Hamile olma ihtimali

elifbrldmrz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
6
0
6
28
Kizlar merhaba size bı sorum var başına gelen olduysa yardımcı olsun .. biz eşimle tam yumurtlama döneminde ilişki girmişiz haberim yoktu ama bı kere korunmasız oldu yani hemen hamile kalma ihtimalim varmı .. yoksa ertesi gün hapimi içsem siz de bı kere de hemen bebiş oldumu ?.

Ertesi gün hapı ilk 24 saatte çok etkili. 48 saate kadar alınabilir. Ama hamile kalmış olabilirsiniz neden olmasın bu şekilde hamile kalınıyor zaten

Merhaba,

Adetime 12 gün kala sabahtan beri bir mide bulantısı ve sağ göğsümde bir acıma hissi var çok erken farkındayım ama bir ihtimal olabilir mi diye sizden yanıt almak istedim.

Merhaba,

Adetime 12 gün kala sabahtan beri bir mide bulantısı ve sağ göğsümde bir acıma hissi var çok erken farkındayım ama bir ihtimal olabilir mi diye sizden yanıt almak istedim.
12 gün belirti için çok erken olsa bile çıkmaz. Sizin yumurtlama haftası olabilir

Uygulama üzerinden baktıysan yanılma payı var uygulamanın. Ben aylarca yanlış günlere bakmışım test aldım 1 ay yapıp öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…