23 mart ve 17 nisan da adet oldum 4 gün sürdü benim çatlama ne zaman olur canım sence?Evet boşuna yorulmayin çatlariktan sonraki spermlerle birlesiyo öncesinde imkansiz . Tabi catlamadan 2 gün önceden başlamak gerekiyo kaç günde bir adet oluyorsun. Mesala 28 dersek 14 cikartiyorsun 14 kaliyo 12 18 arasi catlayabilir ve dollenebilir
Iki adet aran 22 gün müya değişiyo 21 gün 22 gün oluyo şu durumda 14 çıkardım en son 17 nisanda hasta oldum 4 gün sürdü çatlama zamanı ne zaman olur canımbu aralar mı
3.nisan canim 1 nisandan denemeye baslamaliydiniz23 mart ve 17 nisan da adet oldum 4 gün sürdü benim çatlama ne zaman olur canım sence?
Canim malesef kimyasal gebelikmisUmudunu asla yitirme.. Neler yaşıyo insanlar,
ama eninde sonunda kavuşuyorlar bebeklerine.
Olumlu düşün ki olumlu şeyler yaşayasın..
hakkında hayırlısı..
Canim malesef kimyasal gebelikmis
3.nisan canim 1 nisandan denemeye baslamaliydiniz[/QUOTanladım canım artık geçti önümüze bakalım artık
Allah rahmet eylesin..Üzüldüm canım..
bir arkadaşımın annesini kaybettik dün..
moralim çok bozuk zaten..
İnşallah en yakın zamanda hissederiz
bebeklerimizin pıt pıt atan kalbini..
Sağol canım..Allah rahmet eylesin..
Durumum hamileyimm . Cok şükür allahaSağol canım..
Senin durumun nedir merak ettim.
Sevgiler..
Çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin..Durumum hamileyimm . Cok şükür allaha
Bende geçtiğimiz ay kimyasal gebelik geçirdim. Hemen sonrasında mı hamile kaldınız?Canim malesef kimyasal gebelikmis
Ah pardon tekrar okuyunca gördüm, geçtiğimiz ay geçirdim demişsiniz.. bakalım benim tahmini adet günüme 12 gün falan var. ilk korunmayı bıraktık kimyasal gebelik oldu, bu 2. ayımız. Ne olacak bakalım :)Canim malesef kimyasal gebelikmis
Tedavi görmedim sadece 4 ay önce klimen içtim 2 kere . Normal olduÇok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin..
Nasıl bir tedavi gördün canım??
Valla bi baktım herkes kimyasal gebelikten sonra hamile kalıyo başka bi topikde okudum bende öyle oldu inşallah güzel haberlerini duyarizAh pardon tekrar okuyunca gördüm, geçtiğimiz ay geçirdim demişsiniz.. bakalım benim tahmini adet günüme 12 gün falan var. ilk korunmayı bıraktık kimyasal gebelik oldu, bu 2. ayımız. Ne olacak bakalım :)
bende öyle okudum. kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolaylaşıyor ihtimal artıyor die. Nasip.. yalnız ben hiç bişey içmedim. kimse bişi vermedi banaValla bi baktım herkes kimyasal gebelikten sonra hamile kalıyo başka bi topikde okudum bende öyle oldu inşallah güzel haberlerini duyariz
İnşallah güzel sonuç alirsin hayırlısı bende işe yaramadı iki kere kullandımmrblar bende bu ay klomen kullandım adete 6 gün var heycanlıyım
herkes icmiyo zaten bende icmedim önceden icmistim bu normal oldu.bende öyle okudum. kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolaylaşıyor ihtimal artıyor die. Nasip.. yalnız ben hiç bişey içmedim. kimse bişi vermedi bana
herkes icmiyo zaten bende icmedim önceden icmistim bu normal oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?