Gebeliğe Hazırlık Hamile olma ihtimalim var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eylul65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2022
22
-8
1
23
Tam adet olmam gereken gün yani cuma günü kahverengi akıntı geldi. Azıcık değil pedi biraz dolduracak kadar.
Adet olmadım. Rahimin olduğu bölgede ağrı var ama fazla değil. Çok korkuyorum hamile kalma ihtimalim var mıdır? Kondom ile korunmuştuk, partnerim meni kondomdan taşmadı eminim diyor.

Tam adet olmam gereken gün yani cuma günü kahverengi akıntı geldi. Azıcık değil pedi biraz dolduracak kadar.
Adet olmadım. Rahimin olduğu bölgede ağrı var ama fazla değil. Çok korkuyorum hamile kalma ihtimalim var mıdır? Kondom ile korunmuştuk, partnerim meni kondomdan taşmadı eminim diyor.
Eee iki gündür kanama var mı yok mu ?

Gerçi üstüne görme diye de bişey var
Adette olsan gebe olabilirsin

Kanama yok.
Meni bana bulaşmadan nasıl hamile kalabilirim ki? Böyle bir şey mümkün mü gerçekten?
Küçük kacak vardır bulaşmış olabilir
Bazen meziden de bulaşıyor bu arada
Yani zevk suyundan

Bunlar düşük ihtimal tabi ama yaşanmış seyler

Ne zaman beta hcg testi yaptırmam lazım?
Rahimin olduğu bölgeye vursam düşük yapar mıyım?
Hayır yapmazsın ☺️ bu öyle bsey değil
Beş gün daha bekle bence
Biliyorum zor...

Duramazsan acile git
Kan ver

Yani koskoca insanları öldüren bir şey küçücük yumurtayı niye öldüremesin?
Ya gözünü seveyim az mantıklı ol. O kadar kolay değil bu işler. Öyle bile olsa kürtaj denen bir şey var neden canını riske atıp böyle saçma sapan işlere kalkışıyosun?

Prezervatifi ilişkinin başından itibaren kullanmadıysanız ihtimal var tabi ki. Öte yandan stres sebebiyle de bir düzensizlik yaşıyor olabilirsiniz. Düşük yapmakla ilgili yorumlarınız ise korkunç ve cahilce. Umarım gebe değilsinizdir.

Back
X