• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

bende 1bucuk yıllık evlıyım bebek istiyoruz artıık hiç korunmadım olmadı doktora gıttık yumurtalıklarımda tembellik varmış hap kullandım inşallah artık bende anne olabılırım dua edın allah hiç kımseyı aratmasın

bendekı durumda aynı senın gıbı bnde bır bucuk yıllık evlıyım korunmadım hıc gecen ay artık tedavıye basladım sıkıntımı var acaba dıye doktor banada yumurtalıkların bıraz tembel dedi klomen kullandım bende 5 gun. sımdı beklıorum bakalım olacakmı dıe 21. gunumdede poregesteron testı yaptırdım oda 6,7 cktı. sen yaptırdınmı bu testı pekı.

benimde 4 gunum gecti ama sonuc negatif.. hala olma olasiligi varmidir..:20:

Var canım...! 10 gün geçerse kan testi yaptır..idrar testleri genelde pek tutmuyo,ki döllenme geç olursa,gebelik kanıtında geç çıkma ihtimali yüksek..burada çok kişi yazmış,2.adet dönemine geldiği halde testde negatif çıkmış kan da negatif..ultrasonda kese görülmüş..Biraz sıkıcı ama pozitifi beklemeye değer :34:

Merhaba arkadaşlar.Bende 1 yıllık evliyim.Bir düşük yaşadım düşükten sonra 3 ay korunduk şimdi korunmayı bırakalı 3. ayımız bu ay yumurtlama testi kullandım.Pozitifi 2 gün yakaladım.Baklım şimdi kasık ve belimde sızlama var sol gögsümdede ağrı var.Bu ay inşllah umutluyum sanırım.bu sorunu yaşayıp hamiş olan varmı İlk belirtiniz neydi:44: =))

mrb canım.bnde 1 bucuk yıllık ewliyim bundan 6 ay önce kürtajoldum bebegim karnımda öldügü için.RABBİMM bidaha yasatmasınnn...2 aydır deniyorz olmadı bu 3. olucak bekliyorum bakalım. bnde sadece 10 gündür gögüste dolgunluk var ve asırı sivilcelenme.önceki gebeliğimde hiç bi belirtim yoktu..bilemiyorum bakalım hhakkımızda hayırlısı olsun inş..

bn kasim 20de adet oldum adet dngum 28 gunde bir.. cocuk istiyorum hangi gunler iliskiye girmeliyim ltfen yardim edin.. we gun asiri birlikte olun dyorsa yumurtlama gunumde birlikte olursak ertesi gun dinlenmelimiyim nolur azcik bilgi.. :/

bn kasim 20de adet oldum adet dngum 28 gunde bir.. cocuk istiyorum hangi gunler iliskiye girmeliyim ltfen yardim edin.. we gun asiri birlikte olun dyorsa yumurtlama gunumde birlikte olursak ertesi gun dinlenmelimiyim nolur azcik bilgi.. :/

selamlar canim once sana yardimci olmak yazmak istedim.. her zaman adetinin 1. gununden itibaren sayarak 15. gunu yumurtlama
gunun oluyor yaklasik 1 hafta kadar da bu yumurtlama donemi devam ediyor.. Senin yazdigin gibi bir gun beraber olmalisin diger gun dinleme .. cunku hergun beraber olunca da hamile kalmaniz zorlasiyor. Unutmayin ki spermlerin yasama suresi 48 saat.. her bir yeni uzerine gelen sperm digerlerini olduruyor bu seferde dollenmeye engel oluyor.. Umarim hesaplama sana yardimci olmustur..:3:

selamlar arkadaslar uzun zamandir aslinda formu takip ediyorum ama mesaj yazmiyordum..
bende kisaca size anlatmak istedim .. Ben 38 yasimi yeni bitirdim. Gecen sene Eylul ayina kadar da hep dogum kontrol
hapi kullandim.Ama aradan 4-5 ay gecmisti hamile kalamadim.. hapin etkisinden diye dusunurken doktora da gitmeyi
ihmal etmedim.. Esimle yasimizdan dolayi kontrol ettirelim dedik.. Cok sukur onda da bende de hersey normal cikti.
Doktorum son bir ihtimal olarak da hem de tedavi amacli HSGS rontgeni cekelim .. Kanallarda rahatlikta olur hamile
kalmayi kolaylastirir dedi.. Haziran ayinda bu rontgen cekildi sonuclar orada da temiz cikti. Doktorum dediki o donem
temmuz ayindan umutluyum .. Agustos 08 e bir dahaki randevusunu verdi..

