• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olmak için

Ayyy canım rabbim aratmasın. Umarım rabbim bizede nasip eder. Çocuk
Düşünüyoruz ovülasyon testi aldım o şekilde deneyeceğim sende öyle yap🌸
Cnm bence hic oyle yapma gecen ay ben ovulasyon testi aldim cift cizgi gordugum gunleri degerlendirdim ama olmayinca asiri strese girersin cunku ben girdim🤣stres hamilelige baya etki eder akisina birak nasip ne zamansa o zaman olur cunku dusundukce hamile kalma oraninla stresse bagli duser

33 yaşındayım tüp bebek sürecim bile oldu. Baskı kuracak insanları çevremde barındırmadım. Bu kadar umursarsanız size yazık olur. Önce yeterinde bilgi edinin bebek bakımı ve üreme ile ilgili. Vakti gelince olur her şey.
İnsanlar o kadar kötü ki kalp kırılır mı üzülür mü vs düşünceleri olmadıkları için utanmadan soruyorlar. Haklısınız fazla umursamamak gerekiyor. Bende sizin gibi yapacağım

Cnm bence hic oyle yapma gecen ay ben ovulasyon testi aldim cift cizgi gordugum gunleri degerlendirdim ama olmayinca asiri strese girersin cunku ben girdim🤣stres hamilelige baya etki eder akisina birak nasip ne zamansa o zaman olur cunku dusundukce hamile kalma oraninla stresse bagli duser
Eyvah sen böyle diyerek şuan bile strese girdim😂

Ayyy canım rabbim aratmasın. Umarım rabbim bizede nasip eder. Çocuk
Düşünüyoruz ovülasyon testi aldım o şekilde deneyeceğim sende öyle yap🌸
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bizede isteyen herkesede nasip olsun insallah🥰

Kızlar pek bilgim olmadığı için sormak istedim. 7 aylık evliyim ilk kez bu ay denemek istedik çocuk için. Fakat olmadı. İstemsizce çocuğum mu olmuyor psikolojisine girdim. Çevremde hemen ilk denemede herkes hamile kaldı ama bende öyle olmadı. Doktora görünmeli miyim bunun için çok mu erken? Adetim düzenli bu arada 24 25 günde bir oluyorum.
Fıstığım her şeyi yaşayarak öğreniyoruz bu hayatta. Daha ilk denemede gemileri yakmışsın, olmaz. Belki diğer ay tutacak ama sen daha bu aydan stres yapıyorsun. Anı yaşamaya çalış. Stresin, heyecanını geçmesin. İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıcakla gelir bebeğin ♥️

Fıstığım her şeyi yaşayarak öğreniyoruz bu hayatta. Daha ilk denemede gemileri yakmışsın, olmaz. Belki diğer ay tutacak ama sen daha bu aydan stres yapıyorsun. Anı yaşamaya çalış. Stresin, heyecanını geçmesin. İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıcakla gelir bebeğin ♥️
Çok teşekkür ederim evet çok stres sıkıntı yaptım. İnşallah rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin🌸♥️

Benim adetim mayıs 19 gösteriyor. İlk denemede başarısız olduk bu ayda deneyeceğiz. korkuyorum normal mi ya olmazsa düşüncesi kaplıyor içimi
Insallah olur cnm ama stres yapma ve akisina birak str3s baya etkiliyormus olmasa bile Allah daha iyi bilir dogru zamanda nasip eder de üzülme birde afedersin iliski sıklığın hergun yada gun asiri olmasin bence 2 gunde 3 gunde bir olunca sprem kalitesi daha iyi oluyormus ve spermler kalitesine gore 48 72 saatcanli kalabiliyormus doktor demisti

Kızlar pek bilgim olmadığı için sormak istedim. 7 aylık evliyim ilk kez bu ay denemek istedik çocuk için. Fakat olmadı. İstemsizce çocuğum mu olmuyor psikolojisine girdim. Çevremde hemen ilk denemede herkes hamile kaldı ama bende öyle olmadı. Doktora görünmeli miyim bunun için çok mu erken? Adetim düzenli bu arada 24 25 günde bir oluyorum.
Mesajların devamı okumadım,kendi fikrimi yazmak istedim;
Bence evet daha erken ilk denemede olmama ihtimali zaten yüksek,ama size tavsiyem kadın doğum doktoruma giderek hormonlara baktırmanız regl günü gidiliyor 3.güni gibi biliyorum,hormonlarına baktırın sorun yoksa zaten elinde sonunda olur stres yapmayın,ama bişey çıkarsa bunu bilerek ilk adımı erken atmış olursunuz.Ben öyle yaptım korunmayı bıraktıktan 2 3 ay sonra gittim baktırdım ve evet bir hormonum azıcık yüksekti.

Insallah olur cnm ama stres yapma ve akisina birak str3s baya etkiliyormus olmasa bile Allah daha iyi bilir dogru zamanda nasip eder de üzülme birde afedersin iliski sıklığın hergun yada gun asiri olmasin bence 2 gunde 3 gunde bir olunca sprem kalitesi daha iyi oluyormus ve spermler kalitesine gore 48 72 saatcanli kalabiliyormus doktor demisti
Bu ay çok stres yaptım belkide bu yüzden olmadı canım. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Ama mayıs ayında umarım bebişlerimiz olur🌸

Back
X