hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

selam arkadaşlar bende uğraşıorum bakalım 4 aydır 5i ay olucak adet olursam. ve artık uğraşmaktan yoruldum artık bazen çok takıorum bazen hiç sallamıorum bebek görmek hamile görmek istemiyorum. aslında kıskançlıktan veya kötü bi insan olduğumdan değil rbbm bilior. ama içim sızlığı sadce kırılıorum . geçen günüme gttim. hamile bi akrabaları gelmş. görünce moralim bozuldu kendime allahtan az durdu . ama hiç çaktrmadım tabi. ama tabi bunun yanında rabbimin çok büyük olduğğunudA UNUTMUYORUM çok büyük .. o bilir oişitir görür ..

canım seni çok iyi anlıyorum.benim de eltim 8 gün önce doğum yaptı.dünya güzeli bi kızı var ve çok seviyorum o cimcimeyi ama bakarken içim cız ediyo.bazen görmek istemiyorum.bu kıskançlık değilde özlemin verdiği acı.anneliği tatma isteği...insanın canı acıyo gördükçe..kendini suçlu hissetme sakın kötülükten değil bu duygular.Rabbim bizede verecek inşallah sebat et canım.ben inanıyorum.birbirimize müjdeli haberleri vericez bigün:))

ben 4 aylık evliyim
yeni başladık çalışmalara
inşallah tez zamanda sonuç alırım :8:

bugün doktora gittim.baktı herşeyime hiç bir sorun görünmüyor dedi.herşeyim normalmiş.hamile kalman için bi sakınca yok ama bi iki test yapalım bide onlara bakalım dedi.adet olunca o testleri yaptırıp götürücem.sorun gene yoksa 2-3 ay sonra eşimi muayene edecekler.bakalım hakkımızda hayırlısı.ben pko dan korkuyodum ama yok denecek kadar azmış.önemli değilmiş.gebeliğimi etkileyecek bi durumu yokmuş şükür. gerisi artık Rabbime kaldı.

bende zaten duzensızlık vardı. ama bu defa 2,5 ay olmadım ve bugun eczaneden test aldım pozıtıf cıktı. zaten vucudumdakı degısıklıklerı fark edıyrdum, canım cıg kofte,mantı,mantar ve asırı dercede balık ıstıyrdu. goguslerımde yanma ve acıma dokunamıyrdum bıle. kasıklarımda agrı, ukusuzluk ve yorgunluk. ne bıolıyım hala ınanamıyrum. bı doktora gıtmeden umıtlenmek ıstemıyrum fazla. benım kafaya taktıgım sıgara ıcen bırıyım bebek oldugunda ınsallah dayanabılırım ıcmemeye. ayrıca bu benım 2. gebelıgım olcak ınsallah. ılk gebelıgımde yasım kucuk oldugu ıcın fazla nazlanmak aklıma gelmemeıstı. bu gebelıgımde ıse esım korksun benden :D

bende zaten duzensızlık vardı. ama bu defa 2,5 ay olmadım ve bugun eczaneden test aldım pozıtıf cıktı. zaten vucudumdakı degısıklıklerı fark edıyrdum, canım cıg kofte,mantı,mantar ve asırı dercede balık ıstıyrdu. goguslerımde yanma ve acıma dokunamıyrdum bıle. kasıklarımda agrı, ukusuzluk ve yorgunluk. ne bıolıyım hala ınanamıyrum. bı doktora gıtmeden umıtlenmek ıstemıyrum fazla. benım kafaya taktıgım sıgara ıcen bırıyım bebek oldugunda ınsallah dayanabılırım ıcmemeye. ayrıca bu benım 2. gebelıgım olcak ınsallah. ılk gebelıgımde yasım kucuk oldugu ıcın fazla nazlanmak aklıma gelmemeıstı. bu gebelıgımde ıse esım korksun benden :D
hadi bakalım hayırlısı.test yaptır da güzel haberlerini bildir bize.darısı da bizim başımıza inşallah:))

bugün doktora gittim.baktı herşeyime hiç bir sorun görünmüyor dedi.herşeyim normalmiş.hamile kalman için bi sakınca yok ama bi iki test yapalım bide onlara bakalım dedi.adet olunca o testleri yaptırıp götürücem.sorun gene yoksa 2-3 ay sonra eşimi muayene edecekler.bakalım hakkımızda hayırlısı.ben pko dan korkuyodum ama yok denecek kadar azmış.önemli değilmiş.gebeliğimi etkileyecek bi durumu yokmuş şükür. gerisi artık Rabbime kaldı.

Geçmiş olsun canım, çok iyi yaptın gitmekle, gerekirse eşini ne muayene ederler, ne var ne yok anlaşılır. Aslında bebek düşündüğümüz gibi gitmek lazım ki böyle sancılı süreçler yaşamayalım ama yapmıyoruz tembellik ediyoruz.. Herhangi bir problem olmamasına sevindim canımcım.

Bende supheleniyorum son adet tarihim 27kasim bugun olmam lazimdi olmadim adettn snraki 16.un gunde iliskim oldu 3 gundr kahverngi akintm var tahlil yptrmya gittim idrar yaptilar cikmadi mumkunmu bu yda 2.idrari nezmn denemeliyim

Bende supheleniyorum son adet tarihim 27kasim bugun olmam lazimdi olmadim adettn snraki 16.un gunde iliskim oldu 3 gundr kahverngi akintm var tahlil yptrmya gittim idrar yaptilar cikmadi mumkunmu bu yda 2.idrari nezmn denemeliyim

İdrar değil de kanda baktır bence. Bazen adet kahverengi akıntı şeklinde de başlayabilir.. Belki sökülür bir kaç gün içinde canım.

Geçmiş olsun canım, çok iyi yaptın gitmekle, gerekirse eşini ne muayene ederler, ne var ne yok anlaşılır. Aslında bebek düşündüğümüz gibi gitmek lazım ki böyle sancılı süreçler yaşamayalım ama yapmıyoruz tembellik ediyoruz.. Herhangi bir problem olmamasına sevindim canımcım.

aslında ben daha öncede gitmiştim ama daha erken 1,5 senenizi doldurun öyle bakalım.hemen bebek olmayabilir deyip geri göndermişlerdi.şimdi 1,5 yılımız doldu ve gittim.hayırlısı diyelim bundan sonrasına:))

Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)

bnm adetmi 13 gn var nasıl anlarım kızlar yardımcı olun lütfen

Back
X