hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Amin canım inş hersey yoluna gırer ne yapalım nasipten oteye gıdılmıyor ama cok acı bırseymıs ben hiç boyle olacagını tahmin etmezdım ama hersey bız ınsanlar için dun öğrendıkten bu yana kendımde degılım tek tesellim su an hala daha içimde olması ama durum aynıysa alacaklar bebegımı bu aklıma grldıkce bıtırıyorum kendımı

Canım herkezin bir sınanma şekli var verende Allah alanda Rabbim herzaman hayırlısını nasip etsin ben 1 sene önce 7.5 aylıkken erken doğum yaptım ve bebeğim 4 gün yaşadı kaybettik çok zor bir durum ama hiç sitem etmedim farklı bir doktorada git mutlaka kendini bırakma inş biran önce bu zor günleri atlatırsın

Canım herkezin bir sınanma şekli var verende Allah alanda Rabbim herzaman hayırlısını nasip etsin ben 1 sene önce 7.5 aylıkken erken doğum yaptım ve bebeğim 4 gün yaşadı kaybettik çok zor bir durum ama hiç sitem etmedim farklı bir doktorada git mutlaka kendini bırakma inş biran önce bu zor günleri atlatırsın

Canım cok gecmiş olsun senınkıde cok zor bır durum bende asla sitem etmiyorum allahım neyi nasip ettıyse onu yasarız hakkımızda hayırlı olanı yazsın sadece cok uzgunum o yuzden boyleyım ama bu da normal degılmi elimde degıl uzuntumun önüne gecemiyorum allahım inş bırdaha nasip eder saglıcakla alırım kucagıma tabıkı tum isteyenlerde

Sağol canım darısı başına en kısa zamanda inşallah..Eşimin çift taraflıydı sayı da azdı dokuz milyon flndı..Ameliyatının tam 6.ayında hamile kaldım.İnşallah o kadar beklemezsin sen :)[/QUOT

cok tesekkur ederim canim peki esin 6 ay oldu ameliyyat olali hic test yapmadinizmi degerler kac diye

Rica ederim canım..Eşimin dr' u.6.ayda test yaparsınız demişti..Genelde ameliyattan sonra çocuk için 1 seneye kadar bekleyebilirsiniz bile demişti..Bu ay dedim eşime adetim bitsin önce ben muayene olayım bir sorun varsa veya yoksa ona göre sen test olursun diye anlaşmıştık..Hatta aşılama yaptıralım beklemeyelim daha fazla dedi eşim..Gerek kalmadı ..Sürpriz oldu :)

hanımlar adetime 7-8 gün var bugün kan tahlili yaptırıdım ama negatif çıktı sizce ümidimi bu ay için kesmelimiyim yoksa tahlil için erkenmi dersiniz moralim oldukça bozulduu:(((((((( Rabbimden hayırlısını istiyorum tabikide ama ister istemez insan üzülüyor...

1 yıldır bekliyorm hala bebişm gelmedi :( 2 kez kimyasal gebelik yaşadım çevremden sürekli hamile haberleri alıyorum inşallah rabbim bizlerede nasip eder...

hanımlar adetime 7-8 gün var bugün kan tahlili yaptırıdım ama negatif çıktı sizce ümidimi bu ay için kesmelimiyim yoksa tahlil için erkenmi dersiniz moralim oldukça bozulduu:(((((((( Rabbimden hayırlısını istiyorum tabikide ama ister istemez insan üzülüyor...

bozma moralini canım daha adetine çok varmış belki geç döllenme olabilir biraz daha sabret adetin bi 5 gün geçsin sonra bi idrar testi yaparsın evde rabbimden ümit kesilmez... benimde bugün 2 gün oldu adetim geçeli ama beklicem yapmıcam test bi 10 güne kadar :17:

selam kızlar nsılsınız bakayım!!!
bu gece gebeli testi yapacağım lütfen bana dua edin 6 gün gecikti !!inşallah bebişim benledir çok korkuyorum yapmaya gene negatif çıkacak diyeee

selam kızlar nsılsınız bakayım!!!
bu gece gebeli testi yapacağım lütfen bana dua edin 6 gün gecikti !!inşallah bebişim benledir çok korkuyorum yapmaya gene negatif çıkacak diyeee

ya canım günlerdir seni arıyorum burda !!!! nerelerdesin çok merak ettim wallahi ben yeni üye oldugun için özel msjda atamadım sana :1: hadi inşallahhhhhhhhhh çift çizgiyi görürsün bu mübarek gecede duaların kabul olur canım benim mutlaka haberdar ettttt

bozma moralini canım daha adetine çok varmış belki geç döllenme olabilir biraz daha sabret adetin bi 5 gün geçsin sonra bi idrar testi yaparsın evde rabbimden ümit kesilmez... benimde bugün 2 gün oldu adetim geçeli ama beklicem yapmıcam test bi 10 güne kadar :17:

doğru söylüyorsun canım beklmekten başka çare yok bekleyip görcez ama nedense adet olacakmışım gibi geliyor bu ay,önümüzde ki ay eşim şehir dışına çıkacak tamda yumurtlam dönemine denk geliyor dua ediyorum inşlhh dualarımız kabul olur..

Back
X