Canım bende 29 yaşındayım bir oğlum var ve ikinciyi istiyoruz etrafımda öyle baskıcı insanlar yok hatta çoğu aman biraz daha bekle gençsin diyenler de var ama şöyle ki kolay çocuğu olanlardan değilim bende oğlumdan önce üç kimyasal düşük sonra ara bul derken bir evlat çok şükür dört yaş olmak üzere sonra bu yıl düşündük bir daha istedik aylarca ağustos ayında dış gebelik yaşadım bekleme test her süreci geçip yeniden deniyoruz ve de tek tüplüyüm ama olması artık nasip kısmet arkadaşlara şöyle hak veriyorum üslup çok önemli tabi ki bazılarımız sert mizaçlı olunca heralde pat pat yazıyoruz ama sana tavsiyem evet kimseye kulak asma kendi iyiliğin eşininin iyiliği için çocuk yok mu daha diyenlere hayırlı vakitte de geç zira farkında olmadığımız halde onların da psikolojik baskısı bizim aile içi ilişkimizi bile çok etkiler özellikle kadını ilk aydan çocuğum olmuyor kafası olur ve sonradan ilişki bile görev haline gelir zorlaşır o yüzden öncelikle bebeğinizin vaktini zamanını beklediğini bilerek rahatlamanız ve etrafa da hayırlısı deyip kısa kesip açıklama yapmamanız ve de böyle topikler de çok gezmemeniz

sebebi de şey ya bak işte onların böyle olmuş bende Buda olmuyor kafası bazen oluyor en azından bende oluyor ve daha çok stresleniyorum ama araştırmak için bak oku öğren tabi ki Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin ama sağlıcakla en önemlisi bu