Ne güzel olmuş canım benim de gönlümden geçen normal yolla, bir anda mucize gibi olması..Tedavi görmedim sadece 4 ay önce klimen içtim 2 kere . Normal oldu
Maşallah arkadaşım. Ne güzel hamile haberlerinizi duymak. Bende 6 aydır deniyoruz. Test ile yumurtlama zamanlarını takip ediyorum, ona göre ilişki oluyor ama olmuyor bir türlüBu topigi actigimda hicbirsey bilmezdim. Şimdi hamileyim öğrendiklerimi söylemek isiyorum.
1. Dua
2.si yumurtlama hesabi ve ilişkinin denk gelmesi
3. Psikoloji derlerdi de inanmazdim.
Geçen ay kimyasal gebelik gecirdim ondan sonra doktor adet olunca gel dedi bende heralde bu ay yumurtlamayacagim bu ay cagirmadigina göre dedim ve ilişki yaşadık yine hesapladim günü ama öylesine gibiydi. Yumurtlama günü herzaman aynı olmuyo ama vücudundaki değişimi fsrk ediceksin yani vucudunu dinlemelisin mesela bende 10 dakikaljk bi sancı oluyo. Catladigini anliyorum. Tabi ben bu ay nasılsa düşükten sonra olmax dedim . Bi baktım adet olmadim 7 gün gecti test aldım ama hala inanmıyorum. Sonuçta pozitifi ilkkez gördüm inanamadim 2 gün daha bekledim beta hcg yaptirdim. Bu 7 aylik maratonda verdiim beta hcglerle 2 unite kan verilirdi kizilaya beta hcg 2500 lerde çıktı sonra kese sonra yoc sac sonra bebek ve kalbini duydum..
Özetle
dua
ilişki matematigi
psikoloji
Hepinize sevgiler. Bitkisel şeyler hic denemedim. Klomen denedim onlarla olmadı doğal oldu. Hepinize sevgilir psikoloji için bi yöntem öneremicem ama gerçekten psikolojik dostlar
Yumurtan oluyorsa catliyorsa bilki stresten olmuyo. Oluruna birakmazsan cok zor beyin hormonları engelli .. sırf onun icin ilac kullanmistim ovulasyona yardim edici klomen hic işe yaramadı unutcaksin allah nasip eder inşallah.Maşallah arkadaşım. Ne güzel hamile haberlerinizi duymak. Bende 6 aydır deniyoruz. Test ile yumurtlama zamanlarını takip ediyorum, ona göre ilişki oluyor ama olmuyor bir türlüen sonunda idrar yolu enf. Oldum bu ay. Moralim çok bozuldu. Yaklaşık 1 ay iğne kullandım. Tabi ilişki falan olmadı bu ay. Düşünmiyim oluruna bırakayım diyorum onu da yapamıyorum fazla dkh kullandığım için rahim duvarım incelmiş. Dr 1 yıl deneyin olmazsa gelirsin dedi. Bu gidişle Dr tedavisi olacağa benziyorum
Aminnn arkadaşım aynen öyle bizimde boş iki oda vardı .. inşallah rabbim rahmini sonrada evine emanetiyle doldursun. Yumurtan olduğu sürece korkma bana heo stressden derlerdi. 7 ay bekledim ne stresi ya 3 yumurtam var tutmuyor işte diyordum. Her adet dönemi oncesi 5 tane test alirdim oda yetmezdi hastaneye giderdim beta hcg için takmış durumdaydim sonra 2 ay önce beta hcg 7,2 çıktı ay ben ağla ağla düşük bi ihtimaldi ama dış gebelik bile olsa kabulüdu döllenme olduğu icin 2 gün sonra yoğun kanamayla düştü . Oluşmadan düşmus . Sonraki ay adet olunca gel dedi doktor. Bende dedim heralde bu ay yumurtlamayacagim diye rahat rahat takildim. Sonra adet tarihim 5 gün geçti. Ben hiç inanmadim bu aydan ümidim yoktu diye sonra idrar testinde çıktı ilkkez belki50 idrar testi yaptim negatif olan . Sonra anladimki diretince olmuyor.. dualarim tüm isteyenlerle sevgilerTam bir yıl oldu ben hemen hamile kalabilirim sandım ama Allah nasip etmedi ve yine umut dolu bir adet öncesi dönemdeyim buralarda dolaşıyorum muhtemelen bu ay da adet olucam yine de sabırlıyım hiç isyan etmiyorum biraz evvel işyerinden bir arkadaşımla karşılaştım yıllardır bebek istiyor en son denemesinde tüp bebeği tutunmuş ama düşük yapmış anlatırken o kadar üzgündü ki bir yandan da işini yapmak zorundaydı onun o yüzündeki hüzün bütün günümü kapladı çok kolay bir süreç değil bu bekleyiş umut dolu olması gerekiyor ama bir o kadar da duygusal geçiyor yeni evimizde bir sürü oda var iki tane çocuk odası var ve bomboşlar silip süpürürken hızlıca kaçıyorum o odalardan...ey insanoğlu bir şey isterken ne kadar masum ve mahsunsun... Rabbim yardımcımız olsun.