Temmuzun sonunda regl olmam gerekmesine ragmen olmadim ama hic ihtimalde vermedim .. agustosun ilk haftasi
3 u gibi test aldim bir baktim ki hamileyim .. tam 4 haftalik .. ama ne yazikki 9 haftalikken bebegimizin kalbi durdu ve
fitille dusuk yaptim.. hersey normale donmesini beklerken bir turlu regli olmayinca tekrar baska bir doktora gittim bir baktilar
ki icimde anneye bagli olan kordon baginin ucu kalmis ve ne sanstir ki beni zehirlememis.. Allahima sukurler olsun..
Bunu alabilmek icin ve baska bir kac tane daha kan pihtisindan dolayi 08 kasimda kurtaj oldum .. tedavi ve korunma amacli dogum
kontrol hapi verdiler.. aslinda hic kullanmak istemedim ama saglikli bir Rahimmin olmasi icin bu ay kullandim..3 ay hamile kalamazsin dedi doktorum ama ben cok heyecanliyim biran once olsun istiyorum.. Ilk defa bu duyguyu yasadim agustos ayinda
inanilmaz guzelmis hamile olmak :43:

Simdi heyecanla bekliyorum.. pazartesi sabahtan kontrolum var dr da bakalim ne dicek .. hem sizlerle paylasmak istedim hemde kolay hamile kalabilmek icin ilaclar ve kurler duydum.. sizlerin tavsiyeleri var mi ? Formda bir iki yerde incir kuru okumustum onceden gerci simdi bulamiyorum nerede okudugumu... ne yapmaliyim ne tavsiye edersiniz ? Paylasirsaniz sevinirimmm :16:

Merhaba arkadaşlar,benimde adetime 4 gün var ama çatlama ignesi vuruldum şimdi inanılmaz akıntım bel ağrısı var tuvalete sık çıkar oldum koku almam keskinleşti sizce hamilemiyimdir yoksa psikolojik mi kafayı yiyecem

yerleşme kanaması olabilir cnm gebelik belirtilerinde de kahverengi leke olduğunu söylüyorlar

slm kızlarr :) benimde adetime hemen hemen bir hafta var ama iki gündür kahverengi lekelenme oluyor ben regl olucam sandım ama kanamaya dönmedi 2 gündür ve hiç böle olmazdı acaba yerleşme kanamasımıdır ki

selamlar arkadaslar uzun zamandir aslinda formu takip ediyorum ama mesaj yazmiyordum..
bende kisaca size anlatmak istedim .. Ben 38 yasimi yeni bitirdim. Gecen sene Eylul ayina kadar da hep dogum kontrol
hapi kullandim.Ama aradan 4-5 ay gecmisti hamile kalamadim.. hapin etkisinden diye dusunurken doktora da gitmeyi
ihmal etmedim.. Esimle yasimizdan dolayi kontrol ettirelim dedik.. Cok sukur onda da bende de hersey normal cikti.
Doktorum son bir ihtimal olarak da hem de tedavi amacli HSGS rontgeni cekelim .. Kanallarda rahatlikta olur hamile
kalmayi kolaylastirir dedi.. Haziran ayinda bu rontgen cekildi sonuclar orada da temiz cikti. Doktorum dediki o donem
temmuz ayindan umutluyum .. Agustos 08 e bir dahaki randevusunu verdi..

