hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Kizlar merhaba:))
Kafam karisik,aslinda cozumude biliyorum ama ptsyi beklemek cok zor.benim son adetim 25 kasimdi.25 aralikta adet olmaliydim ama hala olmadim.kasik ve bacaklarimda cok agri var.bide karnim acayip sis.sizce hamile olabilirmiyim?korkudan cuma gunu doktora gitmedim.eger yarinda adet olmazsam pts kan tahlili yaptircem.bu arada idrar tahlilinde bisey yok.ne dersiniz?
Kizlaaaarrrr:(((((((bir fikri olan yokmuuuu??yorum yapin nolurr

Canım idrar tahlilinde çıkardı diyorum.. Niye pazartesi olmasını bekliyorsun ki, yarın kan tahlili yaptır olsun bitsin.

Kizlar merhaba:))
Kafam karisik,aslinda cozumude biliyorum ama ptsyi beklemek cok zor.benim son adetim 25 kasimdi.25 aralikta adet olmaliydim ama hala olmadim.kasik ve bacaklarimda cok agri var.bide karnim acayip sis.sizce hamile olabilirmiyim?korkudan cuma gunu doktora gitmedim.eger yarinda adet olmazsam pts kan tahlili yaptircem.bu arada idrar tahlilinde bisey yok.ne dersiniz?
Kizlaaaarrrr:(((((((bir fikri olan yokmuuuu??yorum yapin nolurr

canım gögüslerin acıomu.bnm bata 10 gün var özellkle sol gögsüm sanki içi morarmış gibi resmen acıo bnde umutla bekliorum.bide normalden fazla akıntım var kokusuz.sende varmı bunlar?

Akintida yok,goguslerde acimada yok ya.sadece karnim cok fena sisti gibi,sert anlaminda diyorum

sen moralini yüksek tut ve en önemlisi hakımzda hayırlısı de bn hep öle yapıorum,bazılarında adet geckmesi dışında hiç belrti olmuomuş.hem belki bnde kuruntu yapıorumdur gögüs agrısı psikolojk olurmu bilmem ama:))saglıkla kucagıza alalımda bekleyelim dedim ya hayrlısı....

sen moralini yüksek tut ve en önemlisi hakımzda hayırlısı de bn hep öle yapıorum,bazılarında adet geckmesi dışında hiç belrti olmuomuş.hem belki bnde kuruntu yapıorumdur gögüs agrısı psikolojk olurmu bilmem ama:))saglıkla kucagıza alalımda bekleyelim dedim ya hayrlısı....

Beklemek:(((....biliyorum.ne kadar zor yaaa,allah kimseyi cocuksuzlukla sinamasin.bencede her seyin bi zamani vardir,allahim bi gun bizede nasip eder anneligi,insallahh

merhaba bundan 6 ay önce bebegimin kalbi durdu bebegim3 aylık iken kürtaj olmak zorunda kaldımve biz nerdeyse 1 yıldır korunmuyoruz :( ve hala bebegimiz olmadı simdi ise normalde adetim 18 ile 22 arası gelmesi gerekiryordu fakat hala bir belirti yok keske adetim hiç gelmesede ben hamileyim diye size yassam:(:(:(

merhaba bundan 6 ay önce bebegimin kalbi durdu bebegim3 aylık iken kürtaj olmak zorunda kaldımve biz nerdeyse 1 yıldır korunmuyoruz :( ve hala bebegimiz olmadı simdi ise normalde adetim 18 ile 22 arası gelmesi gerekiryordu fakat hala bir belirti yok keske adetim hiç gelmesede ben hamileyim diye size yassam:(:(:(
Yasadiklarin cok aci.cok gecmis olsun canim.insallah guzel haberlerimizi burda paylasiriz:))

Kılar benim de bata 8 gün var. Bugün sabahtan beri sol bacağım, kalçam ,kasığım ağrıyor. Az evvel de bel ve karın ağrılarım başladı. Göğüs uçlarım da kendini hissettiriyor. Kızıma hamişken de böyle olmuştu hele sol bacağım felaket ağrımıştı.. İnşallah hamişimdir kızlar yaa, bu ay umutluyum, dersimize güzel çalıştık.. :18:

inşallah güzel haberlerini alırız canım...test yapınca yaz muhakkak sonucu:))

Kılar benim de bata 8 gün var. Bugün sabahtan beri sol bacağım, kalçam ,kasığım ağrıyor. Az evvel de bel ve karın ağrılarım başladı. Göğüs uçlarım da kendini hissettiriyor. Kızıma hamişken de böyle olmuştu hele sol bacağım felaket ağrımıştı.. İnşallah hamişimdir kızlar yaa, bu ay umutluyum, dersimize güzel çalıştık.. :18:

ayyy hadi inş tatlım:)) Umarım hamişsindir:)) dualarımız seninle:) bende bu ay başlıyorum derslerimize sıkı çalışmaya tabi eşimde:)) hakkımızda hayırlısı inş.bu arada bende bugün fatma ana eli otu aldım.belki işe yarar:)) deniycem bakalım:)

amazoncum karnda sertlik hamilelik belirtisimi acaba

Kızlar adetime 14 gün var ama midem bulanıyor dün geceden beri göğüslerimde acıyordu biraz umutlanayım mı çok mu erken?

cnm bide 9 var adetime belim cok agrıyo sanki adet olcakmışım gibi evde test yapsam cıkarmı

Gece gece kirmizi karti yedim.yaaaaaaaa:(((

Hayırlısı tatlım, en azından belirsizlik ortadan kalktı,öyle düşün..Üzülmek yok, yola devam:))

amazoncum karnda sertlik hamilelik belirtisimi acaba

Sanmıyorum canım.

Kızlar adetime 14 gün var ama midem bulanıyor dün geceden beri göğüslerimde acıyordu biraz umutlanayım mı çok mu erken?

Adetine 14 gün varsa o belirtiler hamilelik belirtisi kesinlikle olamaz, yumurtlama günlerindesin, iyi değerlendir..

cnm bide 9 var adetime belim cok agrıyo sanki adet olcakmışım gibi evde test yapsam cıkarmı

Çıkmaz canım daha. Benim de 8 gün var adetime. 10 gün sonra test yapacağım..

Back
X