- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.415
- 133
- Konu Sahibi lion mother
sen beni güldürdün Allahımda seni güldürsün emisağol canımmm..herkesi sevdiğine bağışlasın işaallah..ayy heyecanlandım sanki sağ yumurtalığım seğerdi oğlişmi ne![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen beni güldürdün Allahımda seni güldürsün emisağol canımmm..herkesi sevdiğine bağışlasın işaallah..ayy heyecanlandım sanki sağ yumurtalığım seğerdi oğlişmi ne![]()
inşallah hepimiz o pozitifi alırız da surada bi kapak yaparız :))belirtilerin artınca tekrar git test yaptır canım inşallah belli olur ve kocaman pozitif sonucunu görürsün![]()
ayy inşallahhhhhinşallah hepimiz o pozitifi alırız da surada bi kapak yaparız :))
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
valla ben ilk defa yaptırdım o da acilde işte 0,68 cıktı. idrar zaten yapmıorum ordaki cıkan tek cizgi cok sinirimi bozuyor umudumuzu yitirmeyelim kontrol sonrası durumu paylaşırım he ama şunu da ekliyim hamile olduğumu hiç sanmıyorum ...![]()
ya şu geç döllenmenin bi süresi varmı acaba geç döllenme sonrasında hamile oldugunu kacıncı günde anlıosun acabaayy inşallahhhhh![]()
inşallah canım Allah o güzel anı sanada tüm isteyenlerede nasip etsin hayırlı bi şekildeBenimde 28i ya hayirlisiyla bir gorebilsek cift cizgyi![]()
dedim ya canım belirtilerin artınca tekrar git test yaptır . varmı sende belirti tatlım ?ya şu geç döllenmenin bi süresi varmı acaba geç döllenme sonrasında hamile oldugunu kacıncı günde anlıosun acaba
Allahım sizide bi ömür mutlu etsin ellerinizi birbirinden ayırmasın ve küçük bebişlerle mutluluğunuza mutluluk katsınöyle bi durum olsaydı doktorun uyarırdı canım inşallah etkilemez.. eşin içinde keçiboynuzu pekmezini ve hakiki tereyağını öneriyorum çok kişiden duydum çok faydası varmış hatta sende ye oda yesin. Allahın izniyle olur inşallah
![]()
nasıl hissediosun peki neye dayanarak mesela.. bi ben mi hssetmiorum anlamadm gittiAynen ya ınssn heyecanla ıkıncı cızgıyı beklıyor cıkmayınca uzuluyor ben kırdım içine baktım nerde bu ıkıncı cızgı dıye :) ama nedense bende hamıle oldugumu hıssedıyorum cok yogun bır sekılde anlamadım gıttı ne kadarlık evlisin peki canım
oyy oyy allah razı olsun canım inşallahhh Allah ne verirse ikiz üçüz sanada banada herkesede versinAllah razi olsun canim , seni allah hic ayirmasin ..sana da ikiz ikiz bebisler versin allah insallah
canim burda keciboynuzu bulamiyorum . o yuzden insallah 10 cayda tr gidecem 1 AYligina o zaman alacam insallah .![]()
oyy oyy allah razı olsun canım inşallahhh Allah ne verirse ikiz üçüz sanada banada herkesede versin. kesin bul al onu inşallah faydası olur
![]()
nasıl hissediosun peki neye dayanarak mesela.. bi ben mi hssetmiorum anlamadm gittibu arada şu test çubugunu kırma olayına da oturdugum yerde cok güldüm bilgine
ben 10 aylık evliyim canım
bende belirti falan yok :) sadece sık sık kendmi regl olcakmsm gbi hissediyorum okadardedim ya canım belirtilerin artınca tekrar git test yaptır . varmı sende belirti tatlım ?
her sabah ve akşam 2 yemek kaşığı en iyi miktar oluyo canım eşim banada zorla veriyo bazen yarım çay bardağıamin canim insallah .. o keciboynuzunu nasil yenir o biliyormsun sen ?
o zamn yarın hemen gidip test yaptr canım durumuda doktoruna anlat hayırlı haberlerle gel inşallahhhbende belirti falan yok :) sadece sık sık kendmi regl olcakmsm gbi hissediyorum okadar
walla ben sürekli adet olcakmsm gbi hssediyorm hani adet olcagn günün bi gün öncesi karında kasıkta değişik bi değişimler olur ya hep öyle oluyor aniden benm de mide bulantm geliyor gidiyor ama ben hc hamileliğe yormuyorum ama sen inşallah hamillesindr tabi ben de :) testi kırarak eylem mi yapıosunEsımde cok güldü bu kadar stres yapmama kızıyor canını sıkma dıyor ama hıssettıgımı onada soyluyorum kasıgımda bır gergınlık hıssedıyorum ve ani mıde bulantısı oluyor ve bır anda gecıyor ayrıca ruyada gordum ama psıkolojık olabbılır bılemıyorum bırde adetım gecıkmez öne gelırdı bakalım beklıyorum evde ıkı tane test var yedek yarın aabah yapayım bır dıyorum belkı iki cızgı gorurumde bu sefer kırmam cubugu :)
her sabah ve akşam 2 yemek kaşığı en iyi miktar oluyo canım eşim banada zorla veriyo bazen yarım çay bardağı![]()
walla ben sürekli adet olcakmsm gbi hssediyorm hani adet olcagn günün bi gün öncesi karında kasıkta değişik bi değişimler olur ya hep öyle oluyor aniden benm de mide bulantm geliyor gidiyor ama ben hc hamileliğe yormuyorum ama sen inşallah hamillesindr tabi ben de :) testi kırarak eylem mi yapıosun![]()
ben her ay 5 gün ileri atıyorum canm yani örnekliyim, gecen ay 11inde oldum bu ayda 16sında olucam dye beklıyordum 25i oldu hala olamadım.. dediğim gibi kan testi yaptrdm 5.gün cıkmadı. nette arastrdm da ben bu duruma göre 35 günde bir adet oluyorum. adeti bu sekilde olanlar ya da düzensz olanlar geç döllenme yaşıyabiliyorms. cok yakın bi örnek yasadım. Eşimin kuzeni de benm gbi oldu gecikti 5.gün dr. gitti test yaptrdı negatif cıktı sonra yne adet görmedi 10.günmüydü 15 miydi cok hatrlamıorm adet olamaynca yne gitti test yaptrdı pozitif cıktı. yani bu iş acabalarla ya da burda tartsmayla olmuyorAynı belırtıler o zaman olumsuz dusunmeyelım olurmu kac gun gectı adetın pekı benım 4 gun gectı test cubugunu kırmamı. Sebebı kuzenım adetı bır gun gectı hemen cıft cızgı cıktı benım 4 gun gectı cıkmıyor ona kızıyorum ama son snda tutunma dıye bırsey varmıs belkıde oyle olmustur bızımde