- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi turuncuportakall
-
Kan testi için erken mi acaba biraz?Merhaba. Ben Ovülasyon testi yaptım ve 14, 15 nisanda çift çizgiyi gördüm 14,15,16 nisanda birliktelik oldu . 16nisanda tek çizgiye dönmüştü. Reglime 6 gün var bugün kan testi yaptırdım ancak negatif çıktı. Yine de hamile olma ihtimalim var mı yoksa kesin negatif midiryumurtlama üzerinden 9gün geçti.
Belirtilerin varsa 12. gün tekrar test yapabilirsin.Merhaba. Ben Ovülasyon testi yaptım ve 14, 15 nisanda çift çizgiyi gördüm 14,15,16 nisanda birliktelik oldu . 16nisanda tek çizgiye dönmüştü. Reglime 6 gün var bugün kan testi yaptırdım ancak negatif çıktı. Yine de hamile olma ihtimalim var mı yoksa kesin negatif midiryumurtlama üzerinden 9gün geçti.
Yok hayır ovülasyonu yakaladığım için olma ihtimali var diye düşündüm ama bu dönemde negatif çıkıp sonradan pozitife dönen var mı merak ettiğim için sordumHamilelikten nasıl şüphelendin evde test falan mı yaptın
Bilmiyorum kanda 9. Gün çıkıyor dediler ama benim negatifti artma ihtimali var mı bilmiyorumKan testi için erken mi acaba biraz?
Acaba 9da çıkmayıp sonradan pozitife dönme ihtimali var mıBelirtilerin varsa 12. gün tekrar test yapabilirsin.
Bir kaç gün sonra tekrarlayabilirsin. Hatta şöyle 1 hafta falan bekle benceBilmiyorum kanda 9. Gün çıkıyor dediler ama benim negatifti artma ihtimali var mı bilmiyorum
Ben döngümün 26. günü 55 beta ile öğrendim. Biraz daha bekleyebilirsin.Acaba 9da çıkmayıp sonradan pozitife dönme ihtimali var mı
Daha öncesinde yaptınız mı peki . Ben de 9. Gün beta yaptırdım nefatifBen döngümün 26. günü 55 beta ile öğrendim. Biraz daha bekleyebilirsin.
Reglime 5gün kaldı. 7 gün kala falan kanda çıkıyor diyorlar ama daha geç çıkan oldu mu acabaBir kaç gün sonra tekrarlayabilirsin. Hatta şöyle 1 hafta falan bekle bence
Yaptırmadım.Daha öncesinde yaptınız mı peki . Ben de 9. Gün beta yaptırdım nefatif
Ay tabiki var ,hemen test yapmayın ya adetin geçsin biMerhaba. Ben Ovülasyon testi yaptım ve 14, 15 nisanda çift çizgiyi gördüm 14,15,16 nisanda birliktelik oldu . 16nisanda tek çizgiye dönmüştü. Reglime 6 gün var bugün kan testi yaptırdım ancak negatif çıktı. Yine de hamile olma ihtimalim var mı yoksa kesin negatif midiryumurtlama üzerinden 9gün geçti.
herkesi adete yakın çıkacak diye bir şey yok,benim adet geçtikten sonra çıktı geç döllenme oldu çünküReglime 5gün kaldı. 7 gün kala falan kanda çıkıyor diyorlar ama daha geç çıkan oldu mu acabaherkesi
Yumurtlama günü çift çizgi çıktıktan sonra da geç yumurtlama oluyor mu. Benim 14 15 inde yumurtlama oldu sonrasında hiç çift çizgi görmedim ovülasyondaherkesi adete yakın çıkacak diye bir şey yok,benim adet geçtikten sonra çıktı geç döllenme oldu çünkü
Ağır bir grip geçiriyorum ilaç da kullanmadım hamile olabilirim diye ondan içim rahat etsin diye kan verdim ama negatif çıkınca da üzüldümAy tabiki var ,hemen test yapmayın ya adetin geçsin bi
öyle değil canım mesela adetten 21 ğün sonra ben yumurtlama gördüm ,doğal olarak ta geç adet oldum .o yüzden hamile oldugumuz geç belli oluyor ona deniyor canımYumurtlama günü çift çizgi çıktıktan sonra da geç yumurtlama oluyor mu. Benim 14 15 inde yumurtlama oldu sonrasında hiç çift çizgi görmedim ovülasyonda
çok erken yapmışsın canım bekle biraz adetin geçsin biAğır bir grip geçiriyorum ilaç da kullanmadım hamile olabilirim diye ondan içim rahat etsin diye kan verdim ama negatif çıkınca da üzüldüm
Merhaba regl tarihin geçmeden belli olmaz biraz beklemen gerekecek sonra test yaparsın inşallah hamilesindirMerhaba. Ben Ovülasyon testi yaptım ve 14, 15 nisanda çift çizgiyi gördüm 14,15,16 nisanda birliktelik oldu . 16nisanda tek çizgiye dönmüştü. Reglime 6 gün var bugün kan testi yaptırdım ancak negatif çıktı. Yine de hamile olma ihtimalim var mı yoksa kesin negatif midiryumurtlama üzerinden 9gün geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?