Korunmasız her ilişkide hamilelik ihtimali vardır. Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benzerdir ayırıcı unsuru çok bulunmaz. Yaşadığınız psikolojikte olabilir bulantı vesair. Adetin geçmesini beklemek daha doğru olur.Merhabalar
Eşim ile adetten sonra 2 günde bir korunmasız ilişki yaşadık yumurtlama öncesine kadar yumurtlama donemimden bir gün önce ilişki yaşadık ve 2 veya 3 gün sonra belim ağrımaya başladı özellikle geceleri ve bu 3 gün sürdü karnım sis ve kramplarım oldu ama hafif hafif çok nadirde midem bulandı ve şuan adetime 6 gün var sizce olma ihtimalim var mı bu durumu böyle yaşayan var mı ? Merak ediyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum
O dediğin ağrılar yumurtlama dönemi agrısı oluyor her ay aynı seyleri yumurtlama dönemimde yasıyorum yumurtlama dönemi bitince de ağrılar ve o bulantım geçiyo. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla yumurtlama dönemindeki belirtiler döllenme olusunca kesilmiyor siddeti artarak devam ediyor. Zaten bunlar ayırıcı belirtiler de değil her ay aynısı oluyor bana. Ben bir kere hamile kaldım adet tarihim gecene kadarda bunları yasadım ama adetim gecince inanılmaz artmıstı belirtilerimin şiddeti. ordan süphelenip test yapmıstım. Sana tavsiyem adetin geçene kadar bunları düşünme araştırma ve stres yapma cünkü daha sonraları vucudun tamamen oyun oynamaya baslıyo insana her ay. Bu sefer insan cok üzülüyor. İnşaAllah hamilesin dir. Burayada yaz olur mu sonucu belki bizede faydası olurEvet haklısınız, hiç bel ağrısı çekmemiştim çok farklı oldu bu ay aklımda sürekli ya gebe isem diye çünkü planlı değildi Teşekkür ederim ayrıca :) bekleyelim bakalım:)o
Tabiki yazarım haberdar ederim canım düsunmemeye çalışıyorum hiç yumurtlama donemimde ağrıda hissetmem sadece bu ay boyle olduğu için işte :)O dediğin ağrılar yumurtlama dönemi agrısı oluyor her ay aynı seyleri yumurtlama dönemimde yasıyorum yumurtlama dönemi bitince de ağrılar ve o bulantım geçiyo. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla yumurtlama dönemindeki belirtiler döllenme olusunca kesilmiyor siddeti artarak devam ediyor. Zaten bunlar ayırıcı belirtiler de değil her ay aynısı oluyor bana. Ben bir kere hamile kaldım adet tarihim gecene kadarda bunları yasadım ama adetim gecince inanılmaz artmıstı belirtilerimin şiddeti. ordan süphelenip test yapmıstım. Sana tavsiyem adetin geçene kadar bunları düşünme araştırma ve stres yapma cünkü daha sonraları vucudun tamamen oyun oynamaya baslıyo insana her ay. Bu sefer insan cok üzülüyor. İnşaAllah hamilesin dir. Burayada yaz olur mu sonucu belki bizede faydası olur
Ben cocuk düşünmediğim sürece bana birsey olmuyor ne zaman cocuk düşünsek o ay her belirtiyi yasıyorumTabiki yazarım haberdar ederim canım düsunmemeye çalışıyorum hiç yumurtlama donemimde ağrıda hissetmem sadece bu ay boyle olduğu için işte :)
Valla takıyoruz, her sey bi anda olup bitsin ve sonuca varalım istiyoruzBen cocuk düşünmediğim sürece bana birsey olmuyor ne zaman cocuk düşünsek o ay her belirtiyi yasıyorumherseyşn hayırlısı gerçekten ama cok takıyoruz biz kadınlar.
Korunmasız olduğu için ihtimali vardır tabiMerhabalar
Eşim ile adetten sonra 2 günde bir korunmasız ilişki yaşadık yumurtlama öncesine kadar yumurtlama donemimden bir gün önce ilişki yaşadık ve 2 veya 3 gün sonra belim ağrımaya başladı özellikle geceleri ve bu 3 gün sürdü karnım sis ve kramplarım oldu ama hafif hafif çok nadirde midem bulandı ve şuan adetime 6 gün var sizce olma ihtimalim var mı bu durumu böyle yaşayan var mı ? Merak ediyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Bakalım kısmet:)Korunmasız olduğu için ihtimali vardır tabi
Öyle canım benimBakalım kısmet:)
Hayır daha olmadım 1 2 gün daha bekleyip test vermeyi düşünüyorumadet oldunuz mu
anladiimm sonucu yazarsaniz sevinirim cunku ayni durum bende de varHayır daha olmadım 1 2 gün daha bekleyip test vermeyi düşünüyorum
merhaba hamıle mısınızHayır daha olmadım 1 2 gün daha bekleyip test vermeyi düşünüyorum
Planlı değildi madem neden 2 güne bir korunmasız ilişki yaşadınızEvet haklısınız, hiç bel ağrısı çekmemiştim çok farklı oldu bu ay aklımda sürekli ya gebe isem diye çünkü planlı değildi Teşekkür ederim ayrıca :) bekleyelim bakalım:)
Neden hala bu gönderilerin altındasınız ve yorum yapma ihtiyacı duyuyorsunuz?Planlı değildi madem neden 2 güne bir korunmasız ilişki yaşadınızçocuk planlayarak yapılıyor ya genelde. Ayrıca adet belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benzerdir. Gecikme olmadan netleşmez.
Sen neden yorum beklemek için başlık açıyorsun o halde? Ne müneccimiz ne de doktoruz. Hamilelik testi diye bir şey icat etmişler. İdeal günleri vs. biliyorum çok şükür hamile kaldım çocuk sahibi oldum. Rabbim bu kadar istiyorsan sana da versin. Thanks.Neden hala bu gönderilerin altındasınız ve yorum yapma ihtiyacı duyuyorsunuz?Bilirseniz tabi doğurganlık dönemleri vs yumurtlama dönemleri çocuk yapmak için ideal günlerdir birde ayrıca keşke gönderimi tam anlamı ile okusaydınız istisna dan yakınılmış da olduğunu anlasaydınız.. Neyse thanks.
Hanfendi siz iyi misiniz ya , müneccim ve doktor oldukları için mi buradaki insanlar birbirleri ile konuşuyor yaşadıklarını vs yanılgı şüphe heyecan vb gibi duygularını dile getiriyor?Sen neden yorum beklemek için başlık açıyorsun o halde? Ne müneccimiz ne de doktoruz. Hamilelik testi diye bir şey icat etmişler. İdeal günleri vs. biliyorum çok şükür hamile kaldım çocuk sahibi oldum. Rabbim bu kadar istiyorsan sana da versin. Thanks.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?