Ben de seninle hemen hemen aynı durumdayim diyebilirim adet olmadığım için doktora gittim tarlusal yazdı kullandım bitireli 6 gün oldu hala hasta olmadım belim ağrıyor karnim ağriyor çok halsiz hissediyorum ama adet değilim. Fakat test yapmak da istemiyorum artıkekim yazmışım eylül olacak o :)
evet ben bu ay 4 test kullandım yine duramadım en sonuncusunuda 4gün önce kullandm negatif çıktı çok morali bozuluyor insanınBen de seninle hemen hemen aynı durumdayim diyebilirim adet olmadığım için doktora gittim tarlusal yazdı kullandım bitireli 6 gün oldu hala hasta olmadım belim ağrıyor karnim ağriyor çok halsiz hissediyorum ama adet değilim. Fakat test yapmak da istemiyorum artık
Canim vallahi bende umut oldu çünkü benimde hic yanmayan midem yaniyordu 5 gün gecmisti adetim ama test yapmaya korkuyordum. Yaptim pozitif cikti derhal test al evet benimde minik kistlerim vardı engel değil. Sonucu bekliyorum. Allah hayirlisini nasip etsinBayanlarr lütfen bana bir akıl verim ben yasmini yeni bıraktım daha 2. ayımdayım doktora gittim çok ufak kistlern var ama zararsız dedi şuan için hamile kalmana sorun olan bir durum yok dedi bende en son 30 ekimde adet oldum. yasmini bıraktığım ilk ay 23 ekimde olmam gerekiyodu aslında ama 30na attı. şimdi çocuk istiyoruz ve 30günde bir olan adetm 4 gün gecikti belirti olarak akşamları miğdem felaket yanıyor 3 akşamdır... ben istifrar edeemeyen bir insanım parça parça çıkartıyorum yediklerimi önceleri bembeyazdı akıntım şuan sarıya döndü bel ağrım var ama bel ağrısını normaldede sık çekiyorum sabahları miğdem yanıyor ağrıyor test yapmadım çünkü geçen ay çok yıprandım gerek kan testi gerek idrar çok üzüldüm ağladım henüz yolun başındayım biliyorum sizce hamile olma olasılığım nedir umutlanmalımıyım
Allah saglikla dogurmayi büyütmeyi nasip etsin. Bir şey sorabilir miyim en erken ne zaman belli olur test yapınca hamilelikCanim vallahi bende umut oldu çünkü benimde hic yanmayan midem yaniyordu 5 gün gecmisti adetim ama test yapmaya korkuyordum. Yaptim pozitif cikti derhal test al evet benimde minik kistlerim vardı engel değil. Sonucu bekliyorum. Allah hayirlisini nasip etsin
Şuan işteyim akşam çıkışta 2 adet test alıcam sabah ilk idrarla yapmadm hiç birde öyle deniycem işten geldiğim zaman hemen yapıyordum dayanamayıp. size inşallah güzel haberlerle dönerimCanim vallahi bende umut oldu çünkü benimde hic yanmayan midem yaniyordu 5 gün gecmisti adetim ama test yapmaya korkuyordum. Yaptim pozitif cikti derhal test al evet benimde minik kistlerim vardı engel değil. Sonucu bekliyorum. Allah hayirlisini nasip etsin
İnşallah inşallah insallah. Hakkında hayırlısı olsun canım.Şuan işteyim akşam çıkışta 2 adet test alıcam sabah ilk idrarla yapmadm hiç birde öyle deniycem işten geldiğim zaman hemen yapıyordum dayanamayıp. size inşallah güzel haberlerle dönerim
Ovulasyon gününden 48 saat sonra beta hcgde belli oluyo idrar icin adet gününü beklmen gerekiyor. Amin inşallah sizlerede inanin hep dua ediyorum Tüm istiyenlere dualarim sizlerleAllah saglikla dogurmayi büyütmeyi nasip etsin. Bir şey sorabilir miyim en erken ne zaman belli olur test yapınca hamilelik
Ilk idrara gerek yok 4 gün gecmis 3 saat sıkışık ol yeter. Inşallah güzel haberler verir kötü sonuca da üzülmek yok ben buraya bu topigi açarken destek olalım diye açtım duacinim sevgilerŞuan işteyim akşam çıkışta 2 adet test alıcam sabah ilk idrarla yapmadm hiç birde öyle deniycem işten geldiğim zaman hemen yapıyordum dayanamayıp. size inşallah güzel haberlerle dönerim
Evet baktırdım canım ben de artık kan kalmadı zaten test yaptirmaktan:)evet ben bu ay 4 test kullandım yine duramadım en sonuncusunuda 4gün önce kullandm negatif çıktı çok morali bozuluyor insanındoktora gittiğinde beta hcg baktırdın o zaman
Ovulasyon gününden 48 saat sonra beta hcgde belli oluyo idrar icin adet gününü beklmen gerekiyor. Amin inşallah sizlerede inanin hep dua ediyorum Tüm istiyenlere dualarim sizlerle
Teşekkür ederiz canım benim. Beni adetim gecikti zaten 1 aydan fazla gecikti o yüzden tarlusal a başladım ama hala hasta olmadım bilemiyorum umarım mutlu haber alırım ama illa kan testi yaptirmaliyim galiba şu durumda. İdrarda çıkmaz herhalde.
