Hamile olma ihtimalim nedir?

Hamile olma olasılığım

• Ankete Katılan
    2

Ecshimic

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
5
6
1
Sevgili arkadaşlar ben normalde düzenli adet gören biriyim ve yaklaşık 9 gündür adetim gecikti fakat hamileliğe dair hiçbir belirttim yok hatta test aldım 2 gün önce negatif çıktı fakat kasığım şişti ve sızı var bu adet olamamaktan olmuş olabilirmi yoksa hamilemiyim kan testi için pazartesi gidebilicem öngörüleriniz ne diyor acaba İnşallah hamileyimdir.1 buçuk senedir evliyiz ve hiç korunmadık çocuk istediğimiz için bu arada yaşım 30 daha öncesinde prolaktinim yüksek çıktığı için çocuk olmadığını söyledi doktor ilaç verdi düşmüştü ama yinede olmadı şimdi olabilirmi çok heyecanlıyım sabırsızım lütfen güzel dileklerinizi bekliyorum. Rabbim bütün çocuk bekleyenlerin duasını kabul etsin herkese nasip etsin.

Karnındaki şişlik ve ağrı adet olamadın diye olabilir. Adetin 9 gün geçmiş kan testi yaptırsan canım mutlaka çıkacaktır.. Bebek varsa idrarda geç döllenme olursa da çıkmayabiliyor.. Test yaptır en azından için rahatlar..

Bende düzenli adet oliyrum 22 yasindayimm ilk defa ederim gecikti 3. Gun oldu adet olmadım hafif ağrım bulantim var dun kan testi yaptım negatif çıktı 1 hafta snra tekrar yaptırmak gereklimi cunku bebek kendini bazen geç gosteriyrmus kafam cok karisik

Hanımlar kan testi yaptırdım negatif dedi doktorun asistanı bana ilaç verdi adet söktürücü 3. Günü gel dedi 5 gündür kullanıyorum hala adetim gelmedi hiç bu kadar gecikmezdi ama internette araştırdım geç döllenme olduğundan kan testi bile negatif çıkabiliyormuş. Hatta birisi 3 kez kan testi yaptırıp negatif çıkmasına rağmen ve adet söktürücü ilaç kullanmasına rağmen başka doktora gitmiş 3 aylık hamile olduğu söylenmiş ve bunun gibi bir çok paylaşım var böyle yaşayan birisi varsa yazabilirmi acaba

Adet söktürücü bittikten birkaç gün sonra geliyor adet.
İlacı kullanırken hemen olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…