hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

bakalim tr den aliyim olmazsa burada ac getiriyim . ne kadar sure yemesi gerekiyor ki .. :34::34:

Canım benım ablam 5 yıllık evlıydı bebegı olmadı ıkı yumurtalıgındada kıst vardı ve o yuzden duzenlı adet okamıyordu tedrvı gormesı gerekıyordu ama allah nasıp ettı uc ay adet gormdmesıne ragmen kendılıgınden tedavı gormeden hamıle kaldı hemde ikizdi ama malesef bı tanesı gelişemedı ıkı aylıkken anne karnında kayboldu cok sukur bırtanesı dogdu ve su an bır yasında rabbım herkese nasıp etsın

ben her ay 5 gün ileri atıyorum canm yani örnekliyim, gecen ay 11inde oldum bu ayda 16sında olucam dye beklıyordum 25i oldu hala olamadım.. dediğim gibi kan testi yaptrdm 5.gün cıkmadı. nette arastrdm da ben bu duruma göre 35 günde bir adet oluyorum. adeti bu sekilde olanlar ya da düzensz olanlar geç döllenme yaşıyabiliyorms. cok yakın bi örnek yasadım. Eşimin kuzeni de benm gbi oldu gecikti 5.gün dr. gitti test yaptrdı negatif cıktı sonra yne adet görmedi 10.günmüydü 15 miydi cok hatrlamıorm adet olamaynca yne gitti test yaptrdı pozitif cıktı. yani bu iş acabalarla ya da burda tartsmayla olmuyor :( adam akllı gidicez bi doktora gerekrse doktor kontrolünde olucaz.. He bzim burada yapablceğimz en güzel sey birrbrmze güzel temennilerde bulunup motive etmek rabbim herşeyin hayrlısını nasip etsin. İnsallah en yakın zmanda da hayrlı bir evlat nasip etsin.

Ay canım valla cok guzel özetledın hakkımızda hayırlısı ama arastırman dogru ve senın adet gormemen sankı gebelıgıne işaret inş oyledır dedımya yumurta rahımde son anda tutunuyormus bu da gec dollenme oluyor hayırlı haberlerını beklıyorum

hamile kalana kadar yesin zararı yok :)

tamam canim zaten kendisine de sordum severmisin diye, oda yerim olursa:16::16:

Canım benım ablam 5 yıllık evlıydı bebegı olmadı ıkı yumurtalıgındada kıst vardı ve o yuzden duzenlı adet okamıyordu tedrvı gormesı gerekıyordu ama allah nasıp ettı uc ay adet gormdmesıne ragmen kendılıgınden tedavı gormeden hamıle kaldı hemde ikizdi ama malesef bı tanesı gelişemedı ıkı aylıkken anne karnında kayboldu cok sukur bırtanesı dogdu ve su an bır yasında rabbım herkese nasıp etsın

Canim ne guzel bak hamile kaliniyor bu yuzden bende hic umudumu kaybetmedim .allahima sukur adetlerim duzenli ve gunude geliyor . :34::34:

Ay canım valla cok guzel özetledın hakkımızda hayırlısı ama arastırman dogru ve senın adet gormemen sankı gebelıgıne işaret inş oyledır dedımya yumurta rahımde son anda tutunuyormus bu da gec dollenme oluyor hayırlı haberlerını beklıyorum
:) valla kötü bsey cıkmasın da insallah öyledir ptesi vercem haber olumlu ya da olumsuz.

Kızlar 3 gün önce kan testi yaptrdm negatif çıktı. Dün adt olmm gerekiyodu daha bişi yok. Adet belirtiside yok. Sabh idrarda da negatif çıktı . Acaba daha snra knda poztf çıkabilir mi

sen beni güldürdün Allahımda seni güldürsün emi:1::1::16::16: evet sağsa erkek:21: geliyor bebişlerrrr benimde sağ kasığımdaa ağrı var :21::8::55::64::64::64::64::49:

Amin canım çokk aminnn...ya ben düşünüyorumda bazen benim bebişkolara da yazık böyle delü anneyle napcaklar bilmem:27: oyuncak gibi kurcalar dururum ben onları ..:39::39::emir_bebek::emir_bebek:

Ayy hayırdır işaallah rüyamda hamilelik testi yapmışım hemde çift çizgiydiii böyle belirgin net çizgiler insanın gözüne sokar gibi :37: ilinç altımda az değil hee elime hamilelik testi almış değilim hikaye kurgu bi harika:52:amaninnnnnnnnnnnnnn ,ilişkinin üzerinden daha 4 gün geçtii ben hülyalardayım :1: hey bebecik yoksa ordamısın :46::23::23:

Ayy hayırdır işaallah rüyamda hamilelik testi yapmışım hemde çift çizgiydiii böyle belirgin net çizgiler insanın gözüne sokar gibi :37: ilinç altımda az değil hee elime hamilelik testi almış değilim hikaye kurgu bi harika:52:amaninnnnnnnnnnnnnn ,ilişkinin üzerinden daha 4 gün geçtii ben hülyalardayım :1: hey bebecik yoksa ordamısın :46::23::23:
hayırdır inşallahhh yaakındır gelir o bebiş:49::49::49::49::16:

Kızlar 3 gün önce kan testi yaptrdm negatif çıktı. Dün adt olmm gerekiyodu daha bişi yok. Adet belirtiside yok. Sabh idrarda da negatif çıktı . Acaba daha snra knda poztf çıkabilir mi
olabilir canım geç döllenme olduysa. inşallah olur :16:

Back
X