Hamile olma ihtimalim var mı?

Meldaa___

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2022
9
0
1
28
Merhabalar
Eşim ile adetten sonra 2 günde bir korunmasız ilişki yaşadık yumurtlama öncesine kadar yumurtlama donemimden bir gün önce ilişki yaşadık ve 2 veya 3 gün sonra belim ağrımaya başladı özellikle geceleri ve bu 3 gün sürdü karnım sis ve kramplarım oldu ama hafif hafif çok nadirde midem bulandı ve şuan adetime 6 gün var sizce olma ihtimalim var mı bu durumu böyle yaşayan var mı ? Merak ediyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Korunmasız her ilişkide hamilelik ihtimali vardır. Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benzerdir ayırıcı unsuru çok bulunmaz. Yaşadığınız psikolojikte olabilir bulantı vesair. Adetin geçmesini beklemek daha doğru olur.

Evet haklısınız, hiç bel ağrısı çekmemiştim çok farklı oldu bu ay aklımda sürekli ya gebe isem diye çünkü planlı değildi Teşekkür ederim ayrıca :) bekleyelim bakalım:)

Evet haklısınız, hiç bel ağrısı çekmemiştim çok farklı oldu bu ay aklımda sürekli ya gebe isem diye çünkü planlı değildi Teşekkür ederim ayrıca :) bekleyelim bakalım:)o
O dediğin ağrılar yumurtlama dönemi agrısı oluyor her ay aynı seyleri yumurtlama dönemimde yasıyorum yumurtlama dönemi bitince de ağrılar ve o bulantım geçiyo. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla yumurtlama dönemindeki belirtiler döllenme olusunca kesilmiyor siddeti artarak devam ediyor. Zaten bunlar ayırıcı belirtiler de değil her ay aynısı oluyor bana. Ben bir kere hamile kaldım adet tarihim gecene kadarda bunları yasadım ama adetim gecince inanılmaz artmıstı belirtilerimin şiddeti. ordan süphelenip test yapmıstım. Sana tavsiyem adetin geçene kadar bunları düşünme araştırma ve stres yapma cünkü daha sonraları vucudun tamamen oyun oynamaya baslıyo insana her ay. Bu sefer insan cok üzülüyor. İnşaAllah hamilesin dir. Burayada yaz olur mu sonucu belki bizede faydası olur

Tabiki yazarım haberdar ederim canım düsunmemeye çalışıyorum hiç yumurtlama donemimde ağrıda hissetmem sadece bu ay boyle olduğu için işte :)

Tabiki yazarım haberdar ederim canım düsunmemeye çalışıyorum hiç yumurtlama donemimde ağrıda hissetmem sadece bu ay boyle olduğu için işte :)
Ben cocuk düşünmediğim sürece bana birsey olmuyor ne zaman cocuk düşünsek o ay her belirtiyi yasıyorum herseyşn hayırlısı gerçekten ama cok takıyoruz biz kadınlar.

Ben cocuk düşünmediğim sürece bana birsey olmuyor ne zaman cocuk düşünsek o ay her belirtiyi yasıyorum herseyşn hayırlısı gerçekten ama cok takıyoruz biz kadınlar.
Valla takıyoruz, her sey bi anda olup bitsin ve sonuca varalım istiyoruz

Korunmasız olduğu için ihtimali vardır tabi

Evet haklısınız, hiç bel ağrısı çekmemiştim çok farklı oldu bu ay aklımda sürekli ya gebe isem diye çünkü planlı değildi Teşekkür ederim ayrıca :) bekleyelim bakalım:)
Planlı değildi madem neden 2 güne bir korunmasız ilişki yaşadınız çocuk planlayarak yapılıyor ya genelde. Ayrıca adet belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benzerdir. Gecikme olmadan netleşmez.

Planlı değildi madem neden 2 güne bir korunmasız ilişki yaşadınız çocuk planlayarak yapılıyor ya genelde. Ayrıca adet belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benzerdir. Gecikme olmadan netleşmez.
Neden hala bu gönderilerin altındasınız ve yorum yapma ihtiyacı duyuyorsunuz? Bilirseniz tabi doğurganlık dönemleri vs yumurtlama dönemleri çocuk yapmak için ideal günlerdir birde ayrıca keşke gönderimi tam anlamı ile okusaydınız istisna dan yakınılmış da olduğunu anlasaydınız.. Neyse thanks.

Sen neden yorum beklemek için başlık açıyorsun o halde? Ne müneccimiz ne de doktoruz. Hamilelik testi diye bir şey icat etmişler. İdeal günleri vs. biliyorum çok şükür hamile kaldım çocuk sahibi oldum. Rabbim bu kadar istiyorsan sana da versin. Thanks.

Hanfendi siz iyi misiniz ya , müneccim ve doktor oldukları için mi buradaki insanlar birbirleri ile konuşuyor yaşadıklarını vs yanılgı şüphe heyecan vb gibi duygularını dile getiriyor?

Ben gayet iyiyim hamilelik testi öneririm.

Herkese merhabalar,
9 şubatta adet oldum 25 şubatta ovitrelle vuruldum ve hala adet olmadım normalde iğne vurulduğum günle birlikte 17. 18. Gün adet oluyordum. Belirti olarakta pek bişey yok birkaç gündür halsizlikle hastalık arasında birşeyim. O kadar çok test yaptım ve negatifi gördüm ki şuan test yapmaya korkuyorum. Gebelikten ziyade acaba kist olmuş mudur diye düşünüyorum daha önce kisti oluşan var mı belirti olarak nasıl oluyor bilginiz var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…