selamlar arkadaslar uzun zamandir aslinda formu takip ediyorum ama mesaj yazmiyordum..
bende kisaca size anlatmak istedim .. Ben 38 yasimi yeni bitirdim. Gecen sene Eylul ayina kadar da hep dogum kontrol
hapi kullandim.Ama aradan 4-5 ay gecmisti hamile kalamadim.. hapin etkisinden diye dusunurken doktora da gitmeyi
ihmal etmedim.. Esimle yasimizdan dolayi kontrol ettirelim dedik.. Cok sukur onda da bende de hersey normal cikti.
Doktorum son bir ihtimal olarak da hem de tedavi amacli HSGS rontgeni cekelim .. Kanallarda rahatlikta olur hamile
kalmayi kolaylastirir dedi.. Haziran ayinda bu rontgen cekildi sonuclar orada da temiz cikti. Doktorum dediki o donem
temmuz ayindan umutluyum .. Agustos 08 e bir dahaki randevusunu verdi..
Temmuzun sonunda regl olmam gerekmesine ragmen olmadim ama hic ihtimalde vermedim .. agustosun ilk haftasi
3 u gibi test aldim bir baktim ki hamileyim .. tam 4 haftalik .. ama ne yazikki 9 haftalikken bebegimizin kalbi durdu ve
fitille dusuk yaptim.. hersey normale donmesini beklerken bir turlu regli olmayinca tekrar baska bir doktora gittim bir baktilar
ki icimde anneye bagli olan kordon baginin ucu kalmis ve ne sanstir ki beni zehirlememis.. Allahima sukurler olsun..
Bunu alabilmek icin ve baska bir kac tane daha kan pihtisindan dolayi 08 kasimda kurtaj oldum .. tedavi ve korunma amacli dogum
kontrol hapi verdiler.. aslinda hic kullanmak istemedim ama saglikli bir Rahimmin olmasi icin bu ay kullandim..3 ay hamile kalamazsin dedi doktorum ama ben cok heyecanliyim biran once olsun istiyorum.. Ilk defa bu duyguyu yasadim agustos ayinda
inanilmaz guzelmis hamile olmak
Simdi heyecanla bekliyorum.. pazartesi sabahtan kontrolum var dr da bakalim ne dicek .. hem sizlerle paylasmak istedim hemde kolay hamile kalabilmek icin ilaclar ve kurler duydum.. sizlerin tavsiyeleri var mi ? Formda bir iki yerde incir kuru okumustum onceden gerci simdi bulamiyorum nerede okudugumu... ne yapmaliyim ne tavsiye edersiniz ? Paylasirsaniz sevinirimmm