Belirtiler var ama sendede göğüs ağrısı kasık ağrısı oldu mu canım adete 8 gün kaldı benim şuan ama gögüsümde cok acı hissediyorum ve akıntı var.
ay ay bebişin şimdiden bişeyler istemeye başlamış canım bendede gögüs agrısı var ara ara kasık agrısı var adetime 8 gün kaldı. Umutlanıp üzülmekte istemiyorum canım. Ama adetime 12 gün kala başladı bu gögüs acısıyla kasık agrısı sence normal mi
Evet bacim benimde normalde adete bi hafta yda daha kisa surede agri olurdu bu sefer 10 15 gun once oldu sonra hafiftn gogus ucunda kabarciklr cikti ve birzcik kahverengi oldu ucu kasik agrilarim gene adet olck gbi oluyordu belirti tipki adet olacak gibi oluyor ayy insallah sende gebesin bebslerimiz beraber buyur
Evet bacim benimde normalde adete bi hafta yda daha kisa surede agri olurdu bu sefer 10 15 gun once oldu sonra hafiftn gogus ucunda kabarciklr cikti ve birzcik kahverengi oldu ucu kasik agrilarim gene adet olck gbi oluyordu belirti tipki adet olacak gibi oluyor ayy insallah sende gebesin bebslerimiz beraber buyur