hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Evet ilk defa ama dun kontrolum vardı doktor sorun gordu bebeği gormemiştı salıya kadar beklicektı ozamanda aynı olursa kurtaj yapcaktı ama kanaman olabılır demişti leke leke olursa korkma dedi ama ven cok korkuyorum şimdi

Cnm bnim 2 ay önce kaybettigim bebeğimde öyle oldu dr görmedi 1 hfta snra görecekti 3 gün kanamam başladı ve kaybettim bebeğimi eger imkanın varsa git hmn dr a ama en kanamam oldugu dkka gittîm ve baan düşme ihtimali var dedi keseyi kanama olunca gördü seni üzmek istemem cnm ama bence dr git yada dr ara:((

Cnm bnim 2 ay önce kaybettigim bebeğimde öyle oldu dr görmedi 1 hfta snra görecekti 3 gün kanamam başladı ve kaybettim bebeğimi eger imkanın varsa git hmn dr a ama en kanamam oldugu dkka gittîm ve baan düşme ihtimali var dedi keseyi kanama olunca gördü seni üzmek istemem cnm ama bence dr git yada dr ara:((

Suan leke leke ama kırmızı seklinde biz keseyı gormustuk 1hafta once ama haftam ilerlemedi doktor sorun var dedi kürtajdan korkuyorum

Suan leke leke ama kırmızı seklinde biz keseyı gormustuk 1hafta once ama haftam ilerlemedi doktor sorun var dedi kürtajdan korkuyorum

Cnm benimde 5 5 di kesem küçüktü öyle demişti dr sağlıksız bebek düşer demişti bazı geneliklerde kronozomlar olması gibi yerleşmediğinde düşük oluyormus ama beni kürtaj yapmadı kendi temizlendi rahimim

Kızlarr günaydınn bu sabahta mide bulantısı ile kalkıncaaa dün aldıgım testi yaptım vee sonuççç Hamileyimm kızlarr allahıma binlerce kez şükürler olsun allah herkese nasip etsin inş sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum allahın izniyle :emir_bebek:

hayırlı olsun canım gözün aydın.belki daha önce yazmışsındr ama tekrar payklaşırsan sevinirim hamile kalmak için nelere dikkat ettin ne gibi belirtiler yaşadın yazarsan sevinirim

:8:
hayırlı olsun canım gözün aydın.belki daha önce yazmışsındr ama tekrar payklaşırsan sevinirim hamile kalmak için nelere dikkat ettin ne gibi belirtiler yaşadın yazarsan sevinirim

Cnm bnm aslında 2 ay önce daha çk belirtim olmustu ama bu hamileliğimde sadece midem bulandı ve başım agrı ilkkinde gögüslerim fln çk agrımıstı ama bunda çk az bir agrı oldu göğüslerimde öyle yani dikkat konusundada duyduklarıma göre yemek içmeninde çk etkisi varmış bu aada bende siğara kullanıyorum yarın bırakacagım inş

Arkadaslar bi sorum olacak dogru konuda miyim bilmiyorum ama bilgisi olan vardir umarim cok hasta oldum grip vucudum kirgin basim agriyor doktor gittim igne vuracakti bebek istiyoruz ve hesaplamam dogruysa bu gunlerde yumurtlama gunum olmasi lazim ne olur olmaz diye igne istemedim sakincali sonucta kan tahlili yapti sonuc 2saat sonra belli olcak ama 1gunluk olsa belli olmaz dimi ve bu durumda ignede vurdurmam yine sakincali ilac da almiyorum sonuca guvenmemeliyim degil mi cok hasta olmasam gitmeyecektim zaten doktora

Back
X