Hamile olma ihtimalim varmi

Nazlii3848

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2021
177
24
13
22
Geçen ayın 11 inde yani korunmasiz ilişkiye girdim içime bosalma olmadi ve bi kac saat sonra ertesi günü hapı içtim haptan sonra kanamam oldu.
Normalde ayın 1inde regl olmam gerekirdi olmadım 11 gün gecikti 2-3 gün önce eczaneden alip test yaptm negatif cikti sizce test icin erkenmi ondan mi negatif cikmistir ama iliskiden sonra 4 hafta gecmisti hamile olsam gostermezmiydi regl olmadikca geriliyorum bi yandan da haptandır diyorum.Hamile olma ihtimalim nedir sizce

Kullanmis oldugunuz hapin en belirgin yan etkisi adet gecikmesi korkmayin stresle daha cok gecikir

Ama ne kadar gecikme yaparki bide ben bu haptan 3 4 ay once icmistim ve 10 gün gecikmisti simdide 11gün oldu hala regl olmayi bekliyorum
Surekli olarak bunu kullanmaniz hata zaten hormonlari alt ust ediyor senede 1 bile oda mecburiyse tavsiye ediyorlar. Ayrica hamile olsan adet gecikmesinden hemen sonra illaki testte belli belirsiz 2. Cizgi olurdu

Ya inanır mısın bende benzer bir durum yaşıyorum benim de bugün 1 hafta oldu hala olmadım geciktim çok endişeliyim çok normalde asla gecikmem

Yok belirsiz falan varmi diyede dikkatlice baktim tek cizgiydi
Illaki olurdu sonucta 10 gun gecmis bence sizinki hem stres hemde ilactan kaynakli .. prezervatif kullanin bu haplari almayin yada dogum kontrol hapi kullanin duzenli olarak

Bende de gecikmezdi haptan dolayidir umarim sen test yaptin mi
Bak ben hemen sana olayı anlatayım ben 8 9 ve 10 Kasım da 3 gün ard arda ilişkiye girdim içime boşalma olmadı yani öyle diyor bende öyle düşünüyorum ama hep bir diken üstünde hissediyorum kendimi ve o ilişkiye girdiğim 3 gün adetimin son günleriydi ve ben o günden bugüne kadar asla birliktelik yaşamadım sadece o üç gün sonra Aralık’ta tam zamanımda adet oldum ve şimdi olmam gerekirken bir hafta geciktim ben düzenli olan biriyim ilk defa geciktim çok endişeliyim acayip stres yaptım uyku uyuyamıyorum düşünmekten test yapma durumum dq olmadı hamile olabilir mtiim sence

Reglin son gunlerinde hamile olma ihtimalin az diye biliyorum icine bosalmada olmamis bence çok stres yapiyosun ondan dolayi gecikme olabilir zevk suyundan hamile olma ihtimalin az hamile oldugunu dusunmuyorum insallah öyledir biraz rahatlamaya calis stres yapma cok korkuyosan eczaneden bi test al yap rahatlarsin en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…