Hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmez doktoramı gittiniz?

Multivitamin ne verdi canm doktor?

Multivitamin veriyor mu acaba her doktor? Benim doktor çok ilgisiz maalesef ve Kadın Doğumcu bile değil ilçe de olduğum için KD'cu yok. Vitamin vereceğini de hiç sanmıyorum. Peki bu iğne ne için? Gerçekten gerekli birşey mi?

folikasit önemli canım multivitamin olmasa bile genelde folikasit veriyorlar.. iğne pıhtılaşma sorunu için. bende genetik pıhtılaşma var.

Vajinal muaynenin hicbir sakincasi yok ki.. bende okudugumda sasiriyorum sizde arastirirsaniz eger gorursunuz biir suru youtube videolari var kadin dogum doktorlari yanitlamislar izlemenizi tavsiye ederim. Doktor o keseyi gorup de ona neden zarar versin ki? En dogru sonucun vajinal muaynede alindigini soyluyorlar . Hayirli olsun folik asite baslamalisiniz simdi benim doktorum gebeligi dusundugumde direkt folik asit vermisti.

Gebeliğin ilk 3 ayında folik asit, sonrasında multivitamin ve demir hapı kullanılır.
Bunlar bebek değil, anne için.
Bebek zaten 5 6 aylık olana kadar annenin depolarından beslendiğinden, anne güçsüz düşmesin diye veriliyor ve doğuma kadar devam eder.
Demir hapı ise doğumdan sonra 3 ay daha kullanılır.
Bunları içmeyen gebe sağlıksız mı hayır değil.
Ama ben içtim, çocuklarım doğduğunda o kadar kuvvetliydi ki bu haplar sebebiyle, kendi kendilerini döndürüyolardı.
Faydasını gördüm.

vajinal muayenenin keseye zarar verdiğini kim söyledi ki? hem artık ultrason cihazları çok daha iyi olduğu için böyle birşeye gerek kalmıyor.

demir hapını kaçıncı ayda veriyor?

folikasit önemli canım multivitamin olmasa bile genelde folikasit veriyorlar.. iğne pıhtılaşma sorunu için. bende genetik pıhtılaşma var.
Geçmiş olsun canım. Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasîb etsin inşaAllah.

Sanırım demir ve protein çok önemliymiş. Ben 4 aydır folik asit içiyorum, gebelik yarın 4 haftalık oluyor inşallah. Folik asit almam o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…