• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Merhaba kizlar benim 2 evladim var bebegim14 aylik ama esim hemen bi bebek daha istiyor bu ay calismalari yaptik ve dun adet olmam gerekirken olmadim asiri karin agrim var goguslerimin yanlarinda hafif agrilarim var ve eklem yerlerim cok agriyo bugunde olmazsam test yapicam adetimin cok duzenlidir hic sasmaz sizin fikirleriniz ve desteginize ihtiyac duydum :((

Merhaba kizlar benim 2 evladim var bebegim14 aylik ama esim hemen bi bebek daha istiyor bu ay calismalari yaptik ve dun adet olmam gerekirken olmadim asiri karin agrim var goguslerimin yanlarinda hafif agrilarim var ve eklem yerlerim cok agriyo bugunde olmazsam test yapicam adetimin cok duzenlidir hic sasmaz sizin fikirleriniz ve desteginize ihtiyac duydum :((

Benimde eklem yerlerim ağrıyordu belirti olarak yeterli olabilir belki sağlık durumunu bilemem ama hamile olabilrsin sen dikkat et kendine..genelde eklem ağrısı kalsiyum eksikliğinden bebek senden besleniyor o yüzden eksik bi değer olduğunda bedenin rahatsızlanıyor

merhaba bende 9 kasımda 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim sonrasında bi defa korunmadan ilşki yaşadık bugünde gebelik testi yaptım pozitif çıktı hamile kalmış olabilirmiyim yoksa kan değerlerim mi düşmedi tuaf duygular hissediyorumm kendimi kaptırmk istemiyorum tekrardan..

Benimde eklem yerlerim ağrıyordu belirti olarak yeterli olabilir belki sağlık durumunu bilemem ama hamile olabilrsin sen dikkat et kendine..genelde eklem ağrısı kalsiyum eksikliğinden bebek senden besleniyor o yüzden eksik bi değer olduğunda bedenin rahatsızlanıyor

Tsk ederim cvp icin bu aksam doktora gitmeyi dusunuyorum hayirlisi neyse o olsun

merhaba bende 9 kasımda 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim sonrasında bi defa korunmadan ilşki yaşadık bugünde gebelik testi yaptım pozitif çıktı hamile kalmış olabilirmiyim yoksa kan değerlerim mi düşmedi tuaf duygular hissediyorumm kendimi kaptırmk istemiyorum tekrardan..

Oncelikle basiniz saolsun ama keske bir kac ay bekleseydiniz rahimin toparlanmaasi icin bence bu kadar kisa zamanda hamilelik olmaz diye tahmin ediyorum rabbim gonlune gore versin ...

Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
MRB bende aranıza yeni katıldım adet günüm yarın çok heycnlıyıım ;)

selam cnm..sana bişey sormak istiyorum bugun kan testi yaptırdım sonuç 4,41 çıktı dr aynı şeyi banada söyle muallaktasın dedi seninde aynı çıkmış sonuç ne oldu _?

Canım biraz geç cvp oldu ama kusura bakma benim o ilk hamileliğimde oldu güzel yükselmişti geç döllenmeydi fakat bebeği besleyen damarlar tıkalı olduğu için 6.5 aylıkken erken doğum yaptım bebeğim sadece 4 gün dayanabildi kaybettik geçen ay yine hamile kaldm yine geç döllenmeydi değerler çok az yükseldi ve adet kanamasıyla düştü Allah'm inş en kısa zamanda bizlerede nasip eder sende varmı bir gelişme tekrar yaptırdınmı kan tahlili

Arkadaşlar bende supheleniyorum biseylerden kahverengi bir leke var bende bugun günümdu ama olmadım kasiklarda ara ara sancı oluyor bide arada midem kalkıyor yardim istiyorum

ya benim bir kac gundur halsizlik ve bacaklarimda agri ve sanki uzandigim zaman agirlik olup bacaklarimi hissetmiyo gibiyim..aceba bu bir belirti olabilirmi ?? daha adet olmama 1bucuk hafta falan var sanirim,,, cok duzensiz oldugum icin temiz kalma surecim en kisa iki en fazla uc hafta oluyor..bakalim hayirlisi..

16 aylık evliyim başlarda hamilelik fobim vardı hayat şartları evlilik stresi geçim zorluğu vs... Ama şimdi anne olmak istiyorum bende kendimi hazır hissediyorum anneliğe... Fakat adet düzensizliğim falan olduğu için hangi günler benim için doğru bilemiyorum bu yüzden ovulasyon testi aldım umarım olumlu olur :34:

mrb bende yeniyim burda bende çok uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyom on yıllık evliyim birtane kızım var 9 yaşında şimdi tedavi oluyorm inofolik kulanıyom hemde klomen kullanıyom inşllh bekliyoz artık tahlillerim temiz çıkıyo allah herkese hayırlısını nasip etsin :yarında yumurta takibim var kızlar dua edin inşşlh iyi geçer çok heyecanlym
:)))

Son düzenleme:
mrb bende yeniyim burda bende çok uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyom on yıllık evliyim birtane kızım var 9 yaşında şimdi tedavi oluyorm inofolik kulanıyom hemde klomen kullanıyom inşllh bekliyoz artık tahlillerim temiz çıkıyo allah herkese hayırlısını nasip etsin :yarında yumurta takibim var kızlar dua edin inşşlh iyi geçer çok heyecanlym
:)))

Hamilelik düşününce test falan yaptırmak gerekiyor mu?

Sleam kızlar, ben de 5 haftalık gebeydim ama bugün düşük yaptım. 4 yaşında bir kızım var. 2. yi istiyoruz. Hamile kalmayı planladığım ilk ay tuttu ama malesef bugün düşük yaptım:(( Umarım yavrum çok bekletmez beni.
Birbirimizin güzel haberlerini alalım..

Sleam kızlar, ben de 5 haftalık gebeydim ama bugün düşük yaptım. 4 yaşında bir kızım var. 2. yi istiyoruz. Hamile kalmayı planladığım ilk ay tuttu ama malesef bugün düşük yaptım:(( Umarım yavrum çok bekletmez beni.
Birbirimizin güzel haberlerini alalım..

İnşallah hayırlı haberler alıp hamile kalırsın Amazon :34:

Back
X