- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi turuncuportakall
-
Anladım benim yumurtlama geç değildi o zaman 14. Ve 15. Gün yumurtlama oldu benimöyle değil canım mesela adetten 21 ğün sonra ben yumurtlama gördüm ,doğal olarak ta geç adet oldum .o yüzden hamile oldugumuz geç belli oluyor ona deniyor canım
Kanda belli oluyor diyorlar regle 6 gün kala. Acaba böyle brn gibi önce negatif sonra pozitif olan var mı dedim. İnşallahMerhaba regl tarihin geçmeden belli olmaz biraz beklemen gerekecek sonra test yaparsın inşallah hamilesindir
tamam da yine erken yapmışsın anladınmı.bi bekle adetin geçsinAnladım benim yumurtlama geç değildi o zaman 14. Ve 15. Gün yumurtlama oldu benim
Öncelikle çok arzu ettiğiniz için aceleci davranmanızı anlıyorum ama bu size zarar verir. Yumurtlamayı tabiki de takip edin ama regl gününüz geçmeden test yapmayın bu sizi çok yıpratır. Akışa bıraktığınız anda olacaktır Allahın izniyle zaten. Rabbim gönlünüzün muradın en hayırlı zamanda verecektir inşallahBilmiyorum kanda 9. Gün çıkıyor dediler ama benim negatifti artma ihtimali var mı bilmiyorum
tamam artık kan testi yapmam normal gebelik yapim adetim geçerse inş hayırlısıyla vardırtamam da yine erken yapmışsın anladınmı.bi bekle adetin geçsin
Amin çok teşekkür ederimÖncelikle çok arzu ettiğiniz için aceleci davranmanızı anlıyorum ama bu size zarar verir. Yumurtlamayı tabiki de takip edin ama regl gününüz geçmeden test yapmayın bu sizi çok yıpratır. Akışa bıraktığınız anda olacaktır Allahın izniyle zaten. Rabbim gönlünüzün muradın en hayırlı zamanda verecektir inşallah
aynen canım öyle yap Allahım gönlümüze göre versintamam artık kan testi yapmam normal gebelik yapim adetim geçerse inş hayırlısıyla vardır
Tabi ki de çıkar. Adetin geçmesini beklemek en sağlıklısıReglime 5gün kaldı. 7 gün kala falan kanda çıkıyor diyorlar ama daha geç çıkan oldu mu acaba
Merhaba hanımlar, ben 8 haftalık hamileyim doktor 1 hafta önce kalp atışını dinletti ama sıvısı az yeterli değil beslenmene dikkat et dedi 4 5 gündür kırmızı ve kahverengi lekeleme oluyor doktor 1 Ay sonra gel demişti bu durumu yaşayanlar var mıTabi ki de çıkar. Adetin geçmesini beklemek en sağlıklısı
Benimde 5 gün var silik çizgiyi gördüm ama biraz daha bekleyin geç döllenme olabilir sonradan pozitife dönenleri duydumYok hayır ovülasyonu yakaladığım için olma ihtimali var diye düşündüm ama bu dönemde negatif çıkıp sonradan pozitife dönen var mı merak ettiğim için sordum
Benim herhangi bir bilgim yok. Sıvı arttıcı besinler var mı?Merhaba hanımlar, ben 8 haftalık hamileyim doktor 1 hafta önce kalp atışını dinletti ama sıvısı az yeterli değil beslenmene dikkat et dedi 4 5 gündür kırmızı ve kahverengi lekeleme oluyor doktor 1 Ay sonra gel demişti bu durumu yaşayanlar var mı
Benimde bugün 5gün var. Kaset test yaptım silik bile değilBenimde 5 gün var silik çizgiyi gördüm ama biraz daha bekleyin geç döllenme olabilir sonradan pozitife dönenleri duydum
Belki geç döllenmedir ne zaman yumurtlama olduğunu biliyomusunBenimde bugün 5gün var. Kaset test yaptım silik bile değil
Evet Ovülasyon testi 14,15 nisanda koyu çift çizgi 16nisanda hiç çizgi yoktu . O üç günü de değerlendirdik 14.15.16Belki geç döllenmedir ne zaman yumurtlama olduğunu biliyomusun
Bence bugün tekrar test yapın siz sanki biraz erken yapmışsınızEvet Ovülasyon testi 14,15 nisanda koyu çift çizgi 16nisanda hiç çizgi yoktu . O üç günü de değerlendirdik 14.15.16
Bide test derken idrar testi evde yoksa kan testini mi kast ediyorsunuzBence bugün tekrar test yapın siz sanki biraz erken yapmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?