhaba; hamile olduğumu yaptığım 2 idrar testi ile adet öncesi öğrendim. doktora gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. acaba 1 hafta dahamı beklemeliyim. çünkü gitsem kese zaten görünmeyecek, alttan muayane etmek isteyecek onuda ben istemiyorum. daha önce bu sorunları yaşadığım için tekrar yaşayıp tedirgin olmak istemiyorum. cmts giderim diyordum ama çok kararsızım. sizce ne yapmalıyım aklım çok karışık?

yarın randevu aldım gidicem... dua edin bana olur mu sizde hamilesiniz sizin duanızda çabuk kabul olur....

yarın randevu aldım gidicem... dua edin bana olur mu sizde hamilesiniz sizin duanızda çabuk kabul olur....
Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin canım benim, sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bebisini insallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

başka bir alanla randevum vardı sabah... gebelik şüphemden bahsettim. tüm tahlilleri istedim. 6-7 tüp kan verdim. öğleden sonrada kadın doğumla randevum var. sonuçlarla gidiyim istedim. ama çok korkuyorum beni alttan muayane etmeye kalkmaz dimi. ben bunu istemiyorum ya.... şimdiye kadar bunu gebelikte yaptırmadım.... bu bilmediğim bir doktor olduğu için çok paniğim ve midem bulanıyor offff birde bu başladı sabah...

Canım benim gittiğim doktorlar hamileligimi ogrendigimden beri hiç alttan muayene etmediler. Kese zaten karından ultrasonla göründü değerim yüksekti çünkü. Değerin düşükse belki alttan keseye bakar ama istemiyorum diyebilirsin. Değerim yükselince gelcem de,baktırma istemezsen

sizin kaç haftaydı öğrendiğinizde ve hcg değeriniz neydi?

Vajinal muayeneden neden korkuyorsunuz ?
Ben iki gebeliğimde de alttan baktirdim hiç bir sorun çıkmadı. Ayrıca bebege zarar vermesi için rahim girisine baski yapmasi gerekir ultrason aletinin. Cinsel birliktelikte bile ona nazaran daha fazla zorlama oluyorken, bir sıkıntı yaşanmıyor :)
Tabi riskli gebelikler icin demiyorum..
Hcg değerine göre kac haftalık olduğunu öğrenip öyle gidersiniz.
Tebrikler Allah tanamina erdirsin..

bende erken döllenme oluğunu düşünüyorum... çünkü geçen hafta cmts yaptım silikti. pazartesi sabah yaptım net çıktı. 4+2 olduğunu düşünüyorum... inş. görünür... beni çok rahatlatıyorsunuz teşekkür ederim

korkuyorum çünkü çok canım yanıyor ve bunu yaparken en az yarım saat uğraşıyorlar. strese giriyorum, kasılmam oluyor 2. derece vajinusmus hastasıyım... stres en son istediğim şey şuanda...

korkuyorum çünkü çok canım yanıyor ve bunu yaparken en az yarım saat uğraşıyorlar. strese giriyorum, kasılmam oluyor 2. derece vajinusmus hastasıyım... stres en son istediğim şey şuanda...
Anladım o zaman haklısınız..
Son adet tarihiniz kaçtı?

Allahım inanılmaz heyecanlıyım, korkularımı bastıracak derece bu heyecan. bu sefer herşey yolunda gibi çünkü hiç lekem gelmedi. normalde çoktan gelmesi gerekirdi ama gelmedi... ağrımda yok.... mide bulantım var ilk kez... diğer gebeliklerde hiç yaşamadım bunu... bu bile umut oldu bana... acayip heyecanlıyım ya anlatamam.... düşermi diye o kadar düşünmüyorum bile. kese boş dese inanmayacak kadar eminim herşeyin yolunda olduğuna.

Stres yapma zaten canım her şey yolundadır inşallah, sonuçta her şey de Allah'ın takdiri. Oluruna bırak.

kızlar gidiyorum ben acayip heyecanlıyım. ne olur duanıza çok ihtiyacım var....

kızlar haberler güzel beta hcg 444 çıktı çok ufacık birşey göründü doktor şuanda hiçbr sorun görünmüyor dedi. haftaya tekrar gidicem ve o zaman görücez bebeğimi.... multivitamin coraspirin, heparin iğnesi verdi.... ilk kez tüm önlemleri aldık içim çok huzurlu teşekkür ederim hepinize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…