Sağol canım güzel dileklerin için .. Ovulasyondan emin olduğuna göre erken gebelik testiyle öğrenirsin diye düşünüyorum.. Çok silik de olsa çıkar. Önce kana sonra idrara geçtiği için kanda kesin çıkar. Ben kızıma hamileyken adet günümde test yapmıştım negatifti. 3 gün geçince yapmıştım çok çok silik çıkmıştı. Geçen ay ki düşükte adete 4 gün kala erken gebelik testinde de normal testte de çok çok silik 2. çizgiyi görmüştüm.. Erken gebelik testinin biraz ticari olduğunu düşünüyorum ..Çıktıktan sonra en uyduruk idrar testinde de çıkıyor silik de olsa çıkıyor.. Bence biraz erken hayatım. Aşılama ve tüpbebekte bile 14. gün test yaptırıyorlar genelde. Ana rahmine yeleşip gebelik hormonunun salgılanması anca 14 gün. Şöyle yap, madem bu kadar kafayı taktın al bir gebelik testi yap. Yarım saat falan beklet, bak bakalım silik de olsa birşeyler görünecek mi, negatif olursa da üzülmene hiç gerek yok erken çünkü., aklından gider en azından. Dediğim gibi ben kızıma hamişken adet günü yaptığım halde çıkmamıştı.