Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

23 mart ve 17 nisan da adet oldum 4 gün sürdü benim çatlama ne zaman olur canım sence?

merhaba kızlar bende bebiş ıstıyorum

allah ısteyen herkese versın hayırlısıyla ınsallah

Canim malesef kimyasal gebelikmis

Üzüldüm canım..
bir arkadaşımın annesini kaybettik dün..
moralim çok bozuk zaten..
İnşallah en yakın zamanda hissederiz

bebeklerimizin pıt pıt atan kalbini..

Bu topigi actigimda hicbirsey bilmezdim. Şimdi hamileyim öğrendiklerimi söylemek isiyorum.
1. Dua
2.si yumurtlama hesabi ve ilişkinin denk gelmesi
3. Psikoloji derlerdi de inanmazdim.
Geçen ay kimyasal gebelik gecirdim ondan sonra doktor adet olunca gel dedi bende heralde bu ay yumurtlamayacagim bu ay cagirmadigina göre dedim ve ilişki yaşadık yine hesapladim günü ama öylesine gibiydi. Yumurtlama günü herzaman aynı olmuyo ama vücudundaki değişimi fsrk ediceksin yani vucudunu dinlemelisin mesela bende 10 dakikaljk bi sancı oluyo. Catladigini anliyorum. Tabi ben bu ay nasılsa düşükten sonra olmax dedim . Bi baktım adet olmadim 7 gün gecti test aldım ama hala inanmıyorum. Sonuçta pozitifi ilkkez gördüm inanamadim 2 gün daha bekledim beta hcg yaptirdim. Bu 7 aylik maratonda verdiim beta hcglerle 2 unite kan verilirdi kizilaya beta hcg 2500 lerde çıktı sonra kese sonra yoc sac sonra bebek ve kalbini duydum..
Özetle
dua
ilişki matematigi
psikoloji

Hepinize sevgiler. Bitkisel şeyler hic denemedim. Klomen denedim onlarla olmadı doğal oldu. Hepinize sevgilir psikoloji için bi yöntem öneremicem ama gerçekten psikolojik dostlar

Canim malesef kimyasal gebelikmis
Ah pardon tekrar okuyunca gördüm, geçtiğimiz ay geçirdim demişsiniz.. bakalım benim tahmini adet günüme 12 gün falan var. ilk korunmayı bıraktık kimyasal gebelik oldu, bu 2. ayımız. Ne olacak bakalım :)

Ah pardon tekrar okuyunca gördüm, geçtiğimiz ay geçirdim demişsiniz.. bakalım benim tahmini adet günüme 12 gün falan var. ilk korunmayı bıraktık kimyasal gebelik oldu, bu 2. ayımız. Ne olacak bakalım :)
Valla bi baktım herkes kimyasal gebelikten sonra hamile kalıyo başka bi topikde okudum bende öyle oldu inşallah güzel haberlerini duyariz

Valla bi baktım herkes kimyasal gebelikten sonra hamile kalıyo başka bi topikde okudum bende öyle oldu inşallah güzel haberlerini duyariz
bende öyle okudum. kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolaylaşıyor ihtimal artıyor die. Nasip.. yalnız ben hiç bişey içmedim. kimse bişi vermedi bana

mrblar bende bu ay klomen kullandım adete 6 gün var heycanlıyım
İnşallah güzel sonuç alirsin hayırlısı bende işe yaramadı iki kere kullandım
bende öyle okudum. kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolaylaşıyor ihtimal artıyor die. Nasip.. yalnız ben hiç bişey içmedim. kimse bişi vermedi bana
herkes icmiyo zaten bende icmedim önceden icmistim bu normal oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…