Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

canım benim topiginiz hayırlı olsun bende yarın saat 2 de aşılama olucagım sende yarınmı olacaksınmadem 2 aşılaman anlat biraz acı hissttinmi zormuydu ne kadar sürüyor offf bende çok korkuyorum

amin canımmmm sende gel artık ben diğer kızları toplamayı çalışıyorum valla ne yapayım hamile kalıcaz inş. 2011 hayırlı gelicek bize yarın aşılam oluyorum doktordan geldim bende hadi hayırlısı olsun inş. yok acı hissetmedim kataterle koyuyor zaten çok bilmiyosun korkma hiçbişeyi yok...

canım inşallah güzel sonuçlar alırız
bende önümüzdeki ay o tecrübeyi yaşıcam
ama benimde okuduğum kadarıyla ağrı falan olmuyomuş

canım geçmiş olsun
bol bol vitamin al meyve ye adaçayı ıhlamur iç
canım yoklamaya gelince ben burdayımm

sen önce olmalısın bir kere burda :) ayyyy çok hastayımmmm hapşuuuuu biraz önce portakal sıktım şimdide nane limon amaniiiiinnnn :86:

he çatlasın ne yapayım doğal çatlamış olur bu akşam gne çalışırız olmazsa

canım inşallah güzel sonuçlar alırız
bende önümüzdeki ay o tecrübeyi yaşıcam
ama benimde okuduğum kadarıyla ağrı falan olmuyomuş

güzel yapan olursa ağrı bile olmaz ama deli doktorun birine düşersen vay haline :) ama genelde ağrı oluyo dene bak görecen

inş tutar cnm

güzel yapan olursa ağrı bile olmaz ama deli doktorun birine düşersen vay haline :) ama genelde ağrı oluyo dene bak görecen

kızlar aşılama normal spaklum takıyolar boru ile içine sprmleri sokuyolarmış az önce arkadaşın birinden öğrendim aşılama oldu dün 50 dk sırtüstü yatmış

Kızlar hadi bakalım bir de hamileyim diye yazın inşallah :)
hayırlı olur inşallah bu başlık size listeniz hamileler listesine dönsün.

he çatlasın ne yapayım doğal çatlamış olur bu akşam gne çalışırız olmazsa

çalışma dur yarın olsun sperm kalitesi iyi olsun

canım benim şekermi şeker doktorum var
ilgili ve çok nazik eminim üzmeyecektir beni
ama çatala çıkma aşaması varsa bilmiyom :18:
bu sefer bi tepik atarım adama diyo korkuyom

ikiz annesi hoşgeldin bu başlık bize hayırlı gelicek inanıyorum buna bide sen bilirsin beni ne zaman umutlu konuşsam sonucu güzel şeylerle sonuçlanıyor.

ahhh benim canım arkadaşım gelmiş :103::123: :123:
en çıtır anne hoşgeldin seni çok çok öpüyom bebişleride

ayyy öldüm gülmekten yok kız valla korkam hiç bişeyi yok yani rahat ol yatırıyorlar 1 saat kadar sonradanda evine gönderiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…