- 21 Ocak 2023
- 182
- 81
- 13
- 26
- Konu Sahibi Biricik874
-
Evli misiniz? Bilemiyorum yaparlar mı siz yinede şüphem var diyip yaptırabilirsiniz. Kullandığınız ilaç falan varsa o bile gecikme yapmış olabilirKadın doğuma gidicem orada ben demesemde hamilelikle ilgili test yaparlar mı? Saçmaladığımın farkındayım bir çocuk 14 yaşındayken hamile kalmış annesinin ilişki sonrasında silindiği şeyi mi ne kullanmış yani olmaz diye bir şey de yok. Hayatım kayar.
Hayır değilim doktora bu korkumu bire bir olsak anlatabilirim ama yanlarından sekreter mi tam bilmiyorum ne olduğunu o da oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz anlattığımdan. Böyle bir durumda ailem güvenir bana ama çok iğrenç bir durum. Kürtaj olsam e nabızda gözüküyormuş. Problem olur evlenecek olsam kaç gündür kafamda kuruyorum sürekli? Hamile olabilir miyim ya benEvli misiniz? Bilemiyorum yaparlar mı siz yinede şüphem var diyip yaptırabilirsiniz. Kullandığınız ilaç falan varsa o bile gecikme yapmış olabilir
Jiletten bulaştığını mı düşünüyorsun orasını anlamadım ben? İdrar testi yaptınız mı hiçHayır değilim doktora bu korkumu bire bir olsak anlatabilirim ama yanlarından sekreter mi tam bilmiyorum ne olduğunu o da oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz anlattığımdan. Böyle bir durumda ailem güvenir bana ama çok iğrenç bir durum. Kürtaj olsam e nabızda gözüküyormuş. Problem olur evlenecek olsam kaç gündür kafamda kuruyorum sürekli? Hamile olabilir miyim ya ben
Nasıl bu kadar çok derin felaket senaryosu yazdınız,hayatımda böyle hamile kalan kimse duymadım,boş yere stres yapmayinHayır değilim doktora bu korkumu bire bir olsak anlatabilirim ama yanlarından sekreter mi tam bilmiyorum ne olduğunu o da oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz anlattığımdan. Böyle bir durumda ailem güvenir bana ama çok iğrenç bir durum. Kürtaj olsam e nabızda gözüküyormuş. Problem olur evlenecek olsam kaç gündür kafamda kuruyorum sürekli? Hamile olabilir miyim ya ben
saçma şeyler yaşamakta üstüme olmadığı için kimseye olmasa bana olur gibi geliyor. İnşallah böyle bir şey yaşamam.Nasıl bu kadar çok derin felaket senaryosu yazdınız,hayatımda böyle hamile kalan kimse duymadım,boş yere stres yapmayin
İçimi rahatlatiyosunuz gerçektenMilletin jiletiyle neden bir arada duruyor sizin kullandığınız jilet? Sperm hücrelerinin zıplayıp sizinkine geçecek hali yok ya, bu nasıl kafalar
Yapmayın nolur çok takıyorumBiz aylardır korunmasız ilişki yaşıyoruz ayıptır söylemesi 30 dk kalçamı yastıkla destekleyip havada tutuyorum hamile kalayım diye ama hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyorken sen hamile kalırsan çok bozulurum
Yapmayın nolur çok takıyorum
Ciddi ciddi regl olmuyorum ama ya belirtisi bile yok. İnş takıntidir.Benim takıntılık seviyem
Şimdi bile utanıyorum fakat konusulabilecek bir şey değil buraya yazıp fikir almak istedim. Milyonda bir ihtimal olmasın iki milyonda olsun o zamn iki milyonda bir yaşayan insan olacaksa o yaşayan ya ben olursamO kadar imkansız bişey söylüyorsunuz ki. Estağfirullah Meryem ana değilseniz bu dediğiniz milyonda bir ihtimal bile değil. İlerde evlendiğinizde bebek sahibi olmanın nasıl hassas dengeli bişey olduğunu anladığınızda yani valla bunu yazdığınıza utanacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?