Hamile olma ihtimalim var miii lutfeeeen cevap yazin

Sevdahobi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
17
0
1
38
Adetimden alti gun sonra betam 0.2 cikti ama bu ay yumurtlamam oldu polikistik ovrim var tedavi goruyordum klomen kullandim acaba gec dollenme falan olup kanda cikmamis olma ihtimali var mi

Adet olmadim halen 15 gun gecti iki sonra tekrar test yapcm bnm gibi olup sonradan hamile cikan varmi

24 . gun oldu 21. Gun testinde progesteronum 6.76 cikti
21. gun progesteron pozıtıf cıkmıs yanı 21 den önce yumurtan çatlamış 21 den 15 gun say testı tekrarla negatıfse geç döllenme yoktur ama şuan için geç döllenme pek görunmuyor zaten adetın 6 gun gectkten snra test yapmssın olsaydı degerın yuksek cıkardı

Peki bisey sorcam yumurta catladiysa neden hamile olamiyorum
tüplerde tıkanıklık olabılır yada yumurtan çatlıyordur ama kalıtesı düşük olabılır
ama neden ben hamıle kalamıyorum dıye dusunme eşinin testlerını yaptrdınmı ?

Rahim filmi cekildi tuplerde sıkıntı yok esimdede sıkıntı yok ama bnde polikistikover var adet olamiyorum

Yeni bi kist mi uredi acaba allahim bu belirsizlik sinir etti bni
bak canım dr un bana dedıgı yumurtlamadan öncekı dönem uzunlugu degısebılır ama yumurta çatladıktan snra 15 gun snra adet olursun bu sure degişmez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…