Aminnn arkadaşım aynen öyle bizimde boş iki oda vardı .. inşallah rabbim rahmini sonrada evine emanetiyle doldursun. Yumurtan olduğu sürece korkma bana heo stressden derlerdi. 7 ay bekledim ne stresi ya 3 yumurtam var tutmuyor işte diyordum. Her adet dönemi oncesi 5 tane test alirdim oda yetmezdi hastaneye giderdim beta hcg için takmış durumdaydim sonra 2 ay önce beta hcg 7,2 çıktı ay ben ağla ağla düşük bi ihtimaldi ama dış gebelik bile olsa kabulüdu döllenme olduğu icin 2 gün sonra yoğun kanamayla düştü . Oluşmadan düşmus . Sonraki ay adet olunca gel dedi doktor. Bende dedim heralde bu ay yumurtlamayacagim diye rahat rahat takildim. Sonra adet tarihim 5 gün geçti. Ben hiç inanmadim bu aydan ümidim yoktu diye sonra idrar testinde çıktı ilkkez belki50 idrar testi yaptim negatif olan . Sonra anladimki diretince olmuyor.. dualarim tüm isteyenlerle sevgiler
Canim dualarımız kabul oldu sanırım hamilelik günlüğün oluşmus nasılsın . Çok sevindim allah saglikla hayirlisiyla tamamina erdirsin inşallahTam bir yıl oldu ben hemen hamile kalabilirim sandım ama Allah nasip etmedi ve yine umut dolu bir adet öncesi dönemdeyim buralarda dolaşıyorum muhtemelen bu ay da adet olucam yine de sabırlıyım hiç isyan etmiyorum biraz evvel işyerinden bir arkadaşımla karşılaştım yıllardır bebek istiyor en son denemesinde tüp bebeği tutunmuş ama düşük yapmış anlatırken o kadar üzgündü ki bir yandan da işini yapmak zorundaydı onun o yüzündeki hüzün bütün günümü kapladı çok kolay bir süreç değil bu bekleyiş umut dolu olması gerekiyor ama bir o kadar da duygusal geçiyor yeni evimizde bir sürü oda var iki tane çocuk odası var ve bomboşlar silip süpürürken hızlıca kaçıyorum o odalardan...ey insanoğlu bir şey isterken ne kadar masum ve mahsunsun... Rabbim yardımcımız olsun.
cnmm en kısa zamanda bebeğini kucağına al inşallah nasıl çıktı testlerinSelam güzel anneler bende 1.5 yıl dır bebek Hasretiyle bekliyorum 1 ekimde kapsamlı doktora gittim pco varmış hormon , şeker bir sürü testler yaptırdım hatta adetimin 19.günğ bugün yeni geldim hastaneden progesteron içinmiş bütün testler yapılıyor süt hormonum 35 çıkmış doktor toplu görcekmiş sonuçları bakalım sağlıklı bir gebelik geçirmek çok istiyorum hele o hamilelik takviminize o kadar özeniyorum ki ama diğer yandan hayırlısını sağlıklısını ver Rabbim diyorum
Salam mende doktora getdim polikistoz soyledi sogan suyu haqqinda 1 bilgin varmi ne zaman icmek lazim adet sonrasi ya nasil yapmaq istiyorum(Merhaba arkadaşlar forumlarda eski cevapları okumaktan sıkıldım. Hamile kalmak istediğim bugünlerde dost arıyorum.
O internette yazıyo kadıni temizledigine dair bir sürü örnek var dene bence ben denemedim. Internette yaziyo tarifi ve kullanım zaman şekli . Kullanan tanidigimin kistini bile geçirdi. Allah gönlüne göre versin sevgiler..Salam mende doktora getdim polikistoz soyledi sogan suyu haqqinda 1 bilgin varmi ne zaman icmek lazim adet sonrasi ya nasil yapmaq istiyorum(
Ne kadar sonra cikti 10 dakikadan sonraysa dikkate alma derim.Arkadaslar bu çizgi sonradan çıktı sizce dikkate almalı miyimEki Görüntüle 1666087
ben çok araştırdım bu çizgi silik de olsa dikkate alınması gereken bir çizgi deniliyor bir kan testi yaptır derim.Arkadaslar bu çizgi sonradan çıktı sizce dikkate almalı miyimEki Görüntüle 1666087
Az evvel yine yaptım yine bir şey çıkmadı sonradan çıkar mı bilemiyorum. bir de sabah yapıcam bu aksam regl olmazsam. ona göre gelmezse pazartesi test yaptırırım artık tabi inşallah gelmezben çok araştırdım bu çizgi silik de olsa dikkate alınması gereken bir çizgi deniliyor bir kan testi yaptır derim.
İnşallah gebelik çizgisidir olabiliyormuş bazen sonradan çıkıp hamile olduğunu öğrenen, bende de olmuştu çok umutlanmıştım ama değilmiş. Doktora bile göstermiştim kanda çıkmayınca o da sonradan çıkan bu çizgi idrardan kaynaklı yoğunluktan falan dedi. Artık bende test yapmıyorum :)Az evvel yine yaptım yine bir şey çıkmadı sonradan çıkar mı bilemiyorum. bir de sabah yapıcam bu aksam regl olmazsam. ona göre gelmezse pazartesi test yaptırırım artık tabi inşallah gelmez
Allah aşükürler olsun ki güzel haberi aldım şı an çok yeni devamı gelir inşallah çok çok teşekkür ederim..Hepimize sağlıklı gebelik diliyorumCanim dualarımız kabul oldu sanırım hamilelik günlüğün oluşmus nasılsın . Çok sevindim allah saglikla hayirlisiyla tamamina erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?