- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
tepki gösterenlerden biri olarak cvp vermek istiorum..
kızdığımız noktalar aynı " neden ders alacağına her defasnda Allahı işin içine karşıtırıp başa dönüyor"
tepki gösterdiğim nokta bu..
yoksa ilişki yaşaması beni hiiç ama hiiiiiç alakdar etmezzz, bu çok ama çok normaldir hatta benim için sevmiştir güvenmiştir istemiştir yapmıştır bukadar basit..
umarım anlatabilmişimdr
arkadaşın önceki konusuda bununla hemen hemen aynı
geçen ayda tövbe ettim diye yazmış
arkadaşlar bundan dolayı paylıyo olabilirlermi acaba ne dersiniz
kimseye bukadar ağır yazmakla iyi yapmazsınız ama ben burda suçluyum ve susacağım.
evet geçen sefer oldu ama bu sefer olmayacak, ki en büyük zatların üstüne ne yeminler ettik.
hepduada ediyoruz. kendimizi uzak tutmak için hiç namaz kılmayan bizler namaza başladık inş sonu gelir
kimseye bukadar ağır yazmakla iyi yapmazsınız ama ben burda suçluyum ve susacağım.
evet geçen sefer oldu ama bu sefer olmayacak, ki en büyük zatların üstüne ne yeminler ettik.
hepduada ediyoruz. kendimizi uzak tutmak için hiç namaz kılmayan bizler namaza başladık inş sonu gelir
İnsanlara bu zihniyeti aşılayanlara sormak lazım öncelikle
Böyle paylayarak öğretilemez yanlışlar en az benim kadar iyi biliyorsunuzdur.
Sinirleriniz dayanmıyorsa da ilgilenmez güler geçersiniz
bişey dikkatimi çekti bekar arkadaşalar konuyu açan arkadaşa az tepki veriyor yada haksız bulmuyorlar evliler ise daha temkinli ve haksız oluduğu kanısında:))neden acaba:))
Kimse kusura bakmasın ama konu sahibinin dalga geçtiğini düşünüyorum.
Konu başlığı bile ne alakaysa sessizlikkkk işte şimdi bombayı patlatıyorum hesabı.:roflol:
Kimse kusura bakmasın ama konu sahibinin dalga geçtiğini düşünüyorum.
Konu başlığı bile ne alakaysa sessizlikkkk işte şimdi bombayı patlatıyorum hesabı.:roflol:
adrenalin mi arıyosun yavrucum sen ? paso böyle konular?
seviş bize ne ? korunmuyorsan senin derdin. bir daha olmayacak diye yakarışından da bizene ? bunu kendine söyle. yaşıyorsan cinselliğini korunarak güvendiğin kişiyle yaşa. ille hamile mi kalmak istiyosun ne olcak arabesk bi karakter mi olcan ? taç mı takıcaz sana ?
13-15 yaş fantezileri bunlar..:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?