- Konu Sahibi lion mother
- #3.501
beklemek çok zor amaaa
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar bende uğraşıorum bakalım 4 aydır 5i ay olucak adet olursam. ve artık uğraşmaktan yoruldum artık bazen çok takıorum bazen hiç sallamıorum bebek görmek hamile görmek istemiyorum. aslında kıskançlıktan veya kötü bi insan olduğumdan değil rbbm bilior. ama içim sızlığı sadce kırılıorum . geçen günüme gttim. hamile bi akrabaları gelmş. görünce moralim bozuldu kendime allahtan az durdu . ama hiç çaktrmadım tabi. ama tabi bunun yanında rabbimin çok büyük olduğğunudA UNUTMUYORUM çok büyük .. o bilir oişitir görür ..
inşallah canım dualarımız seninle...hadi bize güzel haberlerini ver:)beklemek çok zor amaaa
merhaba...hoş geldin aramıza canım...
Hoşgeldin Periciiiim:)) Buradayım tatlım evet:)
Hoşbuldukk canımm.. Ben de beklemedeyim.. iki adet dönemi beklicem hayırlısı artık..
Hoşbulduk canım benim güzelim :)
hadi bakalım hayırlısı.test yaptır da güzel haberlerini bildir bize.darısı da bizim başımıza inşallah:))bende zaten duzensızlık vardı. ama bu defa 2,5 ay olmadım ve bugun eczaneden test aldım pozıtıf cıktı. zaten vucudumdakı degısıklıklerı fark edıyrdum, canım cıg kofte,mantı,mantar ve asırı dercede balık ıstıyrdu. goguslerımde yanma ve acıma dokunamıyrdum bıle. kasıklarımda agrı, ukusuzluk ve yorgunluk. ne bıolıyım hala ınanamıyrum. bı doktora gıtmeden umıtlenmek ıstemıyrum fazla. benım kafaya taktıgım sıgara ıcen bırıyım bebek oldugunda ınsallah dayanabılırım ıcmemeye. ayrıca bu benım 2. gebelıgım olcak ınsallah. ılk gebelıgımde yasım kucuk oldugu ıcın fazla nazlanmak aklıma gelmemeıstı. bu gebelıgımde ıse esım korksun benden![]()
bugün doktora gittim.baktı herşeyime hiç bir sorun görünmüyor dedi.herşeyim normalmiş.hamile kalman için bi sakınca yok ama bi iki test yapalım bide onlara bakalım dedi.adet olunca o testleri yaptırıp götürücem.sorun gene yoksa 2-3 ay sonra eşimi muayene edecekler.bakalım hakkımızda hayırlısı.ben pko dan korkuyodum ama yok denecek kadar azmış.önemli değilmiş.gebeliğimi etkileyecek bi durumu yokmuş şükür. gerisi artık Rabbime kaldı.
Bende supheleniyorum son adet tarihim 27kasim bugun olmam lazimdi olmadim adettn snraki 16.un gunde iliskim oldu 3 gundr kahverngi akintm var tahlil yptrmya gittim idrar yaptilar cikmadi mumkunmu bu yda 2.idrari nezmn denemeliyim
Geçmiş olsun canım, çok iyi yaptın gitmekle, gerekirse eşini ne muayene ederler, ne var ne yok anlaşılır. Aslında bebek düşündüğümüz gibi gitmek lazım ki böyle sancılı süreçler yaşamayalım ama yapmıyoruz tembellik ediyoruz.. Herhangi bir problem olmamasına sevindim canımcım.
Pericim sen de daha çok taze evliymişsin:))
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
Anlayamazsın canım daha yumurtlama günlerindesin 13 gün olduğuna göre:)