Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

ekim yazmışım eylül olacak o :)
Ben de seninle hemen hemen aynı durumdayim diyebilirim adet olmadığım için doktora gittim tarlusal yazdı kullandım bitireli 6 gün oldu hala hasta olmadım belim ağrıyor karnim ağriyor çok halsiz hissediyorum ama adet değilim. Fakat test yapmak da istemiyorum artık

evet ben bu ay 4 test kullandım yine duramadım en sonuncusunuda 4gün önce kullandm negatif çıktı çok morali bozuluyor insanın doktora gittiğinde beta hcg baktırdın o zaman

Canim vallahi bende umut oldu çünkü benimde hic yanmayan midem yaniyordu 5 gün gecmisti adetim ama test yapmaya korkuyordum. Yaptim pozitif cikti derhal test al evet benimde minik kistlerim vardı engel değil. Sonucu bekliyorum. Allah hayirlisini nasip etsin

Allah saglikla dogurmayi büyütmeyi nasip etsin. Bir şey sorabilir miyim en erken ne zaman belli olur test yapınca hamilelik

Şuan işteyim akşam çıkışta 2 adet test alıcam sabah ilk idrarla yapmadm hiç birde öyle deniycem işten geldiğim zaman hemen yapıyordum dayanamayıp. size inşallah güzel haberlerle dönerim

Şuan işteyim akşam çıkışta 2 adet test alıcam sabah ilk idrarla yapmadm hiç birde öyle deniycem işten geldiğim zaman hemen yapıyordum dayanamayıp. size inşallah güzel haberlerle dönerim
İnşallah inşallah insallah. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Allah saglikla dogurmayi büyütmeyi nasip etsin. Bir şey sorabilir miyim en erken ne zaman belli olur test yapınca hamilelik
Ovulasyon gününden 48 saat sonra beta hcgde belli oluyo idrar icin adet gününü beklmen gerekiyor. Amin inşallah sizlerede inanin hep dua ediyorum Tüm istiyenlere dualarim sizlerle

Ilk idrara gerek yok 4 gün gecmis 3 saat sıkışık ol yeter. Inşallah güzel haberler verir kötü sonuca da üzülmek yok ben buraya bu topigi açarken destek olalım diye açtım duacinim sevgiler

Şuan sende idrarda da çıkar çıkması lazım birdaha test yap yoksa kadınsal bir rahatsızlik olabilir gecikmeye normal bakmiyor doktorlar.

Sonuc negatif :'(

Merhabalar;
3 yıllık evliyiz. 31 temmuzdan beri korunmadan ilişkiye giriyoruz. Kısacası 3 ay doldu ama hamile kalamadım. Evlenmeden 2 ay önce endometriozis yani çikolata kisti hastalığımın olduğunu öğrendim. Bilenler bilir ki bu hastalık kısırlığın en yaygın sebeplerinden biridir. Neyse ameliyat olmadım, bazı sebeplerden otürü çocuk da düşünmedik. Artık düşünüyoruz ama gördüğünüz gibi 3 aydır tık yok. Sormak istediğim soruya gelince; 26-27 ekim ve 1 kasım tarihlerinde ilişkiye girdik ve bende 2 gündür felan sol tarafımda ağrı ve belimi tam ortasında ağrı var. Ayrıca bugün koyu renkli akıntı da geldi ama kokusuz olduğu için iltihabi olduğunu sanmıyorum. Onun dışında gögüs ağrısı gibi bir belirti yok. Sizce hamile olabilir miyim yoksa bu belirtiler çok mu erken?

Sonuc negatif :'(
Seni cok iyi anlıyorum bende öyle derdim ama yinede üzülürdum allah jayirlisini nasip etsin bol dua gerekli birde ilişkilerde bebek olcak mı düşüncesinden uzaklasmak gerek .

Bence cok erken ama lekelenme bi belirti kahverengi gibi olmalı

Pko luyum zaten canim
Banada öyle dedi doktor sonra başka doktor kist var ama küçük pko degil dedi. Her ay kontrole gittim yumurtam oldu o kistlerle birlikte küçük dedi . Yumurta oluyorsa catliyorsa erkekdede sperm uygunsa tek çok şanslı insanlar yeterki stres olmasin çünkü rahim ve Tüp tedavi edilebiliniyor..

Seni cok iyi anlıyorum bende öyle derdim ama yinede üzülürdum allah jayirlisini nasip etsin bol dua gerekli birde ilişkilerde bebek olcak mı düşüncesinden uzaklasmak gerek .

kiskiskis miğde yanması ağzıma acı su gelmesi beni deli ediyor dün akşamda yediklerimin bir kısmını çıkardım istifrar edemiyorum normalde ben o yüzden ufacık bişey çıkıyor ama ömrüm gidiyor özel hastaneler kaça kadar kan testi alıyor emin oluyim en azından bişey yoksa miğdemi yatıştırcak birşeyler içeyim hala hastalanmadım da

Ne yaptın canım test filan yaptın mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…