Temmuzun sonunda regl olmam gerekmesine ragmen olmadim ama hic ihtimalde vermedim .. agustosun ilk haftasi
3 u gibi test aldim bir baktim ki hamileyim .. tam 4 haftalik .. ama ne yazikki 9 haftalikken bebegimizin kalbi durdu ve
fitille dusuk yaptim.. hersey normale donmesini beklerken bir turlu regli olmayinca tekrar baska bir doktora gittim bir baktilar
ki icimde anneye bagli olan kordon baginin ucu kalmis ve ne sanstir ki beni zehirlememis.. Allahima sukurler olsun..
Bunu alabilmek icin ve baska bir kac tane daha kan pihtisindan dolayi 08 kasimda kurtaj oldum .. tedavi ve korunma amacli dogum
kontrol hapi verdiler.. aslinda hic kullanmak istemedim ama saglikli bir Rahimmin olmasi icin bu ay kullandim..3 ay hamile kalamazsin dedi doktorum ama ben cok heyecanliyim biran once olsun istiyorum.. Ilk defa bu duyguyu yasadim agustos ayinda
inanilmaz guzelmis hamile olmak :43:

Simdi heyecanla bekliyorum.. pazartesi sabahtan kontrolum var dr da bakalim ne dicek .. hem sizlerle paylasmak istedim hemde kolay hamile kalabilmek icin ilaclar ve kurler duydum.. sizlerin tavsiyeleri var mi ? Formda bir iki yerde incir kuru okumustum onceden gerci simdi bulamiyorum nerede okudugumu... ne yapmaliyim ne tavsiye edersiniz ? Paylasirsaniz sevinirimmm :16:
incir kürü havuçla birlikte oluyor 8-9 tane inciri bi tencerede 15 dak kaynatıyrsn diger tencerede 3 tane havucu 20 dak kaynatıyorsn 1 litre suda ikisinide ılıyınca karıştır iç 2 günde bir aynı kürü yenile 20 gün içeceksin

yanlz bisey soracam ayin kacindan itibaren birlikte olalim.. herkes adetin 11.gunu ile 16. gun arasi dyo bu dgrumu? ve brde 15.gnu yumurtlamam oluyo o gunde brlikte olalim mi esimle.. simdeden tesk bitanm :)

gözün aydın canım senin adına çok sevindim..benim bata 3-4 gün kaldı bakalım zor bekleyiş nasıl sonlanacak çok merak ediyorum zamanda geçmek bilmiyor..canım senin belirtilerin nelerdi yazarsan sevinirim..

Canim benim kesin hamileyim diyeceğim bir belirtim olmadi adet duzensizligm vardi tesaduf test yaptim öğrendim şu an 6 haftalik oldu cok sukur şikayetim de yok sana da Allah kolay dogum versin zaman gecmiyo gercekten simdidem kucagima almak istiyorum:))

bende artık psikolojik olduğunu düşünmeye başladım :( hayırlısı olsun bakalım bekleyip göreceğim artık..

Selam canim bende 2 sene uğraştım esimle aramaz acildi moralim bozuldu olmuyor diye ama kafana takarsan ne kadar çok ugrasirsan ugras olmuyo akisina birak dusunme sakin bu sefer olurmu deme ben rahim filmi cektrdm aci cektim uzn sure ovulasyon ilaclari kullandim kafama taktim niye olmuyo diye .. dr. Stres yapma düşünme dedi simdi cok sukur hamileyim
Seninde olur inşallah

