Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

teşekkür ederim yinede yardımın için düzenleyemiyorum listemi ilk sayfada sorun orada yarım satti geçmesi gerekiyo dediler ama yarım saati geçeli saatler oldu

ilk mesaj sana ait ya oraya edit özelliği verecek adminler, bekle biraz
listeni oraya koy, ordan güncelle.. en iyisi

evet ya şimdi ürettim bu sözü
dur bende şarkı söyliyim

gel artık bebişim geeeeellll
havalar soğumaya başalyacakmış geeeellll
havalar soğursa nasıl çalışma yaparızzz hemen geeeellll
çok bekletme havalar iyiken
çalışma yapması kolay iken
geeeeelllllll

alkış alkış alkışşşş

süpersin :92: bende mzüğini çaalıyım eşlik edeyim barim

:118::118::118:

canım benim topiginiz hayırlı olsun bende yarın saat 2 de aşılama olucagım sende yarınmı olacaksınmadem 2 aşılaman anlat biraz acı hissttinmi zormuydu ne kadar sürüyor offf bende çok korkuyorum

canım benim topiginiz hayırlı olsun bende yarın saat 2 de aşılama olucagım sende yarınmı olacaksınmadem 2 aşılaman anlat biraz acı hissttinmi zormuydu ne kadar sürüyor offf bende çok korkuyorum

beyazmelek sen kasım anneleri topicinde değilmiydin. :44: ben seni hatırlıyom sanki oradan :44:

maşallah 36,9 olmuş.. bugünleri değerlendiriyonuz dimi ronyacım. pek değerlendiriyosunuz gibi görmedimde :44: yoksa işaretlemeyimi unuttun.

canım gözlerin doğru görüyor çalışma olmadı sadece 12.gün oldu
aşılama olcak diye rahat moda geçtim yatıyom yani

Selam kızlar,
Topiginiz hayırlı olsun
Ben de katılayım dedim aranıza

hoşgeldin canım
umarım bu topic hepimize hayırlı uğurlu gelirr
canım sende son adet tarihin,beklenmeyen adet tarihin,yaşın ve uygulanan tedaviyi
yaptığın kür varsa onları belirt
yakında listemiz hazır olacak senide ekleyelim

çılgın arkadaşım benim naparsın yaa

dans ediyom
kafama ne takıldı kız ronya yumurtam çatlarsa kendiliğinden bu akşama kadar olurmu öyle :26: dün çalıştık yarında çalışma var gün aşırı yapıyoz ya :26:

slm kızlar nasılsınız bakimmmm yoklama alıyorum ay bende çok hastayım şu grip beni mahvetti

dans ediyom
kafama ne takıldı kız ronya yumurtam çatlarsa kendiliğinden bu akşama kadar olurmu öyle :26: dün çalıştık yarında çalışma var gün aşırı yapıyoz ya :26:

çatlasın canım nasıl olsa çalışmışınız yarında çalışırsınız
sperm içerde 48 saat canlılığını koruyor
genelde gün aşırı ilişkide sperm kalitesi daha iyi olur
sen merak etme kuzucum iki tane süpermen bu işi halleder

kızlar maşallah dansta ediyonuz dur bende biraz :81::81::81: oyniyim kaldıracak takatim yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…