- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.415
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
Bende 10 aydir hamile kalmak istiyorum 1 doktora gittim
yarin gene gitcem bakalim benim adet tarihimde 10yada12
falan bende bekliyorum
Bizde deniyoruz 1 aydır oncesinde korunmam gerekiyordu Haziran aynda kurtaj oldum zorunludur çünkü bebeğimin kalp atışları durdu. Şimdi yeniden başladık denemelere ama korkar oldum çünkü ilk gebeliğimde de cok çalıştık şimdi de cok yoğunlaşmak istemiyoruz ikimizde cok üzüldük umarım bir daha yasamam sizlerde yasamayın sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
Bizde deniyoruz 1 aydır oncesinde korunmam gerekiyordu Haziran aynda kurtaj oldum zorunludur çünkü bebeğimin kalp atışları durdu. Şimdi yeniden başladık denemelere ama korkar oldum çünkü ilk gebeliğimde de cok çalıştık şimdi de cok yoğunlaşmak istemiyoruz ikimizde cok üzüldük umarım bir daha yasamam sizlerde yasamayın sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi
Canım bende Haziran'da evlendim Ağustos'ta bebek için çalıştık 6 Ağustos ve 10 Ağustos şüphelendiğim tarihler yarın kan tahlili yaptırıcam inş hayırlısıyla hamileyimdir dua edin hayal kırıklığına uğramayım belirtilerim şöyle 2 haftadır göğüslerim feci şişti uçları ağrıyo ve uçlarının rengi koyulaştı başım çok ağrıyo kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo (biliyorum mide bulantısı. İçin erken olduğunu) idrar testi yaptım negatif çıkan çizginin yanında pozitif olması gereken yer pembe oluyo yani öbür çizginin renginde ama çizgi şeklinde değil inş hayal kırıklığına uğramam
inşallahh canım bende ilk gebeliğimde seninki gibi belirtiler yaşamıştım aynı ve hamile olduğumu öğrendim. farklı bi test kullan büyük ihtimalle o test bozuktur. yada en iyisi kan testi ama önerim adetin geçtikten sonra yap. inşallah bebiş geliyodur. bizide haberdar et :)
Doktorun korunmana gerek yok mu dedi ben kurtajdan sonra 2 operasyon daha geçirdim kanal tıkandı onu actılar kan birikmiş hep içeriye diye. Âmin inşallah hepimiz alırız bebisleri kucağımıza :) benim bitmek tükenmek bilmeyen bir umudum var. Ve kasıklarım ağrıyor su an bile ama lekelerine falan yok hayırlısı bakalim
Canım biliyorum adet geçince yaptırmak en iyisi ama sabredemiyorum o yüzden yarın yaptırıcam inş günüm geçmeye devam ederse 5 gün sonra falan tekrar yaptırırım îlk hamileliğinde ne zaman öğrenmiştim günün çok geçmişmîydi
Arkadaslar merhaba..bende ayni durumdayim, ama adetimi ne zamana bekleyim sasirdim, bana yardimci olurmusunuz, son 4 ayda 29-27-24-25 ci gunlerde adet oldum. bu ay sizce hangi gunde adet olmam lazim, belirteyim ki bugun adetimin 25ci gunu..
Arkadaslar merhaba..bende ayni durumdayim, ama adetimi ne zamana bekleyim sasirdim, bana yardimci olurmusunuz, son 4 ayda 29-27-24-25 ci gunlerde adet oldum. bu ay sizce hangi gunde adet olmam lazim, belirteyim ki bugun adetimin 25ci gunu..
inş. hepimiz en kısa zamanda sağlıklı ve sevimli bebişlerimize kavusuruz. bende eylülde bekliorumm ilk denememiz etrafımda çocugu olmayan okadr kişi varki korkuyorummm
çok aralıklı değilki canım çok normal bence kafanı hiç takma oluruna bırak düzelir benimde kaydığı oluyodu bi kaç gün. olur inşallah günlerine göre hesapla. gerçi ben hiç hesap felanda yapmamıştım hamile kaldım öyle
hiç korkma sinir stres yapma olur Allahın izniyle ki inşallah olur dua et bol bol hayırlı haberler ver bize :)
canımmm mrb benmde aynı her ay 1 yada 2 gün öne geliyo ama ortalaması genelde 27 gün oluyo tabi sen en son adet oldugun tarihi göz önüne al zaten gebelik varsa bazılarında bugünlerde bile belli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?