Kizlarr aranizda yeniyim bende 1 buçuk senedir hamiş kalmayi bekliorum ama şimdiye kadar bişey yokkk :( ben 1 hafta oluo rahim flimi çekindim rahim flimi çekindikten sonra hamile kalanlar varmiş aramizdada varmi acabaa

ben üç gündür düşün düşün kafayı yiyeceim :( google da çok araştırdım ama durumuma benzer birşeyle karşılaşmadım sizden böyle bir durum yaşayan varsa benii aydınlatabilir mi?
iki seferdir eşim korunmuyor ilkinde sperm girişinden 2 gün sonra adetime 5 gün kalasıya adet oldum. nnormaldir diye düşündüm .
sonra adetimin 13. günü yine sperm girişi oldu ve 2 gün sonra birinci gün pembemsi sonraki iki gün kahve rengi lekelenme dünden beri de adet kanaması gibi ama daha az yoğunlukta kanamam var.
çok tuhaf bir durum mu bu başına gelen oldu mu hiç her ilişki sonrası bu kanama olursa bne nasıl hamile kalacağım :((

lütfeeeen bilen birisi varsa beni aydınlatsın kızlar

ben üç gündür düşün düşün kafayı yiyeceim :( google da çok araştırdım ama durumuma benzer birşeyle karşılaşmadım sizden böyle bir durum yaşayan varsa benii aydınlatabilir mi?
iki seferdir eşim korunmuyor ilkinde sperm girişinden 2 gün sonra adetime 5 gün kalasıya adet oldum. nnormaldir diye düşündüm .
sonra adetimin 13. günü yine sperm girişi oldu ve 2 gün sonra birinci gün pembemsi sonraki iki gün kahve rengi lekelenme dünden beri de adet kanaması gibi ama daha az yoğunlukta kanamam var.
çok tuhaf bir durum mu bu başına gelen oldu mu hiç her ilişki sonrası bu kanama olursa bne nasıl hamile kalacağım :((

rahimde yara falanmi var aceba bir doktora gorun derim..

merhaba bacılar biz 2 aylık evliyiz. Eşim bebiş istiyor bende istiyorum ama sizcede erken değil mi memur kendisi ayrıyız şuan.tayin olayı var..

yanlz bisey soracam ayin kacindan itibaren birlikte olalim.. herkes adetin 11.gunu ile 16. gun arasi dyo bu dgrumu? ve brde 15.gnu yumurtlamam oluyo o gunde brlikte olalim mi esimle.. simdeden tesk bitanm :)

aslinda tam su sekilde hesaplaniyor ... mesela ben bu arada reglim geldi ;) cok mutluyum ... nihayet agustostan beri duzene girmeyen hersey duzene girmeye basladi .. bugun sabahta kontrolum vardi .. Dr um hersey yolunda onumuzdeki Ocak aydan itibaren hamilelik icin
denemeye baslayabilirsin dedi.. Aralik ayi denemesini de benim kararima birakti.. Cok mutlu oldum..

Gelelim bizim hesaplamaya .. mesela ben 01 aralikta reglim geldi .. buna gore tam yumurtlama gunum ayin 15. i .. + / - 1 veya 2 gun oynayabilir acisindan doktorlar devamli yumurtalama gunun 3 gun once ve sonrasini da ilave ediyorlar ..
Yani biz bu ay esimle 12 sinden 18 ine kadar gun asiri beraber olucaz.. Yildirakcim esas tam 15. gun hangi gune denk geliyorsa o gun mutlaka olun.. :16: Hadi bakalim hayirlisi .. Guzel haberlerini bekliyoruzzz hayatimmm insallah hersey gonlunce olur..

Bende bu ay incir kuru ve folikasit kullanimina basliyim diyorum .. hamile kalmaya cok yardimciymis incir kuru .. folikasit te ayni sekilde hamilelik olursa eger sonrasinda da cok faydaliymis.. bakalim gelismeleri yazarim buradan :16:
sevgiler.. :21:

selamlar canim benim kizkardesimin basina gelmisti boyle bir olay yillar once ... doktora gitti - ki sana da tavsiyem o ..
rahim agzinda silvilce seklinde yaralar tespit edildi .. bir iki ay ilac kullandi gecmedi .. en sonunda doktoru o silviceleri yakti ..
ve hersey normale dondu .. Sende de bu tip bir durum olabilir .. doktora gorunmen de fayda var derim .. daha yolun basindayken
en kisa surede tedavisi baslar en azindan .. :46:

Back
X