hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum ama yumurtalar yavaş olduğu için olmadı 1senedir ama bu ay adetim gecikti ümitlenmekte istemiyorum aslında geçen ay 2 sinde olmuştu adetim ama bu ay gecikti pek fazla belirti oldugunuda söyleyemeyecem arada midem bulanıyo ama çok değil hemen geçiyor sizde hamile olabilirmiyim idrar testi yapsam aceba belli olurmu?

ALLAH NASP etmşse eğer hamileysen kızmı erkek mi istersn yabi önce saglıklı olsnda

1 kızım var, bir kız daha olursa hayır demem, oğlan olursa da değişik olur..:))

Nasılsınız?
Amazonummmm çok güzel haberler ver olur muuuuuu..:16:

Umarım canım yaa, bugün gelen giden yok du bakalım..

Mrb kızlar bende sizler gibi hamile kalmak için uğraşıyorum gecen ay yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ben yumutlama gününü nette hesapladım nete görede ayın 3 ünde adet olmam gerekiyodu normalde de ayın 5 inde olmuştum geçen ay kısaca 1 gün gecikti bütün belirtiler var ama kasıklarım belim ağrıyo hafif sancım oluyo bu belirtileri adet olmadan öncede bende oluyodu o yüzden ümitlenmeye korkuyorum hamile kalıpta adet sancısı gibi hafif sancınız oldumu sizinde bilgisi olan cvp werirse sevinirim bi kac gün daha bekleyip öle test yapıcam

Adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine çok benzer hayatım.. Zaten bu kadar erken dönemde aman aman bir belirti olmaz, tek sağlam belirti adet gecikmesidir.. Diğerler pskolojik de olabilir. Özellikle mide bulantısı. Güzel haberlerini bekliyoruz..

merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum ama yumurtalar yavaş olduğu için olmadı 1senedir ama bu ay adetim gecikti ümitlenmekte istemiyorum aslında geçen ay 2 sinde olmuştu adetim ama bu ay gecikti pek fazla belirti oldugunuda söyleyemeyecem arada midem bulanıyo ama çok değil hemen geçiyor sizde hamile olabilirmiyim idrar testi yapsam aceba belli olurmu?
Şöyle söyleyeyim, şüpheli ilişkiden 12-13 gün sonra silik de olsa idrarda çıkar.

1 kızım var, bir kız daha olursa hayır demem, oğlan olursa da değişik olur..:))

umarım canım yaa, bugün gelen giden yok du bakalım..

Adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine çok benzer hayatım.. Zaten bu kadar erken dönemde aman aman bir belirti olmaz, tek sağlam belirti adet gecikmesidir.. Diğerler pskolojik de olabilir. özellikle mide bulantısı. Güzel haberlerini bekliyoruz..

şöyle söyleyeyim, şüpheli ilişkiden 12-13 gün sonra silik de olsa idrarda çıkar.

ben biraz daha bekleyim öyleyse idrar testi yapayım kısmet hayırlısı inşallah

Arkadaşlar merhaba
Ben aranıza yeni katıldım adetim 4 gün gecikti bugün idrar testi yaptım sonuc negatif 2. bi test için bi kaç gün daha beklemek istiyorum belki net çıkarr ama sag kasıgımda hafif bi agrı var bilemedim noluyooo.....

cnm 2 gn var adetme ama snki olckmşm gbi bklım artk sn yrnmı test yapcn

Bugün benim de ha adet oldum ha olacağım gibi adet ağrılarım vardı. Ama akşama doğru hepsi geçti.. Şu an hiç olacakmışım gibi bir durum yok.. Bilmiyorum ki canım ya, sabah yapsam mı 1-2 gün daha beklesem mi..

Arkadaşlar merhaba
Ben aranıza yeni katıldım adetim 4 gün gecikti bugün idrar testi yaptım sonuc negatif 2. bi test için bi kaç gün daha beklemek istiyorum belki net çıkarr ama sag kasıgımda hafif bi agrı var bilemedim noluyooo.....

