- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.371
- 548
- Konu Sahibi Biricik874
-
Her regliniz geciktiğinde hamile olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?Ciddi ciddi regl olmuyorum ama ya belirtisi bile yok. İnş takıntidir.
Valla dalga geçmek için değil biraz normalde de takintiliyimdir teşekkür ederim bilgiler için.Yok artık öyle hamile kalınır mı ya. Bunu bizimle dalga geçmek için mi yazdınız yoksa gerçek düşünceniz bu mu bilmiyorum ama bence biraz kendi bedeninizin yanı sıra erkek bedenini de tanıyın derim. Sperm vücut dışında düşük sıcaklıkta kimyasala temas etmeden maksimum 3 gün yaşar. Banyoda sabun vb şeyler sürüp öyle jileti uyguluyorsunjz diye düşünüyorum. Ayrıca banyoda kullandığınız sıcak su 60 - 80 dereceye kadar çıkıyor. Bu sıcaklıkta sperm yaşayamaz
Kesinlikle hamile değilsinizValla dalga geçmek için değil biraz normalde de takintiliyimdir teşekkür ederim bilgiler için.
İlk defa oldu ve ilk defa kahverengi leke durumunu yaşadımHer regliniz geciktiğinde hamile olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
Her ay yaşadığım bir sorun lekelenmem önceden olur sancı, göğüste büyüme, meme ucunda irileşme, sivilce, duygusallık ve sinir yaşarım. Bazen lekelenmem 1 hafta öncesinde olur kesilir. Bunlar hormonal şeyler. Aile hekimine gidip bir hormon tahlili verin bence gebelikten ziyade böyle şeyler düşünmenizi öneririm.İlk defa oldu ve ilk defa kahverengi leke durumunu yaşadım
Olursa da zaten doğaüstü, mucizevi bir bebek olur ki tekrar söylüyorum, imkansızsaçma şeyler yaşamakta üstüme olmadığı için kimseye olmasa bana olur gibi geliyor. İnşallah böyle bir şey yaşamam.
Şu an sadece göğsüm büyüdü. Ben her regl oncesi ağrıda yaşardım ama tık yok gecikmesine rağmen. Adet söken bir çay içip duruma göre doktora gidicem artık. İnşallah korktuğum başıma gelmez.Canım hamile falan değilsin rahat ol. Spermler öyle dışarıda canlı canlı jiletin üstünde falan gezmez. Ölür onlar dışarıda. Ayrıca jilete nasıl sperm bulaşsın o penisin ucundan çıkıyor afedersin. Kıl tüy olan yere gelmez ki. Neyse neler yazdım yahu öyle. Kendini rahat bırak bir iki güne regl olursun
Başka bir şüphem yok anonim oldugum yerde niye gizleyim sadece absürt bir durum başıma gelir korkusundayim.Yani bence sizin başka bir şüpheniz var ama onu soylemiyorsunuz gibi. Bu kadar korkuya kapilacak bir durum yok mesele jiletse eğer. Yok değilse bence test yapin buradaki insanlar bilemez sizin hamile olup olmadığınızı
Herşey neden olmuş olabilir adet gecikmesine stres vs yada bir kadın hastalığı hemenn hamilelik düşünmemek lazım hemde jilette sperm ne gezsin??olsa bile nasıl hamile kalınsın bana imkansızın imkansızı geliyorrÇok saçma gelecek ama dışarıdan bulaşan spermle hamile kalinabilir mi? Adetten yaklaşık 5 gün sonra kahverengi lekelemem oldu. Alt Karnımda şişti ve karnımda kasiklarimda ağrı oldu. Şimdi tekrar adet olmam gereken donemdeyim ama olmuyorum gecikti ve hiç karın ağrimda yok goguslerim hassas uçlarıda sürekli dik. Banyoda jilet kullanıyorum ve diğer jiletlerle aynı yerde kalmış oradan bir şey olmuş olabilir mi? Tuhaf tuhaf haberler okudum gerçekten çok korkuyorum. Kimseyle cinsel yakınlaşmam olmadı.
Okb başlamış kardeşim.Bende de var malesef buna benzer takıntılar.Düşüncelerinin saçma ve mantıksız olduğunu biliyor fakat en ufak bir ihtimali düşünüp, ayrıntılarla birlikte en kötü senaryo kafanda oluşuyor.Kendisi demis zaten ya bana denk geldiyse, ya beni bulduysa gibi düşünce ve kaygılar..Nasıl bu kadar çok derin felaket senaryosu yazdınız,hayatımda böyle hamile kalan kimse duymadım,boş yere stres yapmayin
Selam.Nasıl oldun? Regli olabildin mi?Bugünde regl olmadım ve tık yok
Oldum çok şükürSelam.Nasıl oldun? Regli olabildin mi?
Önceden de temizlik takıntım vardı onu telkin ede ede kendim yenmiştim.Okb başlamış kardeşim.Bende de var malesef buna benzer takıntılar.Düşüncelerinin saçma ve mantıksız olduğunu biliyor fakat en ufak bir ihtimali düşünüp, ayrıntılarla birlikte en kötü senaryo kafanda oluşuyor.Kendisi demis zaten ya bana denk geldiyse, ya beni bulduysa gibi düşünce ve kaygılar..
Canim bu hamile kalma korkusu veya bulaşma takintisi vs sende ne zaman başladı? Eğer yeni başladıysa zaman kaybetmeden bir psikoloğa görünmenin isterim.Yolum başında iken.Seni çok iyo anlıyorum ben de de başladı.önce hastalık bulasma vs sonra değişti.O yüzden ben o hatayı yaptim sen yapma.Ben de en yakın zamanda gidicem bir psikoloğa.Bu düşünceler, vesveseler insana zarar veriyor çünkü.Oldum çok şükür
Regl gecikmesini araştırınca birden ya öyleysm diye bir korku geldi sonra inanmaya başladım burda yazılanlarls rahatladım ama yine de bir ihtimal diye gerildim. Çok yeni yani ve şimdi regl olduğum için daha böyle düşünmem diye düşünüyorum.Canim bu hamile kalma korkusu veya bulaşma takintisi vs sende ne zaman başladı? Eğer yeni başladıysa zaman kaybetmeden bir psikoloğa görünmenin isterim.Yolum başında iken.Seni çok iyo anlıyorum ben de de başladı.önce hastalık bulasma vs sonra değişti.O yüzden ben o hatayı yaptim sen yapma.Ben de en yakın zamanda gidicem bir psikoloğa.Bu düşünceler, vesveseler insana zarar veriyor çünkü.
Yine gecikme olursa tekrar o düşünceler gelirse bekleme derim.Başındayken psikoloğa git imkanın varsa.Çunku giderek büyüyor bu takıntılar.Regl gecikmesini araştırınca birden ya öyleysm diye bir korku geldi sonra inanmaya başladım burda yazılanlarls rahatladım ama yine de bir ihtimal diye gerildim. Çok yeni yani ve şimdi regl olduğum için daha böyle düşünmem diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?