Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin canım benim, sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bebisini insallahyarın randevu aldım gidicem... dua edin bana olur mu sizde hamilesiniz sizin duanızda çabuk kabul olur....
Canım benim gittiğim doktorlar hamileligimi ogrendigimden beri hiç alttan muayene etmediler. Kese zaten karından ultrasonla göründü değerim yüksekti çünkü. Değerin düşükse belki alttan keseye bakar ama istemiyorum diyebilirsin. Değerim yükselince gelcem de,baktırma istemezsenbaşka bir alanla randevum vardı sabah... gebelik şüphemden bahsettim. tüm tahlilleri istedim. 6-7 tüp kan verdim. öğleden sonrada kadın doğumla randevum var. sonuçlarla gidiyim istedim. ama çok korkuyorum beni alttan muayane etmeye kalkmaz dimi. ben bunu istemiyorum ya.... şimdiye kadar bunu gebelikte yaptırmadım.... bu bilmediğim bir doktor olduğu için çok paniğim ve midem bulanıyor offff birde bu başladı sabah...
sizin kaç haftaydı öğrendiğinizde ve hcg değeriniz neydi?Canım benim gittiğim doktorlar hamileligimi ogrendigimden beri hiç alttan muayene etmediler. Kese zaten karından ultrasonla göründü değerim yüksekti çünkü. Değerin düşükse belki alttan keseye bakar ama istemiyorum diyebilirsin. Değerim yükselince gelcem de,baktırma istemezsen
Benimki erken döllenmeydi canım 4 haftlikti 4000di degerimsizin kaç haftaydı öğrendiğinizde ve hcg değeriniz neydi?
korkuyorum çünkü çok canım yanıyor ve bunu yaparken en az yarım saat uğraşıyorlar. strese giriyorum, kasılmam oluyor 2. derece vajinusmus hastasıyım... stres en son istediğim şey şuanda...Vajinal muayeneden neden korkuyorsunuz ?
Ben iki gebeliğimde de alttan baktirdim hiç bir sorun çıkmadı. Ayrıca bebege zarar vermesi için rahim girisine baski yapmasi gerekir ultrason aletinin. Cinsel birliktelikte bile ona nazaran daha fazla zorlama oluyorken, bir sıkıntı yaşanmıyor :)
Tabi riskli gebelikler icin demiyorum..
Hcg değerine göre kac haftalık olduğunu öğrenip öyle gidersiniz.
Tebrikler Allah tanamina erdirsin..
Anladım o zaman haklısınız..korkuyorum çünkü çok canım yanıyor ve bunu yaparken en az yarım saat uğraşıyorlar. strese giriyorum, kasılmam oluyor 2. derece vajinusmus hastasıyım... stres en son istediğim şey şuanda...
lekeyi sayarsak 1 şubat bend eona bağlı olarak 4+2 olarak düşünüyorumAnladım o zaman haklısınız..
Son adet tarihiniz kaçtı?
Stres yapma zaten canım her şey yolundadır inşallah, sonuçta her şey de Allah'ın takdiri. Oluruna bırak.Allahım inanılmaz heyecanlıyım, korkularımı bastıracak derece bu heyecan. bu sefer herşey yolunda gibi çünkü hiç lekem gelmedi. normalde çoktan gelmesi gerekirdi ama gelmedi... ağrımda yok.... mide bulantım var ilk kez... diğer gebeliklerde hiç yaşamadım bunu... bu bile umut oldu bana... acayip heyecanlıyım ya anlatamam.... düşermi diye o kadar düşünmüyorum bile. kese boş dese inanmayacak kadar eminim herşeyin yolunda olduğuna.
sizde hamilesiniz ya şunu sormak istiyorum sizde de gaz problemi oluyor mu? ilk haftalarda oldu mu?Stres yapma zaten canım her şey yolundadır inşallah, sonuçta her şey de Allah'ın takdiri. Oluruna bırak.
Oldu canım, baya gazım vardı ama çok şükür benim başka hiç bi problemim yoktu bulantım falan olmadısizde hamilesiniz ya şunu sormak istiyorum sizde de gaz problemi oluyor mu? ilk haftalarda oldu mu?
inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz..kızlar gidiyorum ben acayip heyecanlıyım. ne olur duanıza çok ihtiyacım var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?