Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bekle bir kaç gün daha olmazsa tekrar kan verAdetime bir hafta kalla kadın doğum gittim 12 mm rahim kalınlaşmış her han adet olabilirsin dedi gebelik kan testi negatif çıktı ama adet olmadım halla kasık bölgesinde sertleşme batma açıma var günüm iki gün geçikti
Ben bu gün eşimin istemesi üzerine gebelik testi yaptım pozitif çıktı yanlış olabilirmicanım bekle bir kaç gün daha olmazsa tekrar kan ver
Ayyy. Çok güzel pozitif işte. Rahim kalınlaşması gebeliktenmişşşşBen bu gün eşimin istemesi üzerine gebelik testi yaptım pozitif çıktı yanlış olabilirmi
Geri çekilme yöntemi ile korunuyormussunuz bı kaç senedir aynı konuyu acmissiniz gebelik istemiyorsaniz neden sağlıkli şekilde korumadiniz ? Teste göre hamilesiniz bı sene önceki konunuzda da hamileyim yazmışsınız sağlıklı mı ilerledi ? İnşallah bu istenilen gebeliktir...Ben bu gün eşimin istemesi üzerine gebelik testi yaptım pozitif çıktı yanlış olabilirmi
Amin inşallah sağolunTebrik ederim hamilesiniz. Yarin hemen kan verin. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Darisi banada olsun Allahim insallah![]()
Bu teste bakarsan hamilesin ama şaşırtıcı ilk kanda çıkar normalde ama doktor hiç alttan muayene etmedi mimiyle her şey gözüküyor benim doktor yumurtamın çatladığını gördü mesela ben de pazartesi kan vercem ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum peki belirtilerin var mıBen bu gün eşimin istemesi üzerine gebelik testi yaptım pozitif çıktı yanlış olabilirmi
Adet gününden bir hafta önce gitmiş çünküBu teste bakarsan hamilesin ama şaşırtıcı ilk kanda çıkar normalde ama doktor hiç alttan muayene etmedi mimiyle her şey gözüküyor benim doktor yumurtamın çatladığını gördü mesela ben de pazartesi kan vercem ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum peki belirtilerin var mı
Hım peki anladımAdet gününden bir hafta önce gitmiş çünkü
Pazartesi kadın doğuma gidecem dün yaptığım gebelik testi predictor biri hasas biri adet geçik diği gün diye markayla yapmıştım yanlışmı çıktı acep diye bu gün sabah idararıyla tekrar comfort erken gebelik testi roll gebelik Testi yaptım gene pozitif çıktı bu seferkiler daha koyu
Geri çekilme yöntemi ile korunuyormussunuz bı kaç senedir aynı konuyu acmissiniz gebelik istemiyorsaniz neden sağlıkli şekilde korumadiniz ? Teste göre hamilesiniz bı sene önceki konunuzda da hamileyim yazmışsınız sağlıklı mı ilerledi ? İnşallah bu istenilen iiste
İstenilen gebelik mi ? Test gayet pozitifti her gün daha koyu çıkarPazartesi kadın doğuma gidecem dün yaptığım gebelik testi predictor biri hasas biri adet geçik diği gün diye markayla yapmıştım yanlışmı çıktı acep diye bu gün sabah idararıyla tekrar comfort erken gebelik testi roll gebelik Testi yaptım gene pozitif çıktı bu seferkiler daha koyu
Pazartesi kadın doğuma gidecem dün yaptığım gebelik testi predictor biri hasas biri adet geçik diği gün diye markayla yapmıştım yanlışmı çıktı acep diye bu gün sabah idararıyla tekrar comfort erken gebelik testi roll gebelik Testi yaptım gene pozitif çıktı bu seferkiler daha koyu
Etti 12mm rahim kalınlaşması var dedi herhan adet olabilirsin dedi kanda çıkmadı ozaman bende şaşırdım test yanlışmı çıktı diye düşünerek bu gü ne sabah idararıyla tekrar yaptım gene pozitif çıktı hemde daha koyu çıktıBu teste bakarsan hamilesin ama şaşırtıcı ilk kanda çıkar normalde ama doktor hiç alttan muayene etmedi mimiyle her şey gözüküyor benim doktor yumurtamın çatladığını gördü mesela ben de pazartesi kan vercem ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum peki belirtilerin var mı
Istiline bebekİstenilen gebelik mi ? Test gayet pozitifti her gün daha koyu çıkar
Gözünüz aydın pazartesi kan verin kesin çıkar rahim kalınlığını söylediğinde kaç gün vardı adetinize ve geciktiniz miEtti 12mm rahim kalınlaşması var dedi herhan adet olabilirsin dedi kanda çıkmadı ozaman bende şaşırdım test yanlışmı çıktı diye düşünerek bu gü ne sabah idararıyla tekrar yaptım gene pozitif çıktı hemde daha koyu çıktı
Istiline bebek
Banada böyle demislerdi bende baska rahatsızlıktan dolayı acıle gittim gittigimdede yumurtlama gunlerni degerlendirmistik üstünden bi kac gun gecmisti ve adetime 10 gün vardı rahim duvarn kaln dedi snra bthcg yaptı 0.1 cıktı iki üç güne adet olursun dedi ben duzenli adet olurum adetime 10 gün var dedigimde bisi demedi ve suan hamile oldgmu ögrendm silik cizgi ile bthcg de adete 3 kala 8 1 kala 44 cıktı bugun adet günüm sarı akıntım var sadceAdetime bir hafta kalla kadın doğum gittim 12 mm rahim kalınlaşmış her han adet olabilirsin dedi gebelik kan testi negatif çıktı ama adet olmadım halla kasık bölgesinde sertleşme batma açıma var günüm iki gün geçikti
Rahim kalınlığını söylediğinde dokdor adetime bir hafta vardı adetim iki gün geçikti predictor hasas gebelik testi predictor edet geçik meden sonra diye marka tesleri yaptım ilk dakikada pozitif çıktı acaba yanlışmı çıktı diye bu gün tekrar yaptım comfort erken gebelik testi roll kaset test yaptım gene pozitif çıktıGözünüz aydın pazartesi kan verin kesin çıkar rahim kalınlığını söylediğinde kaç gün vardı adetinize ve geciktiniz mi
Bukadar testin yanılması imkansız gbi gözüküyor bence hamilesinizRahim kalınlığını söylediğinde dokdor adetime bir hafta vardı adetim iki gün geçikti predictor hasas gebelik testi predictor edet geçik meden sonra diye marka tesleri yaptım ilk dakikada pozitif çıktı acaba yanlışmı çıktı diye bu gün tekrar yaptım comfort erken gebelik testi roll kaset test yaptım gene pozitif çıktı
Gene yapsanız gene pozitif çıkar testler de sıkıntı yok gördüm testlerinizi kan verin biran önceRahim kalınlığını söylediğinde dokdor adetime bir hafta vardı adetim iki gün geçikti predictor hasas gebelik testi predictor edet geçik meden sonra diye marka tesleri yaptım ilk dakikada pozitif çıktı acaba yanlışmı çıktı diye bu gün tekrar yaptım comfort erken gebelik testi roll kaset test yaptım gene pozitif çıktı
canım bekle bir kaç gün daha olmazsa tekrar kan verin j