hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

kızlar ben de yenmeye çalışan bir vajinismusum çok az kaldı doktorun dediğine göre. hemen bebek denemesi yapıcaz. benim hamilelikte en büyük çekincem mide bulantıları. annemde falan hiç olmamış ama aylarca bulanıp yatan gördüm tabi bebek her şeye değer ama yine de düşündürüyo.

Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah canim. O tarif ettiğiniz kişi tamda benim 2 hamileligimde öyle geçti ikiside 8 aylıkken doğdu ve 8 ay boyunca serum.almak zorunda kaldım. Inşallah Senin öyle olmaz olsada dediğin gibi bebeğini kucağına alınca hepsi geçiyor

Hamile olduğunu gördüğüme çok sevindim korktugun gibi oldumu bulantilar vs

Bende istiyorum hatta bu ay 10 gün adetim gecikti hamileyim sandım ama kist çıktı 5 cm doktor adet olunca gel bakalım kendiliğinden geçmezse doğum kontorl hapı başlarız dedi. Bebek beklerken kist ile çıktım doktordan. Birde üzerine doğum kontrol ilacı ile iyice ertelenecek malesef bebiş. İnşallah hayırlısı ile bende hamile kalırım. Burdan paylaşmak nasip olur.

Bndede aynısı oldu ekimde ilacı yarım bırakıp soğan kürü yaptım parca parca söktü iyi mi ettim bilmiyorum bu adette doktora gidince anlayacam artık soğan kürü yaptığında 5 gün adet gibi oldu ama adetim yeni bitmişti soğan kürü söktürmüş oldu pcosum adet ne zaman gelck bilmiyor um

Bende bugün soğan kürüne başladım. Kimyasal hormon ilaçlarındansa doğal yoldan gider kistlerimiz inş.

bugün kan testi yaptirdim
insallah sonuc pozitif cikar cok dua edin
Benim testime bakarmısınız yarın regl günüm

Eklentiler

• 7063663D-8A34-4769-8D6D-54CA5AE49279.webp
    103,4 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…