hamile olma ihtimalim var mi?

insky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
arkadaslar selam, erkek arkadasimla birkac kez surtunme bir kez de icime cok az girerek iliski yasadik hicbirinde vajinaya bosalma olmadi. surtunmelerden birinde ovulasyon donemimdeydim digerlerinde hep reglin son gunuydu. bir haftadir falan karnim sis hissediyorum anormal bir sekilde. hamilelik riski olur mu?

Vajinaya ve etrafına boşalma olmadıysa nasıl olsun

Camasirin önce olur, elin melin değer, gezer tozar , gelir oraya kaçar anlamazsın bile

arkadaslar selam, erkek arkadasimla birkac kez surtunme bir kez de icime cok az girerek iliski yasadik hicbirinde vajinaya bosalma olmadi. surtunmelerden birinde ovulasyon donemimdeydim digerlerinde hep reglin son gunuydu. bir haftadir falan karnim sis hissediyorum anormal bir sekilde. hamilelik riski olur mu?
Bir kere olsa belki de ısrarla bir kaç kere denemişsin birde, istikrarlı gidiyorsun

İhtimal 0 değil ama düşük .şişkinlik regl öncesi ödemdir.mesele bebek değil de bulaşıcı hastalık fln riski de var yani çok da zorlamamak lazım. En az bebek kadar açıklaması zor durumlar olabilir.

İhtimal 0 değil ama düşük .şişkinlik regl öncesi ödemdir.mesele bebek değil de bulaşıcı hastalık fln riski de var yani çok da zorlamamak lazım. En az bebek kadar açıklaması zor durumlar olabilir.
reglime daha 13 gun var aslinda

Ooo hoş geldin ya biz de diyorduk artık kimse sürtünmüyor nerede bu millet, kesin gebelik oluşur bilginiz olsun 😊

Ooo hoş geldin ya biz de diyorduk artık kimse sürtünmüyor nerede bu millet, kesin gebelik oluşur bilginiz olsun 😊
HSKSHDKFKFK ya ondan degil de o giristen supheleniyorum, bi de zevk sivisinda falan da sperm olabiliyormus sanirim

çok zor boşuna kendine dert etme, reglin gecikirse için rahat olsun diye hamilelik testi yaparsın ama imkansıza yakın :D ben evlendiğimden beri geri çekilme ile korunuyorum daha öyle bir şey olmadı

Yani vajinaya boşalma olması gerekiyor biliyorsun ki canım. Karında şişlik büyüme de hemen birkaç haftada olucak işler değil. Bu kadar zamandır bununla uğraşacağına erkek arkadaşın prezervatif alsın artık.

Back
X