4 gün geçtiyse kan testi yaptır bence canım..

Ben 7 aylik evliyim cocuk istyorum ama adetlerim duzensiz bunun icin doktora gittim bi sorun yokmus . Ve ondan sonraki iki ay duzenli adet gordum ve 3uncu ay adetime 10 gun kala kahverengi lekeler geldi. 4 gun surdu p sirada doktora gittim ustune gorme olabilir dedi negatif cikti.26 sinda hasta olmam lazimdi 12 gun gecti 3 gun once test yaptim negatif cikti ne yapmaliyim

Ben 7 aylik evliyim cocuk istyorum ama adetlerim duzensiz bunun icin doktora gittim bi sorun yokmus . Ve ondan sonraki iki ay duzenli adet gordum ve 3uncu ay adetime 10 gun kala kahverengi lekeler geldi. 4 gun surdu p sirada doktora gittim ustune gorme olabilir dedi negatif cikti.26 sinda hasta olmam lazimdi 12 gun gecti 3 gun once test yaptim negatif cikti ne yapmaliyim

Canım normalde öyle kahverengi akıntı bazı kadınlarda yerleşme kanaması olarak görülüyor öyle sandım ben de ama 12 gün geçmiş adetinden negatif çıkması biraz tuhaf ama istersen kan testi yaptır rahatla... Ben adetim geciktikten 3 gün srona idrar testinde çıkmıştı

Evet haklisin kan vermem lazim ama cesaretim yokkk tekrar idrar testimi ypsam acaba iştahim cok acildi ara ara sancimda oluyo gòğüslerimde şi§

Canım bi haber et haber et ne yaptınnnnnnnnnn çok heyecanlıyım hadi kuzum güzel hayırlı haberlerle gell :29::29::29::16::16::16:

Tatlım bence doktora gidip adetlerini düzene sokmak için tedavi görmelisin diye düşünüyorum.. Sanırım yumurtan çatlamayıp kistleşiyor, budurum da adetini geciktiriyor olabilir.

Canım normalde öyle kahverengi akıntı bazı kadınlarda yerleşme kanaması olarak görülüyor öyle sandım ben de ama 12 gün geçmiş adetinden negatif çıkması biraz tuhaf ama istersen kan testi yaptır rahatla... Ben adetim geciktikten 3 gün srona idrar testinde çıkmıştı

merhabalar. umudunu kırmak istemem ama. bi kaç ay önce benzer bi durum başıma geldi. sadece bikaç gün kahverengi lekeler geldi o kadar. doktora gittim. bir damla bile olsa bizim için adettir dedi. ultrasondan baktı. kist oluşmuş. klomen kullanmıştım o ay. kistten dolayıymış anlican. ama inşallah seninki böyle değildir. allahım kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın...

Doktora gitdim kan aldi cikmadi idrar yollarimdada sorun varmis cyclo progynova verdi ona basliycam adetden sonraa cok ümitliydimm yaa:(((3ay kullancalmisim ins fayda efer

slm hanimlar adetlerim cok duzensiz oldugu icin bu ay ovulasyon testi kullandim ve bir onceki ay 43 gunde adet gordum ama bu ay ovulasyon testim hic olumlu cikmadi ve yurt disinda yasadigim icin doktordan bi kac hafta once randevu aldim ve tam adet tarihimi 41 gun gece kan testi yaptirdim.yumurtlama olmadigi icin gebelikte yoktu.42.gun yani bir onceki adet tarihime 1 gun kala ovulayon testi olumlu cikti cok sasirdim adet olmayi beklerken aslinda yumurtlamisim ve ilk defa akintidanda anladim o gunleri degerlendirdik bakalim yumurtlama+14 gun sayarsak adetime 8 gun kaldi acaba hamilemiyimdir.yorumlarinizi bekliyorum tskler

Back
X