Ilk idrara gerek yok 4 gün gecmis 3 saat sıkışık ol yeter. Inşallah güzel haberler verir kötü sonuca da üzülmek yok ben buraya bu topigi açarken destek olalım diye açtım duacinim sevgiler
Pko luyum zaten canimŞuan sende idrarda da çıkar çıkması lazım birdaha test yap yoksa kadınsal bir rahatsızlik olabilir gecikmeye normal bakmiyor doktorlar.
Sonuc negatif :'(Canim vallahi bende umut oldu çünkü benimde hic yanmayan midem yaniyordu 5 gün gecmisti adetim ama test yapmaya korkuyordum. Yaptim pozitif cikti derhal test al evet benimde minik kistlerim vardı engel değil. Sonucu bekliyorum. Allah hayirlisini nasip etsin
Canım üzülme ya ben de hasta olacak gibiyimSonuc negatif :'(
simdi oturup hasta olmayi bekliycem ilac yüzünden oldu bu gecikme kesinCanım üzülme ya ben de hasta olacak gibiyimhayırlısı olsun insallah
Ben de hasta olursam uzulmem rahatlarm saniyordum ama su an cidden sinirlerim daha da bozuldu.simdi oturup hasta olmayi bekliycem ilac yüzünden oldu bu gecikme kesinbirdahaki aya kaldı umutlar
Seni cok iyi anlıyorum bende öyle derdim ama yinede üzülürdum allah jayirlisini nasip etsin bol dua gerekli birde ilişkilerde bebek olcak mı düşüncesinden uzaklasmak gerek .Sonuc negatif :'(
Bence cok erken ama lekelenme bi belirti kahverengi gibi olmalıMerhabalar;
3 yıllık evliyiz. 31 temmuzdan beri korunmadan ilişkiye giriyoruz. Kısacası 3 ay doldu ama hamile kalamadım. Evlenmeden 2 ay önce endometriozis yani çikolata kisti hastalığımın olduğunu öğrendim. Bilenler bilir ki bu hastalık kısırlığın en yaygın sebeplerinden biridir. Neyse ameliyat olmadım, bazı sebeplerden otürü çocuk da düşünmedik. Artık düşünüyoruz ama gördüğünüz gibi 3 aydır tık yok. Sormak istediğim soruya gelince; 26-27 ekim ve 1 kasım tarihlerinde ilişkiye girdik ve bende 2 gündür felan sol tarafımda ağrı ve belimi tam ortasında ağrı var. Ayrıca bugün koyu renkli akıntı da geldi ama kokusuz olduğu için iltihabi olduğunu sanmıyorum. Onun dışında gögüs ağrısı gibi bir belirti yok. Sizce hamile olabilir miyim yoksa bu belirtiler çok mu erken?
Banada öyle dedi doktor sonra başka doktor kist var ama küçük pko degil dedi. Her ay kontrole gittim yumurtam oldu o kistlerle birlikte küçük dedi . Yumurta oluyorsa catliyorsa erkekdede sperm uygunsa tek çok şanslı insanlar yeterki stres olmasin çünkü rahim ve Tüp tedavi edilebiliniyor..Pko luyum zaten canim
Seni cok iyi anlıyorum bende öyle derdim ama yinede üzülürdum allah jayirlisini nasip etsin bol dua gerekli birde ilişkilerde bebek olcak mı düşüncesinden uzaklasmak gerek .
Ne yaptın canım test filan yaptın mı ??kiskiskis miğde yanması ağzıma acı su gelmesi beni deli ediyor dün akşamda yediklerimin bir kısmını çıkardım istifrar edemiyorum normalde ben o yüzden ufacık bişey çıkıyor ama ömrüm gidiyor özel hastaneler kaça kadar kan testi alıyor emin oluyim en azından bişey yoksa miğdemi yatıştırcak birşeyler içeyim hala hastalanmadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?